Kelly växer upp - Trailer

Postat 2013-07-14 kl 20:03:58

Träffade Kelly idag och då kunde jag göra klart en liten film jag gjort om henne :)

signatur

Med i Chickit

Postat 2013-07-14 kl 01:49:30

Finns en ny online tidning som heter Chickit och jag är med i deras första nummer :) Kolla gärna in det! Finns att kolla på här: http://chickit.se/

chitit

signatur

Svar påfrågestunden, Del 2

Postat 2013-07-14 kl 01:43:21

dvsrfrådel2

Brukar du vara i Uppsala?

Förrut var jag i Uppsala på heltid eftersom mitt behandlingshem låg där, men nu är jag inte så ofta i Uppsala, skulle vilja vara där mer!

Om du fick chansen skulle du då leva om ditt liv?

 Defenitivt! Men många saker skulle jag då vilja behålla som jag har just nu :) Tex som Kelly, min pojkvän och massa andra saker :)

Jag undrar vad du vill göra i framtiden, vad vill du arbeta med? 

Jag skulle vilja bli regissör eller något med social media att göra.

 

Varför ‘låssades’ du inte må bra och bara stanna hemma med Kelly när hon var som minst och behövde dig som mest?

Jag försökte nog allt för att kunna må bra och låtsas att må bra går inte heller så pass bra när man mår jättedåligt. Jag ser det inte som om det vore mitt fel att jag mådde dåligt. Det är bättre att jag fick hjälp tidigt än om jag hade varit borta från Kelly om hon var i tonåren.

Hej! Följer både dig och Kevin på instagram och för ett tag sedan la han ut en bild och skriver att han ska flytta till Skellefteå, vad tycker du om det? Vem ska Kelly vara hos då?

Vet inte vart han har tänkt att flytta men det ända jag vet är att han försöker hitta ett jobb. Jag har gått med på att han får flytta inom 10 mil men om det är mer än 10 mil så får han betala resorna för umgänget mellan mig och Kelly och det har han gått med på.

 

 

Avslutar med lite bilder :) :

e4d95f74841411e2adfe22000a1fbd6c_7

gladattäta

signatur