Min audition till Biggest loser 2020, brister ut i gråt när jag berättar om mitt liv

Postat 2019-06-17 kl 14:02:00
Hej bloggen!
Hade inte alls tänkt lägga ut den här videon för tycker det är lite pinsamt..
Ingen tycker ju om att vara tjock liksom och jag sökte till biggest loser som en sista hjälpande hand med min vikt.
Jag kom vidare till ett möte med dom och jag fick inte blogga om det, men eftersom jag inte kom med nu så kan jag göra det.
Hoppades verkligen att jag skulle få en plats.
Men men..
Skulle ni velat se mig i biggest loser?
 
Här är lite bilder jag tog utanför när jag gick på mötet och efter är videon med min "audition".
 
 
 
 Kommer nog ångra detta sen, men varsågoda:
 
 
 
 
sandra
Postat 2019-06-17 kl 20:06:49

tråkigt att du inte kom med :(

Matilda
Postat 2019-06-20 kl 07:40:37

Glöm inte bort att ditt värde inte sitter i din vikt! <3 Oavsett vikt så är du fortfarande en awesome person och är värd allt.
Sen förstår jag om man vill gå ner i vikt av hälsoskäl, kläder passar bättre osv.. Men glöm inte bort, att värdet inte sitter i X antal kilo. :)

Anonym
Postat 2019-06-23 kl 10:18:43

Du ser bra ut kram

Anonym
Postat 2019-06-23 kl 20:42:59

va kul med en video, du är så fin på alla sätt.

Susanna
Postat 2019-07-15 kl 19:24:22
Blogg: http://ninanna.blogg.se

Vad tråkigt att du inte blev uttagen. Jag följde din blog när du väntde Kelly och dina ups and downs som ung mamma, ung tjej och - jag minns att du lätt tog t dig av kommentarer angående din kropp och utseende.

Så ja - det hade varit jättekul att se dig i Biggest Loser, men vad viktigare är: Jag tror det hade varit en väldigt positive grej för dig. Att "komma tillbaka" till offentligheten och kämpa för ett mål som är ganska lätt för alla som tittar- att förstå.
Du skulle kunna få mer KONSTRUKTIVA kommentarer och mer positive kommentarer. Ingen - förutom om de ville måla ut sig själva som IQ fiskmås - skulle gnälla på att "Micah du borde göra en bröstförstoring" eller "varför har du lösnaglar?"

Du skulle få höra "Gud, vad grym du var i senaste avsnittet!", "åh nej, f*n vad surt att Kalle Karlsson slog dig i senaste vägningen."

Det skulle bli en kul - och samtidigt nyttig grej - för både dig och dina följare.

(Ifall du planerar att söka igen - till nästa säsong - så skulle du kunna påpeka att du faktiskt har haft en väldigt popular och besökt blogg - i och ed att det inte är så jättevanligt att få barn vid så ung ålder. Så folk kommer att känna igen dig. Vilket kommer att öka antalet tittarsiffror för dem på Biggest Loser. Ditt namnkommer att göra folk nyfikna och vilja se programmet. Sen om de väljer att "heja på" dig, eler någon av dina "konkurrenter" - det kan ingen veta.

Men det vore ett smart drag från deras sida att ta med dig i tävlingen.)

***

Sen måste jag också hålla med Matilda om att ditt värde inte har ett dyft med din vikt att göra! Såklart inte! Jag utgår ifrån att du vill gå ner i vikt av hälsoskäl - precis som miljoner andra vill leva sundare och ha mer energi att fixa vardagliga ting, att vara aktiv med Kelly - allt det som du så bra beskriver i din video för auditon!

**

Vi är en hel hop människor här ute som hejar på dig - på ett genuint sätt!

Lot's of love!

Ida
Postat 2019-07-16 kl 01:38:16

@Susanna - är du helt jävla slut eller? det finns INGET bra eller nyttigt (WTF?) med program som biggest loser. fattar du inte att det dom gör är farligt eller? fyfan. finns fan många bättre, och mer hållbara sätt, att gå ner i vikt på än någon jävla biggest loser där deltagare ibland t.o.m får ätstörningar av det när dom kommer ut. gud va nyttigt med ätstörningar, eller hur? idiot.......Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar