Äntligen fått igenom kontaktförbudet!

Postat 2013-10-31 kl 15:07:16

Som jag har berättat så har jag haft problem med en kille som är helt galen och inte kan låta mig vara och han trakasserar mig hela tiden, men nu har jag fått igenom kontaktförbudet jag sökte om! :D WOHOOO! Hur ska jag fira? :D

Datorn vill inte starta!/ Mobilblogg

Postat 2013-10-31 kl 11:49:10
Försöker få igång datorn men skärmen är bara blå och det går inte göra någonting ... När jag fått igång den ska jag blogga men jag fattar ingenting om Mac... Kommentera om ni vet hur man ska göra så jag får igång datorn! :( / Micah ( Mobilblogg)

20131031-114905.jpg

Är rädd :(

Postat 2013-10-24 kl 22:20:39

Hej bloggen!

Varit sjuk nästan i hela 2 veckor och jag vet inte varför jag är sjuk så ofta :( Verkar som jag har AS dåligt immunförsvar, men det har jag typ haft hela livet :/ Har inte gått i skolan på dom senaste 2 veckorna och det är också för jag mått dåligt efter våldtäkten och nästa vecka är det höstlov så då får jag vila upp mig rejält innan skolan börjar så kan jag verkligen satsa på att gå varje dag till skolan!

Imorgon ska jag åka till vårdcentralen för dom ska lägga om bandaget på min tå och sen har jag en bokad tid på Akutmottagningen för våldtagna kvinnor och det är uppföljning, jag kommer få svar på testet på könssjukdomar som jag gjorde förra gången jag var där och sen kommer dom ta ett till test för att kolla om jag har fått någon könssjukdom som har utvecklats. För förra gången jag gjorde testet så var det ganska efter jag hade blivit våldtagen och då om jag har någon könssjukdom så kanske det inte syns på testet för om jag har en sjukdom så har den inte utvecklats.... Är fortfarande asrädd för att jag ska ha fått någon :( Gråter bara jag tänker tillbaks på när jag blev våldtagen... Har inte så många att prata om det om... Har också svårt att ta upp det med folk IRL, känns liksom skönare att bara skriva då jag inte behöver kolla på någon i ögonen eller något... Ja men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, men jag bloggar mer imorgon! 

Vi hörs!

rädd

 

signatur