Nyhetsbrev kommer ut imorgon!

Postat 2013-02-28 kl 22:09:05

headernyhetsbrev

Ett nyhetsbrev kommer komma ut vid klockan 20.00 imorgon, så prenumerera på det redan nu! Glöm inte att kolla eran mail efter ni fyllt i formuläret för ni kommer få ett aktiveringsmail som ni måste klicka på en länk för att bekräfta att det är ni som skickat in att ni vill ha det!

Prenumerera på Micahs nyhetsbrev <--- Tryck Här

signatur

Kommentar från en som arbetat med Kelly påhennes dagis

Postat 2013-02-28 kl 20:59:54

Fick en överraskning när jag satt och granskade kommentarerna och hittade den här, blev så otroligt glad! :)

Ps till er läsare: Jag har godkänt kommentaren för det handlar om mitt barn och eftersom hon berättar detta för en vårdnadshavare så har jag nu ansvaret för det. Hon bryter inte mot tystnadsplikten för det är jag som har publicerat det. Jag blir bara så stolt över Kelly när jag läser detta och jag har rätt att lägga ut information om mitt barn. Hon som skrev detta har inte gjort något fel!

kommentarfråndagis

signatur

Dagens fråga 28/2 13

Postat 2013-02-28 kl 20:41:03

dagensfråga2

Har börjat svara på frågor från läsare så nu kan ni börja ställa frågor till mig men om ni vill skriva dom privat så får ni svaret här nedan:

Fråga_ Hur får jag tag på dig på facebook ? jag vill fråga dig ngra frågor o så om allt de här med graviditet . o jag vill inte göra de öppet eftersom folket är som dom är o de bara jobbigt . kram

Svar: Hej! Jag har en grupp på facebook som heter "micahs.se" om du söker på gruppen och blir medlem så kan man skicka meddelanden där till mig och där kan du prata helt privat med mig och ställa frågor :) Jag svarar på alla meddelanden där! Eftersom jag inte svarar på vänförfrågningar längre på min egna facebook sida för man får max ha 5000 vänner....

micahssefacebook

signatur