Strandpromenad

Postat 2015-02-25 kl 16:45:55
Hej bloggen är ute på promenad och går längst Strandvägen. Det är så himla fint, det finns så mycket att se! Här kommer lite bilder!


Beställt kläder från Ellos.se

Postat 2015-02-24 kl 15:54:40
Hej bloggen!
Var och handlade lite kläder igår i Stinsen och sen blev jag sugen på att beställa lite kläder. Beställde mörkblå jeansleggings, en kortärmad jumpsuit, en grå klänning, en leopardmönstrad tunika med rosa nyans, en blå tröja/t-shirt och ett par svarta byxor i bohem-stil. Allt beställde jag från www.ellos.se och sammanlagt blev det 1195 kr. Dom kommer fram senast på torsdag så det går rätt snabbt! Men den leopardmönstrade tunikan måste jag vänta tills juni för att få den! :( då får man fan hoppas att den är snygg på x) hihi men dom hade nog den inte i lager nånstans för annars skulle det inte ta sån tid :P längtar tills dom kommer, kan visa dom på bloggen då :) det är så skönt att beställa hem, då kan man ta sin tid på sig att prova och i provrum på affären är det så konstigt ljus så hemma kan man kolla sin i spegeln i dagsljus så man se hur kläderna ser ut på en om man är ute och hur dom ser ut inomhus i vanligt ljus inte värsta spotlighten. Och sen om man inte är nöjd med nåt plagg så är det bara att skicka tillbaka om man vill byta storlek eller färg eller helt enkelt inte vill ha plagget. Då får man ju pengarna tillbaka. Jag älskar att beställa hem då jag tycker det är väldigt praktiskt och man sparar mycket tid. Men ibland känner jag att en del av nöjet med att gå ut och handla är att man kommer ut överhuvudtaget från hemmet. Men ibland känner man ju att man bara vill vara hemma och då tycker jag det funkar jättebra att beställa hem kläder :) jag gjorde ett litet kollage i mobilen med dom kläder jag beställde, så här är dom:

Bra app att använda till instagram bilder

Postat 2015-02-24 kl 00:07:42
Hej bloggen!
Lekte med mobilen när jag var ute och rökte här är resultatet, appen jag använde heter "Font Candy". Använder den appen jättemycket, den är super bra, man kan lägga till texter på många olika snygga sätt. Använder den mest till Instagram men nu lägger jag upp bilden här också :) om ni undrar vad jag heter på instagram så är mitt användarnamn : micahlovens
far from what i once was but not yet what i'm going to be.