Jag får en låt iallafall!

Postat 2013-03-30 kl 19:27:09

Hej bloggen!

Vill säga att Dennis som gjorde en hemsk sak mot mig har bett om förlåtelse jättelänge nu och han bor ju kvar på sitt behandlingshem och grejer och jag har förlåtit honom... Jag kan såklart inte lita på han än...Men vi har blivit sams nu, och eftersom Dennis är musikproducent så ska vi göra en låt tillsammans och det tycker jag blir en bra försoningsgrej! Jag vet att ni kommer säga "Hur kunde du förlåta honom?" , men jag tror verkligen han har förändrats. Men iallafall nu håller jag på att skriva låten och sen ska ju han göra bakgrundsljudet och jag ska sjunga så detta ska bli jätte spännande!

Skaffade en mikrofon häromdagen också, så det kommer ju bli bättre ljud på mina videobloggar också! :)

Snapshot_20130330

signatur

Svar påtal 28/3 2013

Postat 2013-03-28 kl 21:31:13

svarpåtal

Kommentar: Varför är håret så himla flottigt för? Får inte tösen duscha eller bada? Det syns att det inte är blött… Ni som föräldrar borde väl se till att flickebarnet är rent, eller? Ställer frågan till både dig och Kevin, för jag personligen tycker att det är oacceptabelt att ett barn ska gå och vara smutsig med flottigt hår. Förstår heller inte varför stackarn ska ha hår hängandes framför ögonen på det där viset, det måste vara jättestörigt för henne, är det bara för att NI tycker att det är fint? Klipp lugg istället så att hon kan leka utan hår i ögonen. Hon är ett barn, ingen docka.

 

Svar:

Jag träffar Kelly 1 gång i veckan och vi hinner inte bada eller duscha den tiden vi har tillsammans, och jag ville klippa hennes lugg, men min mamma sade att det var bäst att fråga Kevin innan jag klippte henne och svaret jag fick av Kevin var- Nej.
Jag vet att hon inte är en docka? Jag ville klippa lugg FÖR att hon fick den i ögonen hela tiden, men du får prata med Kevin om det där eftersom han inte tillåter mig klippa lugg... Varför får jag all skuld?

signatur

Micah tipsar!

Postat 2013-03-28 kl 20:04:18

Har ni kollat in Kidsbrandstore på senaste tiden? Om inte gör det. De har ett jättebra erbjudande just nu. Om du handlar före 31 mars så får du 20% återbäring i form av en rabattcheck, som du kan använda nästa gång du handlar. Tjohoo ska shoppa lite barnkläder till Kelly nu

 

Aterbaring-3