Gjort debattartikel på Nyheter24 !

Postat 2016-10-13 kl 13:28:08

Gjort debattartikel på Nyheter24 om att vara ung mamma, läs gärna den!

http://nyheter24.se/debatt/864293-gravid-jag-var-14-inte-dalig-mamma

Hur du gör peeling av kaffesump, mitt bästa recept :)

Postat 2016-10-11 kl 21:56:00
Hej bloggen!
Det har hänt något otroligt trist som hände hemma hos mig som jag inte kommer berätta för er, om ni känner mig så vet ni vad som har hänt, men jag kan berätta att jag är i chock och är väldigt väldigt ledsen.
Jag försöker distrahera mig och göra andra saker för inte tänka på den hemska händelsen.
Jag har städat och hållt på som en galning för att hålla mig igång och har försökt omringa mig bland mina vänner som delar denna samma smärta.
 
Men nu till saken--
Bland annat gjorde jag en egen kroppspeeling( man kan använda den på ansiktet också såklart) som scrubbar bort celluiter(vid regelbunden användning) och gamla hudceller, plus blev jag ganska pigg efter jag hade på mig det eftersom jag hade så mycket koffein i ansiktet hihi x) jag som annars alltid brukar bli trött efter duschen, efter den här duschen blev jag pigg istället. :P

Jag har iallafall med min kille haft en spa dag och tagit hand om oss själva ( han gillade INTE det och sade att han aldrig mer gör om de¨, men jag sade "men känn vad len hud vi har fått" och han ba "äsch", han tyckte det inte var roligt, men han gjorde det för min skull iallafall. xD haha
 
Här är vad vi blandannat gjorde óch sen receptet på skrubben längst ner O:)
Recept:
 
Ingredienser (Råsocker eller som jag brukar ta strösocker , Honung, Kaffesump, lite bikarbonat det hade inte jag i för jag hade inte det hemma men har läst på andra recept att man ska ha det så prova gärna det ni!, sen tog jag mycket kanel och lite rapsolja också :) det blev super bra, det ser lite läbbigt ut men det är nra för ansikte och kropp!
Och rekommenderar också ansikts-ångbadet som jag skrev om där uppe :)
 
 
Kramar!