Nu är det dags att sålla bort folk som är dåliga för mig!

Postat 2017-05-09 kl 00:31:18

 

 

 Hej bloggen!

Hade tänkt blogga igår men fick världens otur med min dator för strömkabeln glappade och funkade inte och batteriet blev urladdat, men jag fixade en ny strömkabel direkt så nu kan jag skriva mina inägg som jag tänkt skriva, vill börja få vanan igen att skriva blogg, det var så naturligt för mig förut. :)

Iallafall...

Vad man kan säga är att jag under hela mitt liv har varit alldeles för godtrogen och trott gott om folk, jag blivit lurad alldeles för många gånger och jag har blivit så utnyttjad av folk jag trott att det har varit mina kompisar. Jag har föör många gånger trott att dessa varit mina vänner, jag trodde att dessa personer som var mina så kallade "vänner" faktiskt gillar att umgås med mig och gillade att ha mig som sällskap. Jag har blivit så sårad så många gånger..  Jag vill inte bli sårad mer, så jag har bestämt mig att helt enkelt sålla bort dom som jag tror utnyttjar mig och ljuger för mig, för jag är inte dum i huvudet och inte fattar när någon utnyttjar mig. Men det är det att jag är konflikträdd och jag vill så gärna ha fler kompisar pågrund av att jag har svårt att skaffa vänner, går inte så ofta ut pågrund av min sociala fobi, har en handfull riktiga vänner som verkligen ÄR mina vänner. Jag skiljer på kompisar och vänner nämligen. Kompisar får man flera stycken genom livet som kommer och går, men vänner får man bara en handfull personer som finns där genom hela livet och ställer upp för en.

Jag skäms och säga det här faktisk, men ofta så är det så att jag märker väldigt fort vad personer som träffar mig vill ha ut av det och vad dom har för syfte att träffa mig egentligen. Men ändå så gör jag inget åt det, jag bara låter det pågå och låter mig själv bli sårad.. Man märker på deras beteende, på deras handlingar och såklart på konversationerna man har haft.

Jag förstår helt talat inte.. Jag kan erkänna att jag känner mig arg nu.. Det är alltid så jävla genomskinligt när någon ljuger att det är pinsamt.. Man bara nickar och det åker in genom ena örat ut genom andra..

Alltså inte nog med att de försöker utnyttja mig, men då ska dom också förolämpa mig och min intelligens genom att antyda att jag vore dum i huvudet och inte fattar ett jävla skit. Jag är sååå trött på folk som ljuger hela tiden, der så ficking boring!  När man vet att varenda ord dom säger är lögner så orkar man inte lyssna, vem vill höra massa saker som inte är sanna??

Alltså helt seriöst..

Ett litet tips till dom som ljuger på en daglig basis så kan jag säga så här..

När man ljuger så förstår alla att ni ljuger! Det är så uppenbart, det är så glasklart och det är bara pinsamt och höra folk stå och ljuga och sitter på sina höga hästar och tror att folk ska gå på precis vad som helst!

