Tjafs om ingenting påkommentarsfältet?

Postat 2014-05-30 kl 20:57:17

Tänka sig att det kan bli så himla mycket tjafs i mitt kommentarsfält på olösa grunder. Men här får ni era svar, JA jag bor på ett LSS boende och soc betalar min hyra, jag behöver stöd i min vardag då mina diagnoser gör att det är svårt för mig med vardagliga sysslor. Tyvärr kan inte jag göra någonting åt mina diagnoser, utan jag föddes med dom och kan säga att det faktiskt INTE är mitt fel att jag har dom diagnoserna.

För det andra så när jag och mamma skulle lämna Kelly till Kevin så gick det till så här, jag stod bara där, det var min mamma som argumenterade och det var Kevin som skrek medans Kelly sade "pappa?" "pappa?" hela tiden och det ända jag sade var "Du var dessutom en kvart försenad fast du sade att du var hemma när vi sade att vi var påväg och lämna", min mamma och jag var arga på Kevin för att han har sagt att vi ska hämta Kelly från Västerhaninge istället för i Sollentuna där hon bor, och mamma tycker det blir väldigt dyrt att åka så långt. Vi har hämtat och lämnat varje gång och Kevin har inte behövt åka någonstans för att lämna eller hämta någongång och det ända vi tyckte var att när vi ändå hämtar OCH lämnar så ska han väl inte be om att vi ska åka en mycket längre bilresa? Det var det samtalet med honom handlade om. Jag skrek inte, mamma skrek inte, men Kevin skrek mot oss bara för att vi ifrågasattte detta om att vi behövde hämta i Västerhaninge och han skrek att det var han som bestämmde var Kelly skulle hämtas och lämnas, men det är ganska självklart för både mig och min mamma att Kelly ska hämtas ifrån sitt hem?

Ja nu vet ni vad jag tycker om allt, och vad det var som hände. Nu vet ni. Jag tycker inte någon har kommit med någon negativ kommentar, men när någon kommer med falska påståenden om mig så måste jag säga ifrån! 

signatur

Nu får ni bilder påmin lägenhet!

Postat 2014-05-25 kl 05:14:15

Hej bloggen!

Ja jag har ju lovat att ni skulle få se bilder från min lägenhet, lite sent att komma med det nu eftersom jag flyttade in i slutet av januari, men här kommer lite bilder! Det ända rummet jag inte fotat är sovrummet men det får ni se sen för just nu är sovrummet jättestökigt. Men under tiden får ni se dom här bilderna.

Så....

Vad tycker ni?

 

Hallen

IMG_0116

Hallen igen

IMG_0120

Vardagsrummet

IMG_0117

Vardagsrummet igen

IMG_0121

Köket

IMG_0118

Ballkongen (bilden är tagen på kvällen och det står massa möbler där som ska kastas)

IMG_0119

Ja det var allt jag hade att visa av min lägenhet den här gången! :)

signatur

Kelly - en riktig businesswoman!

Postat 2014-05-12 kl 23:15:10
Haha jag tycker Kelly är så söt när hon sitter där i kontorsstolen och håller i en pärm, hon ser ut som en riktig affärskvinna! Känns så skönt med en ny kontors-stol. Den skänktes faktiskt bort på en app som heter "GetRid" och där kan man fynda massa saker som folk skänker bort och den kan man själv ladda upp saker man vill bli av med och det tar bara några sekunder! Jag blev faktiskt förvånad hur bra appen fungerade, och nu säger jag inte det här för att göra reklam för jag har inte blivit sponsrad eller får betalt för det här inlägget men appen var jättepraktisk! Genom GPS från mobilen visade den dom närmaste sakerna folk skänkte bort och sen klickar man på bilden och under kan man trycka på "Ring upp" eller skicka ett meddelande. Jag är väldigt nöjd, för nu när jag har egen lägenhet och lever på socbidrag så har man ju inte råd med "fancy" möbler om man nu säger så.. Och det kändes himla skönt att det var helt gratis! :) den var inte alls utsliten och tycker den ser helt ny !

20140512-231410.jpg

20140512-231422.jpg