Söta sms från lilla Kelly❤

Postat 2017-03-25 kl 14:23:23

Hej bloggen!

Förra helgen var Kelly hos mig för första gången på ett halvår och det var jätteroligt och hon var så glad :D Ska berätta lite senare om det och posta lite bilder för Kelly var så duktig och åkte flygplan helt själv för första gången, men mer om det sen 😃Iallafall..
Kelly brukar vakna 6 på morgonen och går upp och tittar på tv och då när jag sov för att hon inte hade väckt mig så hade hon använt min mammas mobil och hade skickat sms till min mobil :D hon hade använt funktionen att spela in när hon pratade så skriver telefonen orden som den hör och här är dom fina och söta smsen som jag hade fått från Kelly :D Kelly är jätteduktig på att skriva och läsa också så hon kunde läsa vad jag hade skrivit tillbaka ❤ Nu är Kelly hemma igen i Norrland med hennes pappa och jag tittar tillbaka på dom här smsen och blir så himla glad, blir så stolt över henne, jag är verkligen stolt över Kelly! 😇Jag blir så otroligt glad för Kelly är så himla snäll och skriver så fint till mig och jag är så överlycklig att hon älskar mig och hon är stolt över mig också och att hon är glad att jag är hennes mamma 😃Kelly är verkligen världens bästa dotter, jag älskar henne så himla mycket! Det går inte att beskriva med ord en moders stolthet och kärlek till ens dotter, det är en så himla underbar känsla! ❤Här är dom fina smsen från Kelly, dom värmer mitt hjärta 😇❤:


God dag!

Postat 2017-03-01 kl 14:56:00
Hej bloggen!
Som ni vet så har det varit väldigt mycket problem på senaste tiden, min dator krashade och funkade inte, jag hade problem med att koppla min domän till domännamnet micahs.se och ingen vet ju blogg.se adressen så ingen hittade in hit till min blogg, och det tog ungefär en vecka för mig att fixa det igen och det var väldigt tidskrävande, satt flera flera timmar och läste på hur man skulle göra, men ingenting fungerade! Men till slut fick jag till det iallafall! Idag har jag tänkt att lägga in inläggen som skulle kommit upp under den senaste tiden men det har inte gått att lägga upp dom inläggen pågrund av problemen som har varit. Så om ni undrar varför det kommer upp julinlägg och sånt, så undra inte om det har blivit något fel, för det har det inte :) Har fotat väldigt mycket pysseltips så det längtar jag att lägga upp! :) Ja vi hörs under dagen dårå!