Alla har vi självklart ljugit någon gång när det har känts nödvändigt. Men när man hör någon som ljuger hela tiden och hittar på saker som är helt osannolika och och det är liksom sånna saker som är helt överdrivna och alldeles omöjliga för att det skulle vara sant och såna saker är jag så jävla trött på att höra. Och jag förstår heller inte folk som ljuger om tragiska saker, varför skulle man vilja ljuga om att man var tillexempelt jättesjuk i cancer eller att man blivit slagen eller våldtagen?? Jag blir så förbannad för varför ljuga om sånna saker?? Ni som ljuger om sånt vet inte ens hur det känns att bli våldtagen, ni vet inte hur det känns att bli slagen, ni vet inte hur det känns att vara allvarligt sjuk och det är en förolämpning till dom som har blivit det!! Så många gånger jag önskat att jag valt en annan väg att gå, vid just den tidpunkten jag blivit våldtagen, att jag lagt skulden på min själv, hur dåligt jag har mått och fortfarande mår av det! När jag var som sjukast i depression och ätstörning och jag grät mig själv till sömns och hatade mig själv och försökte ta livet av mig, jag led, jag mådde så jävla jävla dåligt! Att önska sig något sånt är bara sjukt! Vad förväntar ni er när ni ljuger om sånt? Sympati? Att någon ska tycka synd om er? Om man inte varit med om såna saker så märker man DIREKT på sättet att beskriva händelserna på om personen ljuger eller inte. Om man varit med om sånna saker så hör man eller känner djupet av känslor i rösten eller om det är skrivet. Och det finns helt enkelt inte där om man ljuger, när någon ljuger, då låter det så automatiskt och dom försöker referera till saker dom har hört, hur dom tror att det känns. Men snälla, om man ljuger om sådant, för att få uppmärksamhet eller vad som helst då behöver man hjälp! Jag behöver inga kroniska lögnare i min närhet som bara ljuger pågrund av att få uppmärksamhet och jag behöver absolut inte folk som utnyttjar mig. Det är så många som utnyttjat mig pågrund av bloggen och hängde med mig när jag hade stor blogg och sedan nu när jag har mindre läsare, bara har struntat i att kontakta mig. 

Sluta ljug, sluta utnyttja mig om du verkligen vill vara min vän, jag tänker inte lyssna på en enda lögn till och acceptera det bara för jag är konflikträdd, jag får ta konflikten helt enkelt, även fast jag hatar att bråka! Hellre att ha en kompis mindre än en kompis som bara ljuger och utnyttjas och det gäller alla, om man vill vara en bra vän ska man vara ärlig mot varann och inte ha någon gömd agenda att umgås med personen. Jag hoppas verkligen ni tar till er av detta, acceptera inte att bli utnyttjade eller att höra lögner, ni förtjänar inte såna kompisar! Alla ni som vet när kompisen ljuger, KRÄV att denna slutar att ljuga för dig eller utnyttja dig, annars vill du inte vara dens kompis. Så tänker jag göra iallafall, om inte ens mina kompisar kan sluta ljuga för min skull, så är det ingen kompis och speciellt ingen vän. Alla förtjänar en äkta vän och hellre en mindre än en som bara är dålig för en! Jag mår dåligt av att ha såna som utnyttjar mig i min närhet, jag blir deppig och jag känner mig inte värd någonting. Men alla som ljuger och utnyttjar bör få en chans att sluta upp med såna saker, men om det fortsätter är det dags att säga upp kontakten.

Jag ber om ursäkt att jag lät så arg i detta inlägg, men om det verkligen är något som gör mig arg så är det detta och nu känns det riktigt skönt att ha fått ut mig detta.

Men håller ni inte med? Visst är det så tydligt när någon ljuger? Det märks verkligen! Eller hur?

 
Challizz
Postat 2017-05-09 kl 03:59:39
Blogg: http://challizz.blogg.se/

Vet du gumman, exakt det här satt jag och Babe och pratade om strax innan de sms:ade, jag sa till han att det känns som att ett flertal vänner inte har rent mjöl i påsen och att det är nån enstaka som känns som att de undviker mig, extremt lägligt liksom.... men vi konstaterade samma som du, att vi får ta och göra oss av med folk som inte är bra för oss eller inte beter sig som vänner, ljuger om saker osv. det känns bara otryggt att ha såna personer i sin närhet. så du tänker precis som vi och det borde nog alla göra egentligen

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 12:53:23

Bra. Kasta bort den där challiz. Hon strör bara skit kring sig. Har du några trevliga planer för sommaren?

