Just nu: Hänga Gubben med Kelly

Postat 2016-04-20 kl 14:44:47
Hej bloggen!
Jag och Kelly kör hänga gubben, kan ni gissa vilket ord det ska bli? 😇


Missan är gravid

Postat 2016-04-19 kl 12:13:48
Hej bloggen!
Nu sitter jag i sängen med Kelly och vi tittar på Barnkanalen online på Ipaden. Idag ska vi göra drömfångare och pyssla lite andra saker :)

Tänkte berätta också att min katt Missan är gravid och nu syns det verkligen på henne! Hon äter hela tiden och sen har hennes nipples blivit jättestora! :)
Här har ni en bild på hur hon ser ut nu:

Kramar från Micah!

Ett inlägg innan jag hoppar i säng!

Postat 2016-04-17 kl 23:15:10
Hej bloggen!
Tänkte lägga upp ett inlägg nu innan jag hoppar i sängen för natten!
Ska upp tidigt imorgon för jag har läkarbesök klockan 08.00 angående att jag har väldigt mycket huvudvärk och andra symtom. Jag har haft huvudvärk nästan dagligen i 2 månader och har haft huvudvärksproblematik med huvudvärk mer än 3 ggr per vecka sen ett halvår tillbaka och jag har börjat känna mig trög i huvudet och jag är klumpig och har balansproblem och är yr och mår illa. Så imorgon ska jag till läkaren för att utreda det. 

Sedan kommer Kelly imorgon!
Jag vet inte vilken tid, jag har smsat och frågat vilken tid hon ska komma för det skulle vara skönt att veta dagen innan, men jag har inte fått något svar än.

Sedan tänkte jag säga också att jag har läst era kommentarer om era idéer till inlägg och jag tänkte säga att jag planerar att skriva inläggen snart, i början av veckan kommer det nog något inlägg av någon av era idéer! :)

Och jag har sett att det är många som kommenterat att jag har gått upp i vikt, ja jag har gått upp i vikt rejält sedan 2011 och det är pågrund av mina olika mediciner och andra faktorer. Jag går 10 000 steg per dag och äter inte mer än 1700kalorier per dag. Men vissa av er kanske har jättelätt att gå ner i vikt men det har inte jag! Min kropp är helt störd ... 
2011 när jag var så smal hade jag ätstörningar och det var ända anledningen till att jag kunde vara så smal, för mig är det så att även fast jag rör på mig och äter bra så är jag överviktig. För min kropp måste jag svälta för att kunna bli smal för min kropp fungerar inte normalt och jag hatar det. Så ni behöver inte kommentera min vikt att jag har gått upp, det är väldigt svårt för mig att gå ner i vikt. Det finns inte en möjlighet att jag skulle äta normalt och samtidigt vara smal, så funkar inte min kropp, jag önskar det var så.
Men även om nån av er vill fortsätta kommentera det så kan jag iallafall säga att jag inte tar åt mig av det. Efter alla år med min blogg så har jag äntligen lärt mig att inte ta åt mig av kommentarer. Det är en del av mitt tillfrisknande som gör att jag är stabil idag och kan blogga igen utan att det tar på mitt psyke, och det känns bra 😇

Gick på en promenad idag också och här är en bild från promenaden:

Godnatt hörni så hörs vi nog imorgon! ❤️