Jagär riktigt besviken påer läsare!(vissa)

Postat 2014-10-30 kl 21:08:12
Visst jag är en offentlig person, men vad jag än skriver om så är det någon som ska klaga eller förnedra mig! Och ni bitterfittor kallar det för "konstruktiv kritik" pfff bara för att det ska låta okej? Ni kallar mig psykiskt instabil, dålig mamma, men ni vet ju fan ingenting. Det var så jävla länge sedan jag bloggade eller sade något här på bloggen och det är av 2 andledningar 1.att få ta emot så mycket skit och 2. Alla lögner på internet som går om mig. För det första, tror ni verkligen mitt förhållande med Anders kommer förändras bara för ni kallar oss äckliga osv och mer vad fan vet ni om hur jag är som mamma? Kelly skulle annars inte vilja vara med mig hela tiden och gråta när jag lämnar henne ? Och det bästa är när hon säger hur mycket hon älskar mig och jag svarar att jag älskar henne mer. Om ni ska fortsätta att ha PMS på mitt kommentarsfält så varsågod, fritt land! Men det är inte mig det är fel på, det är er som lämnar kommentarer anonymt och skriver kränkande kommentarer som har problem. Och om ni har så mycket tid att bara klaga så har ni alldeles för mycket fritid. Här välkomnar jag jättegärna läsare som inte gör allt för att få mig att må dåligt. /micah (sorry att det blev mobil blogg,datorn trasig)

Nuär vårat förhållande officiellt!

Postat 2014-10-22 kl 02:43:21
Är glad för nu har vi gått ut med vårat förhållande och det känns sköööönt! Varit ihop med min älskling i tre år! Och vi har vart förlovade sen 29 maj 2013!😇

IMG_0454.JPG

Egengjord askkopp

Postat 2014-10-21 kl 19:35:14
Fått ett nytt intresse och det är att pyssla, nu det första jag gjorde var en askkopp av ett blomkruke-fat. Har använt den redan det därför det är brännmärken i, önskar jag tog bild när den var ny gjord, den såg jättebra ut. Gjorde den med tre olika blåfärger och det jag tycker är speciellt med den är att grundfärgen är ljus och sen har jag "duttat" med en lite mörkare färg på. Sen är det ju också lite speciellt att det är glitter på sidorna. Tänkte göra sånna där hål på sidorna som på en riktig askkopp men är rädd att den spricker så ska köpa lite fler fat och prova först på en jag inte arbetat på. Sen ska jag köpa mer pysselgrejer som jag kan arbeta med! Ja här är bilden på askkoppen, tycker den ser helt okej ut faktiskt, synd bara att jag inte tog kort innan jag börja använda den så att det inte skulle vara massa brännmärken på, men aja! Sånt är livet ;)

IMG_0452.JPG