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:01:26

Bra skrivet!! Skit i charlene och gå din egen väg, jag tror alla ser väldigt tydligt hur hon är mot dig och du behöver inte såna i ditt liv. Tråkigt att hon inte ser det själv. Hoppas det blir bättre för dig :)

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:01:27

Bra skrivet!! Skit i charlene och gå din egen väg, jag tror alla ser väldigt tydligt hur hon är mot dig och du behöver inte såna i ditt liv. Tråkigt att hon inte ser det själv. Hoppas det blir bättre för dig :)

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:01:29

Bra skrivet!! Skit i charlene och gå din egen väg, jag tror alla ser väldigt tydligt hur hon är mot dig och du behöver inte såna i ditt liv. Tråkigt att hon inte ser det själv. Hoppas det blir bättre för dig :)

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:03:37

Haha att hon till och med kommenterar inlägget och inte förstår. Hon verkar ha noll självinsikt om hur hon beter sig och hon verkar väldigt manipulativ. Håll dig borta, du är bättre än så!

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:25:34

Hon den där Chalizz verkar som en amöba

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:25:35

Hon den där Chalizz verkar som en amöba

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:25:37

Hon den där Chalizz verkar som en amöba

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 13:25:38

Hon den där Chalizz verkar som en amöba

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 15:06:56

Vilken fin och viktig text <3 om en lite sorgligt. Tror att många känner igen sig och det kan vara viktigt att påminna sig själv ibland

Svar: Ja exakt, tack så mycket <3 kramar! :)
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 15:12:03

Jättebra skrivet <3

Svar: Tack <3
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-05-09 kl 15:12:04

Jättebra skrivet <3

Isa
Postat 2017-05-09 kl 18:34:02

Hoppas detta handlar om Charlene(?) var smärtsamt att se hur hon betedde sig i eran live sändning. Ville bara ha uppmärksamhet från dig hela tiden! Du förtjänar bättre!

Tuva
Postat 2017-05-09 kl 19:45:28

Sjukt bra skrivet Mikaela!

Svar: Tack så mycket <3
Micah

Tuva
Postat 2017-05-09 kl 19:46:24

Sjukt bra skrivet Mikaela!

Challizz
Postat 2017-05-10 kl 00:05:14
Blogg: http://challizz.blogg.se/

Hörrni alla söta kommenterare, jag har pratat med Micah och detta är inte ett inlägg riktat mot mig utan bara rent allmänt enligt henne. Och om vi ska reda ut lite saker, för det första har jag inte "bettett mig" i liven, jag var sjuk och ledsen för TUSENDE gången. Och amöba? Jaha ja, en amöba med 147 i IQ? Visste inte att såna fanns ens. Och vet ni att jag bara skrattar åt er och hur ni törs vara sååå tuffa bakom era skärmar och kasta skit på mig som ni inte ens känner. Det skulle vara kul att se om ni skulle våga komma fram till mig ute på stan och säga det rakt i ansiktet på mig. Men skit i det, ni får gärna sitta här och hata på mig för jag står fast vid vad jag sagt hela tiden, att Micah är en av de finaste människor jag träffat och jag tänker hålla fast vid henne så gott jag kan och inte låta troll som ni utan hjärnor och som älskar att sprida falska rykten förstöra den här vänskapen. En dag får ni äta upp era egna ord och det kommer smaka bittert, kom ihåg det! Puss!

Anonym
Postat 2017-05-10 kl 01:02:09

Charlene får jag påpeka en sak, ta det som du vill, Stephen Hawking som anses vara en av världens smartaste människor och han har 160 i IQ, så då skulle du bara ha 13 mindre än han? Lyssna själv hur det låter i andras öron, tror du det är konstigt att folk säger att du ljuger? Jag vill helt ärligt talat att du svarar på det.

Anonym
Postat 2017-05-10 kl 01:54:13

På tal om IQ. Det är inte direkt något som avgör hur smart du är, mer sättet som du tänker logiskt på och kan se mönster:

"IQ-testetet ger bara ett mått på korttidsminne, ordförråd och så kallad spatial resonemangsförmåga, men säger inte något om en persons kreativa fantasi, ledarskapsförmåga, sociala sensibilitet, kommunikationsförmåga, konstnärliga eller musikaliska förmåga, anlag för teknik och mekanik och praktisk förmåga."

Så visst det är givetvis väldigt imponerande med människor som har en hög IQ, men att det skulle betyda att man är smartare än någon annan eller har en högre social kompetens stämmer tyvärr inte riktigt.

IQ baseboll.
Postat 2017-05-10 kl 09:19:11

Det är vad du har Challizz. Kan du inte bara vara dig själv och sluta ljuga?
Stackars micah hon vill ju bli av med dig men du klänger dig fast som en igel. Stalker

Vän
Postat 2017-05-10 kl 10:16:09

Ta hand om dig och ta bort sk vänner ur ditt liv som ger dig en dålig magkänsla. Du vet vem jag syftar på...

Challizz
Postat 2017-05-10 kl 11:38:15
Blogg: http://challizz.blogg.se/

Det är roligt när ni bara fördummar er själva - ungefär som du "IQ Baseball". Hade Micah sagt till mig att hon inte vill vara min vän mer och be mig gå hade jag gjort, men nu har det inte hänt, och då tänker jag heller inte bara vända mig om gå för att ni som i- ÅTER IGEN - inte känner mig ALLS, TYCKER att vi inte ska vara vänner. Ni kanske ska lära er av det gamla ordspråket att "En lögn bara växer och växer tills den syns så tydligt som din egen näsa". Och därtill så kanske ni bör tänka efter på hur ni uttrycker er själva och beter er - vet ni vad förtal är? Ärekränkning? Mobbning? Och vad det faller under? Jo EXAKT det ni gör nu, tack och lov kan jag bara sitta och skratta åt hur korkade ni själva är som inte fattar hur ni själva beter er. Förut var det stackars Micah som fick all skit, nu är det roligare att gå på mig av nån anledning. Jag är ganska så säker på att hade det varit nån annan som blev vän med Micah så hade den personen utsatts för samma sak. Men vet ni? Jag ser MÄNNISKAN Micah och inte bara bloggaren som ni vill få det att framstå som, eller att jag skulle vara sån hemsk människa är också skrattretande att läsa, eftersom jag är raka motsatsen till EXAKT ALLT det ni insuinerar! Enough för mig, fortsätt hata tills ni blir svarta i ansiktet raringar ;)

Anonym
Postat 2017-05-10 kl 11:50:01

Hej Micha. Menar du en speciell person? Bra skrivet tycker jag! Tack hand om dig :)

Carina
Postat 2017-05-10 kl 12:09:40

Kära Anonym
Måste börja med att be Michaela om ursäkt för alla idioter som tror att din blogg är ett forum för folk som är fullkomligt efterblivna.
Samtidigt så tycker jag att om du Micha är en vän så bör du stå upp för dina vänner oavsett vad andra säger.
Och till ANONYM vill jag säga att om du inte törs stå för vad du säger så ska du hålla käften.
Och till er andra vill jag säga samma sak ,HÅLL KÄFTEN eller stå för det ni säger.
Det är en sjuk mentalitet som vuxit fram där folk sitter bakom sina skärmar och spyr skit över andra och tror dom är säkra där istället för att face to face säga vad man tycker,men det har ni naturligtvis inte kurage nog att göra.
Men ni är INTE SÄKRA.
För ärendet är polisanmält samt att jag själv har resurser att få fram var ni finns och vilka ni är så hur som helst så slipper ni inte undan.
Så förbered er på att faktiskt bli tvingen att personligen framföra det ni så entusiastiskt skriver här
För sanningen är det enda som räknas och det ni skriver är rena lögnerna.
Mitt råd är att skaffa er ett liv,ha lite roligt så behöver ni inte ha så stora bekymmer om vad andra gör.
THE THRUTH WILL SET YOU FREE

undrar
Postat 2017-05-10 kl 13:49:50

Carina är det Challizz mamma Carina...?

