Barnkläder från Kidsbrandstore.se

Postat 2012-03-31 kl 22:19:44

Fick Kellys kläder från Kidsbrandstore.se igår de var jättegulliga, men lite för storasadSå nu måste jag skicka tillbaka och beställa en mindre storlek. Jättejobbigt, men lite tur hade jag i alla fall eftersom de har fri frakt och retur smiley om man beställt mer än för 599 kr och det hade jag ju. Barnkläder är så olika i storlekarna så det kan vara ganska svårt ibland att få rätt storlek. Nu får Kelly vänta en vecka till på sina kläder. Kom också på att Kelly behöver ett regnställ till våren. Så jag passede på att komplettera min beställning med de här fina regnkläderna.

lindberg--26

Året jag skulle vilja göra om

Postat 2012-03-31 kl 15:15:22

Om jag fick välja att göra om ett år, och göra det bättre så skulle det vara år 2011.
Det finns så mycket jag kunde göra bättre. Jag borde försökt att inte hamna på behandlingshem och ni som läst min bok vet vad jag kunde gjort annorlunda. Jag borde inte varit så självdestruktiv och jag borde umgåts mer med kelly.
Jag ångrar det så mycket, men jag vet att det var ingenting jag kunde göra åt det.
Jag mådde verkligen dåligt och jag är glad att jag fick hjälp.

10

 

Tävling med Lilofant

Postat 2012-03-30 kl 15:32:19
Tävla om en gullig mössa från Lilofant.se Det är ej tjej som är sömmerska och syr barnkläder på beställning, så mössan är väldigt välgjord.
För att delta i tävlingen behöver ni bara gilla hennes facebooksida (www.facebook.com/lilofant) och sedan skriva en kommentar här att ni gjort det. Kom ihåg att uppge din mailadress.smiley
 
tavling
mossa