@Starbucks, Sollentuna

Postat 2016-12-31 kl 12:46:32

Hej Bloggen!

Är just nu påväg till mitt landställe för jag ska bara hämta lite grejer.
Påvägen stannade jag till först på Starbucks i Sollentuna i Ica Maxi. Beställde en Ginger Bread Latte men extra expressoshot för jag är så himla trött, så jag hoppas att jag blir piggare nu! 
Måste bara säga att varje gång jag varit där så har personalen där varit supertrevliga så det ska dom ha cred för! 
Ja nu sitter jag och vilar i bilen med Kellys kompis, en jättestor häst som inte har fått något namn än

Har ni några förslag på vad hästen kan heta?

Kommentera era förslag!
Här kommer lite bilder iallafall :

Just Nu: Solarium

Postat 2016-12-28 kl 20:49:01

Hej bloggen! Är och solar på solarium i Rotebro för jag behövde lite ljusterapi, kände mig lite nere. Här är jag på solariumet:


Fotbad och hemmaspa

Postat 2016-12-27 kl 00:28:57

Hej Bloggen!

Ska ta fram datorn snart och blogga mina inlägg om vad jag gjort i jul och det med massa bilder och sånt! Men innan det så sitter jag just nu och mobilbloggar och har fotbad, ska fila fötterna så dom blir jättelena och sen ska jag fila naglarna och det och göra lite manikyr och pedikyr också!
Sen ska jag öppna datorn och blogga därifrån, men jag behövde ta det lite lugnt och ha ett avkopplande  fotbad först! :)
Ska göra manikyr sen men jag har så himla många nagellack, vet inte vilken färg jag ska haxD ja ni får väl se sen hur det blev! Här har ni lite bilder på alla mina nagellack bland annat och att jag sitter och har fotbad i skurhinken, jag har inget annat än det att ha fotbad i så ni behöver inte påpeka det, jag rengjorde den väldigt noga innan jag använde den iallafall! ;P
Ja men vi hörs snart och God jul i efterskott! 😃❤️