Anonym
Postat 2017-05-10 kl 14:28:55

Charlene: micah skrev ju till och med i inlägget att hon är konflikträdd och vågar därför förmodligen inte säga till dig, därför hon skrev inlägget för att hoppas att "någon" kanske skulle ta åt sig..

om du nu har IQ 1448923 som du säger så kanske du LOGISKT bör kunna tänka dig fram till det som alla andra ser här

tror du seriöst att polisen skulle bry sig om att några på en blogg har kallat dig för IQ-fiskmås i ett kommentarsfält? eller att du ljugit? det är inte precis förtal att kalla någon för korkad

Anonym
Postat 2017-05-10 kl 14:52:47

Hoppas innerligt du blir av med den där C.... hon är en mytoman av rang! 😩

Anonym
Postat 2017-05-10 kl 14:55:10

Man kan inte se alla kommentarer:/

Bello
Postat 2017-05-10 kl 15:27:21

Om man känner någon och därför VET att denna person ljuger hela tiden, är det då ändå förtal, eller bara en information? Liksom om man känner någon och vet att den är tjock, är det då förtal att hävda det? Taskigt kanske men förtal?? Bara undrar...

J
Postat 2017-05-10 kl 19:32:28

Om jag mötte dig Challizz så skulle jag säga rakt ut vad jag tyckte om dig och dina lögner. Vad skulle du göra? Jaga mig med rullatorn?

Madde
Postat 2017-05-10 kl 19:39:32

Tyckte det var fruktansvärt att se hur du blev behandlad under liven du hade med Chaliz (stavnings???). Mitt hjärta verkligen blödde när du berättar om din vän som dog och hon bryr sig om sin telefon?!
Snälla Micah, du verkar vara på väg mot ett bättre mående och en bättre plats, låt inte andra dränera dig! Inte så tydligt och inte så fult och okänsligt!
Har läst din blogg sen du var gravid men aldrig kommenterat, blev bara så himla illa berörd!
Ta hand om dig, du förtjänar lycka och frid!

Tess
Postat 2017-05-10 kl 21:44:02

Starkt av dig att skriva om det här. Önskar dig all lycka och vänskap i världen! <3

Anonym
Postat 2017-05-11 kl 02:53:33

Stackars Micah ropar på hjälp och ber subtilt denna extremt manipulativa människa att lämna och C har absolut ingen självinsikt och klamrar sig fast. Narcisistiska drag ser jag. Hoppas att du tar modet till dig en dag Micah att göra dig av med alla sådana människor som du har i ditt liv

Annika H
Postat 2017-05-11 kl 08:52:06

Såg också livestreamingen och fick lite ont i magen av bemötandet du fick Micah. En verklig vän beter sig inte illa och arrogant. Var försiktig men vem du lämnar ut dina innersta tankar till, och vem du bjuder in i ditt liv. Vi vill inte att du ska fara illa. Du är en smart tjej med skinn på näsan, men fortfarande ung och då är det lätt att bli utnyttjad av folk som är äldre och kallar sig för din "vän" men egentligen har baktankar. I detta fall tror jag du ska lyssna på oss som följt dig länge och vill dig väl.
Stora kramar!

Anonym
Postat 2017-05-11 kl 12:17:12

Som anonym skrev tidigare så är inte IQ något som avgör hur smart en människa är.
Jag har 98 i IQ (testat hos läkare) men hade absolut inga svårigheter i skolan eller dylikt.

Moa Matilda
Postat 2017-05-14 kl 23:18:10
Blogg: http://zataeros.blogg.se/

Märker sj inte alls när folk ljuger. Kanske för att jag inte utsätts så ofta för de?
Men jag håller helt klart med dig om frustrationen som blir när folk är oärliga. Blir så jävla förbannad tack vare min asberger så ekar ordet lögnare om de kommer fram att de har ljugit. Även om de är en liten lögn, så ekar ordet ändå.
Förstår din frustration ❤️

Anonym
Postat 2017-06-07 kl 21:03:48

Åååå, jag tycker att Kelly är en sötaste bebisen i hela universum

S
Postat 2017-06-07 kl 21:04:38

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar