Idag fyller jag 22 år! :D Bjuder på en vlogg från 2011 då jag var 15 år! Gud vad tiden far iväg!

Postat 2017-11-19 kl 20:32:25
Hej bloggen!
Idag den 19 november 2017 och jag fyller jag 22 år idag! :D<3
 
Vi firar det med att jag bjuder på en väldigt gammal videoblogg som jag har laddat upp på Youtube nu istället för videofy där jag laddade upp den från början!
På videofy hade denna video 19 808 visningar. :)
Den är från den 27 januari 2011 och jag pratar om att jag måste träna för att jag hade fått så många kommentarer av mina bloggläsare att jag var tjock och jag tyckte också att jag var tjock.
Haha helt sjukt hur fort tiden går!
Jag var 15 år på den här videon, tycker inte det var så länge sedan, men skit vad man har förändrats! xD
Kramar allihop!
 
Tess
Postat 2017-11-19 kl 22:51:10

Grattis!!! Hoppas du haft en underbar dag

Elina
Postat 2017-11-19 kl 23:21:48

Grattis fina du❤️ Har följt dig på bloggen sen du var gravid med kelly och oj vilken resa nu har gjort! Smälter när jag ser era videos, erat band till varandra är såå starkt! Minns att jag tänkte när kelly var ca 3år , "detta kommer bli en klok och omtänksam tjej" och det är precis vad hon är! Så otroligt kärleksfull och klok för sin ålder! Sluta aldrig med era videos, i lööv them! Kram och puss från en trogen följare :)<3

Moa
Postat 2017-11-20 kl 01:01:21

Grattis! ❤️

THERESA
Postat 2017-11-28 kl 22:33:31

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.comKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar