Mina nyårslöften 2017

Postat 2017-01-10 kl 22:56:15
Här är mina nyårslöften 2017:
 

Solat solarium och fått 2 fläckar, hjälp?

Postat 2017-01-10 kl 16:56:35

Hej bloggen!

Jag har solat solarium 5 gånger nu under en månad ungefär och fått en rejäl tan-line!
Jag går på solarium under den här årstiden för att få ljus, som ljusterapi, jag går inte för att bli brun, även fast det är ett plus att få lite färg. 
Tycker det är mycket avslappnande att få lite egentid, typ 12 min per gång, går en gång i veckan. Jag känner att jag behöver det för jag blir ofta deppig under vinterhalvåret pågrund av att det är så himla mörkt ute och det är inte många timmar solen är framme. Ljusterapi är ett sätt att behandla depression, bara det att jag har valt att behandla det på egen hand genom att gå till solarium och få UV-ljus, jag går inte till någon psykiatrisk mottagning och får ljusterapi. Jag tycker det har hjälpt mig väldigt mycket under den senaste månaden.

Men nu behöver jag fråga er en sak för jag hittar inte nån värdefull info på internet om det, men jag har fått två nya mörka fläckar på handen, typ leverfläckar? Och sen flera runda sår på handen, utan att jag har gjort mig illa mig.

Är det farligt, är det något att oroa sig över? 
För det vore så jävla synd ifall jag behöver sluta gå på solariumet då jag tycker det funkar så himla bra för min deppighet och jag mår bra av det.. :(
Här får ni en bild också så ni vet hur det ser ut, försökt tvätta bort det, borsta bort det, skrubba bort det, för jag trodde först det var smuts, men det går inte bort, så det är nya mörka fläckar jag fått.

Så HJÄLP, vad är det för något? Har någon någon erfarenhet av detta och kan berätta för mig så jag slipper oroa mig, vad tror ni? Snälla jag ber er att säga till vad ni tror det är eller ifall ni vet, är lite smådesperat och småorolig..
(Hoppas ni ser bilden tydligt)
Kramar!

Vi är Live igen!

Postat 2017-01-07 kl 19:45:58

Vi är Live igen på youtube!

Länken är för att chatta med oss Www.youtube.com/user/micahloven/live


- LIVECHATT igen