Klippt luggen!

Postat 2014-11-28 kl 01:32:36

Hej bloggen! (Bloggar från mobilen igen, försöker göra inläggen så bra som möjligt trots att jag bloggar från Wordpress-appen )
Har ju haft lugg länge nu och tänker ha det för killen tycker jag passar bra i lugg så jag litar ju på han och jag trivs i det så tänker ha det ett tag. Nu hade luggen växt ut och täckte mina ögon så idag klippte jag den igen så jag kan se, tycker det blev rätt bra x) här är 2 bilder på resultatet, ena bilden är när jag har uppsatt hår och andra när jag har utsläppt hår så ni kan se hur den blev. Så.. Vågar jag fråga? Men vad tycker ni då? Blev det bra och tycker ni Jag PASSAR i lugg? :) var snälla nu om ni nu tycker det ser förjävligt ut xD hahah..
Kramar från Micah!

IMG_0591.JPG

IMG_0593.JPG

IMG_0640.JPG

Creative Care UF - Armband till billiga priser och hälften av vinsten går till Hjärt och Lung Fonden

Postat 2014-11-27 kl 23:18:23

billigaarmband

180208-32321826a9974629809129fce79919bb

Hej bloggen!
Detta är ett sponsrat inlägg, som ni vet så ser ni sällan reklaminlägg på min blogg men detta är för att detta företag skänker 55% av vinsten från smyckerna man köper därifrån går till Hjärt och Lungfonden! Hemsidan hittar ni på http://creativecareuf.tictail.com/ och drivs av 2 tjejer som startade detta UF-företag som Gymnasiearbete och jag tycker dom är jättesnälla och dessutom väldigt duktiga och kreativa med smyckerna dom gör. Alla smycken dom säljer går på under 100-lappen så det är billiga smycken också! Jag tycker defenitivt att ni ska gå in och kolla för dom är jätteduktiga och dessutom så går 55% av vinsten till Hjärt och Lungfonden vilket är helt otroligt bra!

Här är lite info om hemsidan:

omföretaget

Jag fick välja ett smycke från deras hemsida och valde ett armband och  här är hur den ser ut, ser ni hur duktiga dom är?:) Jag tycker det!

Ja det var allt jag tänkte säga, men gå jättegärna in och kolla på deras hemsida! Här är länken igen: http://creativecareuf.tictail.com/

Kramar från Micah!

creativecare-välgörenhet1

creativecare-välgörenhet

creativecare-välgörenhet-kort

signatur

Saker som inte borde finnas påInternet enligt mig..

Postat 2014-11-19 kl 23:48:48

internetnot

Här kommer en lista på vad jag tycker inte borde existera på internet, men som finns ändå...

 

-En guide till hur man tar självmord

-Sajter där man kan beställa nätdroger såsom spice

-Barnpornografi

-Flashback, folk kan skriva skit om vem som helst, trådar om hur man återvinner heroin från opiumvallmo och det ända som görs är att tråden kan spärras, men inläggen finns kvar och man kan vara hur anonym som helst

-När man stavar fel när man ska in på Google och råkar skriva "goggle" eller nåt så kommer man till en helt värdelös hemsida

-Hemsidor där gifta folk kan hitta någon att vara otrogen med (alltså det finns sajter som är inriktade just för gifta)

-Virus? En ganska självklar grej att det inte borde finnas, men snacka om att inte ha något liv dom som gör virus bara för att förstöra... Vet ingenting om hur man "gör" ett virus, så jag vet inte hur jag ska formulera mig så det ska låta korrekt. Men det ligger ju människor bakom...

-Adoos annonseringskategori för "sexuella tjänster", tonåringar går in där och annonserar och prostituerar sig... Men hallå det är olagligt att köpa sex? Varför ens ha en sån kategori ??

-Nätmobbning, usch vad jag är trött på det.. Ren ilska och hat som man får stå ut med bara för personen som skriver själv inte är nöjd med sitt liv... Vad är det för mening med att skriva typ "jävla hora" till någon? Vad ger det, en adrenalinkick? Jag vet inte för jag kan inte sätta mig in i den situationen att skriva elakt till folk bara för att...för jag skulle aldrig göra det och sen själv må bra.

-Bedragare, såna som beställer varor i ens namn och sen får man en räkning på 5000 kr( ja det hände mig nyligen och polisanmälde det som bedrägeri, det utreds just nu, känns skönt att man har lite hopp om att sätta dit en sån jävel så det blir en mindre bedragare på internet iallafall)

-Sidor där man kan spela för pengar.. det förstör liv, sätter många i skuld och det är ett av det vanligaste att bli beroende av.. Spelmissbruk.

dolphin