Håller på att fixa bloggen

Postat 2014-12-31 kl 13:23:47
Håller på att fixa bloggen, vågar inte ringa bloggagenten för att det är nyår x) Men försöker lägga in alla och sånt och att det ska se bra ut, så ha tålamod.!/Micah Följ min blogg med Bloglovin

Jag har den perfekta pojkvännen ( utkast från 2012)

Postat 2014-12-25 kl 21:48:54

Skrivet 2012, December

Jag måste bara berätta hur perfekt min pojkvän är för er. Att han är snygg är ju ett plus i kanten, men förrutom det så har han en massa bra egenskaper. Här är 10 av en miljoners miljoners bra punkter som finns hos honom.

 

1. Han säger alltid när jag gör fel tillexempel om jag gör något olämpligt

2. När han stör sig på något jag gör, så är han inte rädd för att ta upp det och är villig att prata om problemet

3.Han lagar jättegod mat till mig, idag åt vi spagetti med kötfärsås( men jag skippade pastan för jag redan har ätit kolhydrater idag och jag försöker trappa ned på det), och sen hade min kille skurit en tomat lite på toppen och hade fyllt den med kötfärssås och sen fick jag kötfärs till :) Det var jättegott! Så hade han gjort en sallad också.

4. Han ger mig alltid komplimanger, precis när jag behöver dom. Tillexempel när jag vaknade idag sade han att jag var så vacker när jag är nyvaken.

5. Han har aldrig trackat ner på mitt utseende, han ser bara det braiga i mitt utseende och han lyfter upp det och får det att låta bättre än vad det egentligen är.

6. Han tar sig själv aldrig i första hand, han väljer att välja mig i första hand och han ser till så att mina behov är tillfredställda.

7. Han är aldrig snål, även fast han har lite av något så delar han med sig.

8. Han skulle aldrig vara otrogen mot mig, han är så trogen och det bästa är nog att jag litar till 100 procent på honom att jag vet att det aldrig kommer hända något mellan honom och en annan kvinna. Dessutom så träffar han aldrig andra tjejer. Han har bara killkompisar.

9. Han är svartsjuk, såklart jag inte gillar att han är det, men jag gillar att han är det på ett sätt att jag då vet att han älskar mig så mycket att han är orolig för att jag ska ha intresse för någon annan kille, fast jag aldrig skulle ha det.

10. Att han kommer vara min för evigt.God Jul 2014!

Postat 2014-12-25 kl 21:48:22
Hej bloggen!
Ska fira jul i söndags för att då får jag ju träffa Kelly men förra gången Kelly var här så klädde vi en mini-julgran! Hon var då duktig! Och sedan gjorde vi tomtar av toapappersrullar och hon gjorde en HELT själv ( förutom att jag bara rullade present tråden eller vad det heter! Lägger upp dom bilder jag har från förra gången och sen får ni se min och Kellys jul på den här söndagen som kommer! :) god jul allihopa och hoppas ni haft en bra jul!  Kramar från Micah!