Var med och välj innehållet i min blogg och vad jag ska blogga om - Läsarenkät för en förbättrad läsareupplevelse på micahs.se

Postat 2017-08-31 kl 23:47:00
Hej allihopa!<3
Jag har gjort en enkät för att kunna förbättra mina läsares läsarupplevelse när ni läser min blogg! :)
Enkäten är väldigt lätt att fylla i och det är många svar som jag skrivit som du kan välja mellan!
 
På vissa av frågorna ska du trycka på alla rutor som du tycker stämmer in på frågan, på vissa frågor kommer du bedöma i skalor och ge olika bedömningar och många av frågorna är frågor som jag ställer till er som ni ska skriva egna svar till!
Jag har skrivit mer info som kommer precis innan enkäten börjar så att ni vet hur det kommer gå till! :)
 
Vill veta vad ni är intresserade av för att kunna anpassa min blogg efter er och jag skulle behöva eran hjälp så jag kan veta vad det är ni är intresserade av och vad ni vill se i bloggen, vad som behöver förbättras och saker som ni vill att jag lägger till på bloggen.
Kommer lägga ut enkäten här på bloggen och sen kommer jag också lägga ut den på mina sociala nätverk för att kunna få så många olika åsikter som möjligt och att så många som möjligt deltar!

Men jag kommer titta era svar hela tiden( alla svar som man skriver själv visas bara för mig btw, så det kommer vara anonymt för alla andra), men jag kommer berätta senare i bloggen vad det blev för resultat och vad för något som hade fått mest röster och vilket intresse som ni gillar mest tillsammans som en grupp  och vad för statistik ni hade tillexempel vart ni bor, ålder, kön osv. Så det ska bli kul att sammanfatta all statistik sen!:D 
Glöm nu inte att fylla i enkäten <3
 
Har skrivit lite gulliga meddelanden i enkäten, har skrivit ett välkomstmeddelande till er så att ni vet vad ni ska göra och jag förklarar vad som kommer komma upp i enkätet och sen har jag skrivit ett tack meddelande som kommer efter enkäten är klar så att ni får veta hur mycket jag uppskattar att ni tar tid att ge mig era åsikter <3
 
Här är slut meddelandet som kommer komma upp när enkäten är klar <3 :
 
Här kommer enkäten!
Hoppas det går bra att svara på frågorna och att jag inte gjorde det komplicerat! :)
Efter ni har gjort klart enkäten kan ni väl säga till ifall jag hade gjort den bra och ifall ni tror att det kommer hjälpa till att få min blogg mer anpassad för just mina läsare som jag har! :) 
 
Om ni kommer på något efter ni har slutfört enkäten så kan ni skriva idéer och förslag i mitt kommentarsfält, jag kommer då se dom <3
 
För er som läser min blogg på mobilen så kommer scriptet inte synas i webbläsaren (Scriptet för enkätet är nu borttaget för detta orsakade vissa problem på bloggen, enkäten går bara att svara på i länken), för att komma till enkäten och svara på frågorna så tryck då istället på den här länken:
 
https://sv.surveymonkey.com/r/653WYCZ
 
 
Kramar! Vi hörs snart<3

Svarar på Kommentarer - 3 kommentarer med svar till!

Postat 2017-08-30 kl 20:29:23
Hej bloggen!
Sitter just nu och svarar på kommentarer, har gjort det lite i taget varje dag och jag tänkte ta en liten paus från det nu och lägga upp 3 svar som jag har skrivit på 3 olika kommentarer för jag tänkte att ni kanske också undrar samma sak, så det är lika bra att göra ett inlägg!
Det är först en screenshot på en kommentar och så svarar jag under bilden så ni vet hur det ska läsas :)
 
Här kommer 3 av kommentarerna som jag har svarat på:
 
