En oväntad ursäkt till mig via mail

Postat 2017-09-10 kl 19:03:00
Hej bloggen!
Gick in på min dator nyss och gick först in för att titta mailen och fann detta mail.
Det hände en sak för väldigt länge sedan, år 2013, som jag bloggade om då också.
En kille som jag blev kompis med som heter Dennis, gjorde bland annat en hemsk sak mot mig och det slutade med polis och sedan rättegång.
Tycker inte att jag behöver ta upp det igen men det var det som hände i det stora hela.
 
Det har gått 4 år, jag har inte hört så mycket från honom och idag så fick jag detta mail av honom som fick mig att känna mig oerhört stolt över honom som person. Det finns INTE många som gör fel och sedan ber om ursäkt för det! 
Vi människor har väldigt "svårt" att be om ursäkt och jag tror att ni har varit med om det väldigt mycket också, även fast man har förtjänat en ursäkt.
Jag är en person som absolut kan förlåta någon, oavsett vad denna har gjort och det var väldigt bra också att han lät det gå en tid efter alla händelser som han skrev detta. 
 
Jag blev glad och tacksam och också väldigt glad för Dennis skull för att han har slutat med sitt destruktiva levnadssätt och blivit en bättre människa.
Jag vet inte hur mer jag ska uttrycka det i ord, men jag är glad att jag bidragit till att någon ska ha fått ett bättre liv och insett vad det var i ens liv som gick snett och varför dennes relationer till folk inte har fungerat förut.
Kan säga att jag blev väldigt förvånad iallafall av att få detta mail, det är inte ofta folk bryr sig om att be om ursäkt så här lång tid efteråt. 
Jag önskar honom all lycka till och hoppas att det fortsätter gå bra för honom!
 
Här är mailet som jag fick (jag har självklart frågat om tillåtelse innan):
 
Anonym
Postat 2017-09-10 kl 19:22:01

Fint när folk inser att de sårat andra och tar hjälp! Dock tycker jag det är väldigt fel av dig att lägga ut detta känslosamma mejl på din blogg! Han skriver att han talar från hjärtat och du lägger ut det för alla att se? Nä usch detta var lågt.

Denis Malmenlid
Postat 2017-09-10 kl 19:32:46

Jag läser dagligen Mikaelas blogg, och trodde faktiskt inte hon skulle lägga ut detta. Men för mig är det bara en bekräftelse och jag har inget emot det.

Anonym
Postat 2017-09-10 kl 21:46:11

Tar upp detta här för challizz inte godkänner alla vi som kommenterat om att hon åker till akuten för saker som man inte bör åka dit för. Hur tänker du runt att akuten som är så överbelastad behöver handskas med det? Folk får vänta flera timmar som faktiskt är allvarligt sjuka! Hur känner du över att ha en vän som moraliskt är okej med att göra så mot andra som verkligen lider av akuta saker?

Anonym
Postat 2017-09-10 kl 21:47:31

Tar upp detta här för challizz inte godkänner alla vi som kommenterat om att hon åker till akuten för saker som man inte bör åka dit för. Hur tänker du runt att akuten som är så överbelastad behöver handskas med det? Folk får vänta flera timmar som faktiskt är allvarligt sjuka! Hur känner du över att ha en vän som moraliskt är okej med att göra så mot andra som verkligen lider av akuta saker?

Anonym
Postat 2017-09-10 kl 21:48:25

"Jag behandlade inte dig med respekt, respekt är något man bygger upp och förtjänar" låter helt jävla fel!! Micah förtjänar respekt oavsett

Anonym
Postat 2017-09-11 kl 12:12:22

Du frågade ju inte om lov innan du lade ut det på bloggen, han som skrev det kommenterade ju här att han inte trodde att du skulle lägga ut det

sandra
Postat 2017-09-12 kl 21:33:40

Han bad faktiskt inte om förlåtelse, han sa bara att du hjälpt honom komma på den rätta banan

Anne
Postat 2017-09-14 kl 10:54:07

Jag tänkte samma som Sandra. Han ber aldrig om ursäkt i mejlet.

THERESA
Postat 2017-09-22 kl 13:10:08

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Alberta Gallegos
Postat 2018-05-18 kl 12:28:45

Jag heter Alberta Gallegos. Utan respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit i andra stavhjul utan att se något resultat. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick bäst av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Isikolo Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans stavar fungerade underverk och min mannen är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor och sa att jag skulle förlåta honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde sig och förlåt mig för förlåtelse och jag accepterade honom tillbaka. Jag är verkligen kortfattad av ord och glad, du är en Gud skickas till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo För alla som letar efter en riktig stavningskastare, kontakta Dr Isikolo On isikolosolutionhome@gmail.com eller kontakta honom Whatsapp +2348133261196

Lara Borna
Postat 2019-06-06 kl 17:24:24

Vittnesmål Av Lara Borna, Hur får du din ex tillbaka snabbt!

Jag blev skadad och hjärtadbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare som heter Dr Ben, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Då gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka de två dagarna. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Då nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han kom tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och våra barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av Dr Ben. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta honom, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig .. E-posta honom på: goodwillspelltemple@gmail.com,
WhatsApp / ring +2348159101215
Tack så mycket!!!

ann
Postat 2019-10-04 kl 11:58:51
Äkta effektiv kärleksformulär för att få ditt ex tillbaka. Mitt råd avslöjar er alla för att kontakta Dr OGUNAMEN som är bäst på kärleksförtrycket, här är min relationshistoria. För ungefär en månad sedan kom jag tillbaka till mitt ex (efter två och ett halvt år separerat). Allt var ok och hon var den mest bedårande kvinnan i världen. hon talade om bröllopsceremonin, hur många barn vi skulle ha, sa att vårt förhållande var det viktigaste i hennes liv och hon var 100% säker på det ... Sedan reste hon till arbete i andra länder i 3 veckor. hon ändrade hans beteende fullständigt. hon försvann varje natt, sa att hon var tvungen att göra lite arbete och skulle prata med mig senare, men försvann resten av dagen och natten ... ingen förklaring, när jag frågade varför hon försvann varje natt, slutade hon att svara på mig. hon ignorerar mig sedan sist, 15 april. Hon ignorerade även min födelsedag, det var den 16 april. Inte ens ett meddelande. Jag skrev till henne några gånger för att försöka förstå vad som hände, hon läste men bara ignorerade mig. Jag känner mig så dålig eftersom jag inte kunde sluta kontakta och försöka förstå vad som hände. Jag älskade henne så mycket och ville få henne tillbaka, sedan fick jag besked om att kontakta Dr OGUNAMEN som kan hjälpa till med en kärleksförtryck för att återförena din relation tillbaka, så kontakta honom omedelbart och prova och lita på mig att han gjorde ett brådskande effektivt kärleksförbud för mig och med 24 timmar lovar han att gjort till mig, min kvinna var tillbaka, idag vittnar jag för er allt du borde söka och kontakta Dr.OGUNAMEN för hans stava resultat är äkta säker och garanterar att förena och få din ex tillbaka spara ditt äktenskap / förhållande problem nu, e-post honom nu on___{ugbegundenger@gmail.com}Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar