Energi pack! - Nu är jag frisk och ska uppdatera bloggen under kvällen/natten!

Postat 2017-09-16 kl 22:10:57
Hej bloggen!
Nu är det lördag och NU till slut  har jag äntligen tillfrisknat och blivit lite piggare!
Tänk hur långt tid jag har varit dålig nu, jag hade faktiskt börjat ge upp för jag kände att jag aldrig blev piggare eller kände mig friskare. Men idag efter jag hade vilat (som jag gjort hela dagarna i mer än en vecka) så till slut vaknade jag upp och kände mig utvilad och pigg! :D
Är glad för det, så nu har jag tagit fram mina sista energidrycker och Dextro. Har försökt att dricka energidrycker och äta dextro igår och i förrigår men det misslyckades och jag blev inte piggare, utan jag somnade faktiskt på en gång efter xD Så jag vart inte riktigt "redo" för att börja aktivera mig än tydligen efter den tiden som jag varit sjuk!
 
Men nu har jag några drycker kvar som jag kan ta nu när jag faktiskt känner mig okej, så nu tänkte jag komma igång med mina blogginlägg och svara på mina mail som jag har försökt orka göra hela veckan! Det är helg så då kan man ju vara uppe lite extra och så och komma ikapp med alla inlägg som jag har missat att göra!
Haha jag har varit så slut och trött alltså!
Inte ens dunderhonung skulle ha gjort mig piggare alltså xD Jag var så jäkla dålig!
 
Det här är mitt lilla energipack som jag köpte förut haha xD
Har 2 drycker kvar och 2 paket dextro kvar så nu kör vi! ;) :
 
Jag kommer blogga mer under kvällen/natten, så håll utkik efter uppdateringar! <3
Vi hörs snart!
Kramar! <3

Usch vilken jobbig vecka jag har haft!

Postat 2017-09-14 kl 17:17:03
Hej bloggen!
Usch, jag har mått så dåligt i en hel vecka och varit jätteslut på ork och jag har sovit nästan hela dagarna i en hel vecka! Jag har känt mig sjuk och dålig och har kallsvettats och helt enkelt inte haft någon ork! Har bara legat i sängen flera dagar och sovit!
Igår var jag på vårdcentralen för att jag hade fått en remiss från St: Göran akuten att dom skulle titta på varför jag har så höga värden av lever enzymer. Men jag hann inte ta blodprov igår för jag hade en färdtjänst så jag var där idag igen och tog blodprov. Sedan har jag varit på apoteket idag och hämtat ut några recept och just nu försöker jag komma igång med datorn och blogga och så. Försöka få lite ork och inspiration.
Vi hörs snart!
Ska börja med nåt blogginlägg nu<3
 
 

En oväntad ursäkt till mig via mail

Postat 2017-09-10 kl 19:03:00
Hej bloggen!
Gick in på min dator nyss och gick först in för att titta mailen och fann detta mail.
Det hände en sak för väldigt länge sedan, år 2013, som jag bloggade om då också.
En kille som jag blev kompis med som heter Dennis, gjorde bland annat en hemsk sak mot mig och det slutade med polis och sedan rättegång.
Tycker inte att jag behöver ta upp det igen men det var det som hände i det stora hela.
 
Det har gått 4 år, jag har inte hört så mycket från honom och idag så fick jag detta mail av honom som fick mig att känna mig oerhört stolt över honom som person. Det finns INTE många som gör fel och sedan ber om ursäkt för det! 
Vi människor har väldigt "svårt" att be om ursäkt och jag tror att ni har varit med om det väldigt mycket också, även fast man har förtjänat en ursäkt.
Jag är en person som absolut kan förlåta någon, oavsett vad denna har gjort och det var väldigt bra också att han lät det gå en tid efter alla händelser som han skrev detta. 
 
Jag blev glad och tacksam och också väldigt glad för Dennis skull för att han har slutat med sitt destruktiva levnadssätt och blivit en bättre människa.
Jag vet inte hur mer jag ska uttrycka det i ord, men jag är glad att jag bidragit till att någon ska ha fått ett bättre liv och insett vad det var i ens liv som gick snett och varför dennes relationer till folk inte har fungerat förut.
Kan säga att jag blev väldigt förvånad iallafall av att få detta mail, det är inte ofta folk bryr sig om att be om ursäkt så här lång tid efteråt. 
Jag önskar honom all lycka till och hoppas att det fortsätter gå bra för honom!
 
Här är mailet som jag fick (jag har självklart frågat om tillåtelse innan):