Svar: 
Ja jag har också misstankar om att han sitter bredvid Kelly fortfarande och "dirigerar" vad hon ska säga.
Han har gjort det tidigare i telefonsamtal och Kelly pausade så länge när hon svarade och flera gånger när jag har haft hörlurar så har jag hört att mellan "pauserna" som det tog för henne att svara så har jag hört honom viska till Kelly vad hon ska säga och ibland har hon sagt "va?" till honom för hon inte hört och så har han viskat igen.
Jag tror att om jag skulle fråga Kelly "Är pappa här?" så skulle hon inte säga att han var det för att hon inte vågar.
Hon vet att det skulle bli konsekvenser för henne sedan när vi har lagt på ifall hon har avslöjat att pappa var där och lyssnat eller sagt till henne vad hon ska säga.
Jag är väldigt orolig för Kelly hur hon behandlas hemma och efter sommaren kommer min advokat tillbaka och vi ska påbörja en ny rättsprocess.
Kramar!
Svar:
Ja jag säger ju att det inte hjälper!
Håller med om det är äckligt, det är en skitmedicin x)
Men när jag är med Kelly orkar jag allt, jag blir så himla glad när jag är med henne och jag får energi bara av att se henne och ångesten är väldigt låg och jag fungerar normalt.
Den mesta ångesten kommer av att jag inte får vara med Kelly och att jag känner skuldkänslor att jag inte är med henne. :(
 Svar:
Ja det är tiderna hon har när hon är med sin pappa när hon går i skolan men jag förstår att han har valt att ha just att hon ska lägga sig vid klockan 9! :)
Kelly är så himla pigg av sig och hon vaknar jättejätte tidigt på morgonen och om hon skulle lägga sig vid 8 på kvällen så skulle hon vara uppe vid klockan 5 på morgonen redan! :)
Kelly sover väldigt bra på nätterna och somnar på en gång när hon lägger sig och hon är pigg när hon vaknar och är pigg under hela dagen fram tills hon ska sova igen . :)
Hon lägger sig klockan 9 när hon är hemma hos mig också även fast det är helg och så hon vaknar av sig själv mellan klockan 06.45-07.15, alltid!
Det är så olika för alla barn, när jag var liten hade jag jättesvårt att komma upp på morgonen och jag kunde sova jättelänge fast jag också hade lagt mig vid 9 och jag var absolut inte lika pigg som Kelly är på morgonen!
Hon är en riktig morgonperson och är pigg och glad vid klockan 7 på morgonen, så jag är inte orolig att hon får för lite sömn på grund av att hon är så himla pigg på morgonen och under resten av dagen och det verkar som om hon fått tillräckligt med sömn under natten :)
Kramar!
 
Ja det var några svar som jag har skrivit nu när jag hållt på att svara på kommentarer denna vecka :)
Kramar!

Kelly har börjat första klass! + Dagens Skype Umgänge!

Postat 2017-08-29 kl 23:16:38
Hej bloggen!
Pratade med Kelly idag på vårat Skype umgänge och vi pratade från klockan 19.00 till 20.30 så vi pratade ända tills det var läggdags för lilla Kelly!
Kelly var på jättebra humör idag och hon var jätteglad!
Hon red på sin häst och var glad och ville att jag skulle ta kort <3
Hon spelade teater för mig med små kort som hon hade ritat männsikor på och så var jag publiken och fick titta på.
Hennes pjäs handlade om en kille som hette evin men kallades för Pin och en tjej som hette Ella och dom träffades och sen skulle dom gifta sig och sen kom en präst som hon hade gjort i kartong och han hade regnbågskostym på sig och sen kom polisen till bröllopet och Ella rymde med polisen istället! Haha vi hade jättekul xD
Sedan så körde vi Charader och då fick jag gissa vad det var för ord Kelly visade och helt plötsligt så hade det gått en och en halvtimme och då var vi tvungna att avsluta för hon behöver göra sig redo för sängen klockan halv 9 och lägga sig i sängen vid 9.
 
Kelly kommer till mig på fredag och kommer vara hos mig under helgen så vi längtar jättemycket till det!<3
Kelly har ju börjat FÖRSTA KLASS nu om jag inte har berättat det förut!
Jag är så himla stolt! <3
Så hon ska till skolan imorgon igen :D
Första klass kan ni tänka er!! Lilla Kelly går i första klass! :D Jag tycker det går så fort!
Tycker ni också det?
 
Här kommer lite bilder från vårat Skype umgänge idag:
 
Här är lilla Kelly jätteglad och skrattar<3 :
Kelly ville visa sin häst för er, hon är så gullig! <3
Kelly älskar sin Käpphäst! :D :
Glada Kelly :
 
Jag älskar dig mest av allt Kelly!
Om du ser det här när du blir stor så vill jag att du ska veta att du är den mest värdefullaste person i hela världen och jag kommer aldrig sluta älska dig! <3 Tack för att du finns mitt lilla gull <3
Nu börjar jag få tårar i ögonen .. 
Saknar dig så otroligt mycket! <3
 
Kramar allihopa!