Osams....

Postat 2013-09-30 kl 19:36:58

Är så jävla arg på min mamma just nu, jag tror jag aldrig kommer förlåta henne. Det kommer fram mer och mer, om hennes ljögner, hon har tagit flera tusen kronor från mig och jag känner mig så jävla ledsen nu... Kan inte lita på henne, kan inte prata med henne, vill inte prata med henne, vill inte träffa henne, jag vill bara BORT. Jag känner mig så jävla lurad, jag känner mig så jävla ledsen. Jag har ingen, absolut ingen. Hon har typ blivit bitter och skiter i mig för nu är jag "vuxen" som hon säger. "Du kan klara dig själv nu" enligt henne. Är hemma hos en kompis just nu och tänker stanna här ett tag tills jag får egen lägenhet. Jag orkar snart inte mer. Hon bara förstör för mig och jag är så besviken på henne. Jag vet inte om jag någonsin kommer förlåta henne. Om jag kommer förlåta henne, kommer det ta en lååång tid.

signatur

Dip-Dye Pink med hårkrita :)

Postat 2013-09-30 kl 16:12:06

Gör ofta dip dyes med mina hårkritor från http://upbrand.se, tycker det är smart med kritor för då kan man tvätta ur det och göra en annan stil en annan dag, men jag gör oftast bara rosa :) Men ska prova lite andra färger så då får ni se hur det blir då! :) Det är så enkelt också, bara blöta lite vatten på kritan och sen dra på håret, man behöver ju inte heller göra Dip-Dye, man kan ju göra slingor också :) Detta är inget reklam inlägg, har samarbetat med upbrand.se förut och det var därifrån jag fick dom, men jag känner bara att dom är verkligen att rekommendera! Jag är iallafall supernöjd. Den dip-dye jag gjorde idag gjorde jag lite hastigt innan jag stack till skolan så det kaaaanske blev lite ojämt, men efter jag hade vaknat så typ satt jag bara i soffan och rökte, så hela morgonen gick ut på det och sen jag ba "Shiiit ! Bussen går snart" så jag klädde på mig snabbt, sminka mig, borsta håret och sen gjorde jag en dip-dye med mina kritor :) Haha det är kul för alla tror jag har färgat håret, men jag ba "nää det är kritor" och folk ser ut som frågetecken. Jag ba "Ja, hårkritor!" och det är faktiskt inte så många som har hört talas om dom :)

Men såhär ser det ut nu från det jag gjorde imorse:

piink

Från upbrand.se´s hemsida:

Skärmavbild 2013-09-30 kl. 16.16.48

signatur

Himla lögnare

Postat 2013-09-29 kl 21:33:03

Är as frustrerad och förbannad för en "nobody"/"stalker" har skickat in massa lögner om mig och en annan till gossips.se, haha han är så jävla pinsam! Han säger liksom att jag förstört hans liv när han själv har försökt våldta mig och han har misshandlat mig och grejer och det ända han känner är skam och skuld det är därför han är i behov att folk ska tycka att han är en bra människa? Det ända han gör är att ljuga och han är utredd till att inte ha någon riktig verklighetsbild så detta är vad som händer i hans sjuka fantasi... Han är en äcklig våldtäktsman och jag vet att han läser min blogg så Dennis, DRA ÅT HELVETE, sluta försök att få kontakt med mig och sluta hitta på saker om mig och andra! Du är bara för skamlig! Nu har du fått den uppmärksamhet som du VILLE HA! Så kan du f*ck off nu?