Varför?

Postat 2012-08-31 kl 00:55:40

Varför ska man försöka att leva när folk så innerst vill att jag dör, till och med Kellys pappa vill att jag dör! Varför leva när folk hatar en och vill bara skada en?

Men jag tänker såhär, jag har också folk som älskar mig, som kan se mina positiva sidor och uppskatta mig. Jag är så himla glad för det för dom männinskorna som står mig nära, dom tycker jag är värdefull.

Sen skulle jag inte kunna tänka mig att kelly skulle mista sin mamma, för jag älskar henne otroligt mycket, och viktigast av allt. Hon älskar mig.

Mer tips till er mammor :)

Postat 2012-08-28 kl 11:15:06

Gummistövlar barn

Sist när jag tipsade om söta barntofflor så fick jag bra respons, därför vill jag tipsa om fina gummistövlar för barn nu.

Det är ju faktiskt mycket roligare att handla stövlar när det finns så mycket olika färger och mönster att välja mellan. 

Klicka på bilden för att komma till gummistövlarna. Vad tycker ni är viktigast att tänka på när man handlar skor till barn?

Jävla psykopat!

Postat 2012-08-27 kl 10:34:55

Okej... nu ska jag berätta en ganska sjuk historia för er, detta utspelar sig under en månad ungefär och detta handlar om mig, mina kompisar och en psykopat!

Såhär var det... Jag gick på en hemmafest för inte så länge sedan och träffade en kille som verkade helt normal, han var snäll och vi hade mycket gemensamt. Vi pratade och så men han fick för sig att jag var TILLSAMMANS med honom fast jag redan hade kille! Han sade till alla sina kompisar om att vi var ihop men sen när jag skulle träffa hans kompisar så bad han mig att säga att det var sant att vi var ihop för då skulle det vara "mindre kompliserat" för hans kompisar.

Han introducerar mig för hans bästa kompisar som jag kommer väldigt nära.

Det är då hans svartsjuka börjar komma för att jag kommit nära dom och han säger till sina kompisar att jag inte är välkommen hem i DERAS hem och han börjar ljuga om mig och kalla mig för fula saker. I lördags bjöd han in sig själv till dom här kompisarna och han sade att jag också var bjuden, fast dom visste inte ens att vi skulle komma! Det gick iallafall bra för dom här kompisarna att vi kom in ändå, men den här killen försöker förklara för mig hur käääär han är i mig, men jag säger till han att han har snackat för mycket skit för att jag någonsin kommer tro han igen.

Han flippar ut som han ALLTID gör och när jag är påväg hem så springer han efter mig och jag säger till han att jag inte vill prata med honom, men tillbaka får jag ett "HA ETT FUCKING BRA LIV, HOPPAS DU DÖR IMORGON!". Jag har haft väldigt mycket tålamod med den här killen pågrund av hans diagnoser, men nu fick jag nog och sprang efter honom och sade "VAFAN SÄGER DU?!" , jag tar min väska och håller upp den åt han, jag kunde hejda mig men han han före och tryckte ner mig på marken så jag får blåmärken och skrapsår på knäna och han håller i mig bakifrån och jag skriker till han "SLÄPP" flera gånger. När han äntligen släpper mig ger jag han en örfil och springer sedan tillbaka till mina kompisar.

Jag säger till mina kompisar vad som har hänt och att den här killen är en psykopat (vilket dom redan har fattat) och den här killen springer också in i kompisens hus och säger att jag inte är välkommen där längre och han kallar mig hora.

Mina kompisar försvarar mig och säger att han inte ska bestämma över deras lägenheter men killen fortsätter och mucka. Det slutar med att han inte är välkommen där längre, jag åkte hem men den här killen stannar kvar och bankar på deras dörrar och tillslut ringer dom polisen och han blir hemskickad.

Och han är så JÄVLA DUM att han åker tillbaka dit igen och går in i min kompis lägenhet utan att knacka eller någonting och det slutar med att polisen hämtar han IGEN, han får en anmälan för hemfridsbrott och han var i häkte i 3 timmar.

Fatta vilka jävla idioter det finns! Jag är så jävla trött på detta.

 

064b33f06f8b2954