Det är falskt att sitta och välja ut kommentarer som visas..

Postat 2017-07-14 kl 00:25:22
 
Hej bloggen!
Tänkte komma med en liten åsikt..
Jag stör mig så enormt mycket på personer som "sållar" igenom sina kommentarer så att det BARA finns positiva kommentarer kvar.  Jag tycker det är otroligt falskt att göra så.
Det känns som om vissa bloggare inte vill visa hur mycket kritik dom får, även fast det är konstruktiv kritik så blir det borttaget? Känns som om dom bara godkänner positiva kommentarer för att typ "visa" andra att folk typ "älskar" en?
Och att bara folk ääälskar en och ingen i hela världen ogillar en...
Hur kan man vara så fast i sin egen lila värld och tro att man är världens bästa, att tro att man är perfekt och alla älskar en även fast folk kommenterar negativt?
Hur kan man tro att man är så perfekt att man inte behöver höra konstruktiv kritik och att det absolut inte finns någonting som man kan ändra eller förbättra hos sig själv?
 
Inte undra då att folk stannar i utvecklingen om dom redan tycker dom är bäst på allt och inte behöver bli bättre.. Och seriöst? Tror dom inte på att folk märker sådant? Läsarna? Bara det laddar för mer kritik i kommentarsfältet, tillslut orkar man inte ens att kommentera på den bloggen för ens åsikter blir inte hörda ändå så vad är det för mening att kommentera?
Jag godkänner alla mina kommentarer(nej, jag blir inte perfekt för det), jag är så att jag själv har starka åsikter och jag vill gärna dela med mig av dom oavsett vad det är, det är dubbelmoral om jag då inte godkänner alla mina kommentarer så andra kan uttrycka sina åsikter och varför dom tycker så.
Det kanske till och med blir så att jag ändrar min åsikt, jag är inte rädd att ta av mig kepsen och säga att "jag hade fel, jag tycker den här åsikten känns mer rätt".
Om en bloggare själv kommer med starka åsikter och sen inte läsarna får göra det är det ju inte kul att läsa den bloggen.
En blogg där det bara är tillåtet med en åsikt och att alla ska ha samma åsikt som den som bloggar... Gud vad trålkigt xD
 
Jag tycker det är synd att många människor inte kan släppa sin stolthet och säga att denne har haft fel i något och istället fortsätter att säga att den har rätt även fast den vet att den har fel..
Jag tycker synd om människor som är så slutna till sinnet, vi behöver iallafall inte vara oroliga att dom blir vetenskapsmän ;)
Gud vad evolutionen skulle stå stilla då..
Hur kan man ha så bra självförtroende och tycka att alla som kommer med kritik har fel?
Eller är det så att dom är rädda att andra ser kritiken och ska tycka samma sak?
Förstår inte meningen med att sålla bland kommentarer faktiskt, förstår inte varför folk gör det, varför ska man blogga då?
OBS: Jag tycker det är okej att radera kommentarer med hot, riktigt fula ord och när folk bara är elaka och vill trycka ner en.
 
Vad tycker ni då? Tycker ni likadant att det känns falskt att en bloggare bygger upp en fasad av att man är så perfekt och ingen är emot den eller är det något som är helt okej att göra?
Kramar!
 
 
 
Anonym
Postat 2017-07-14 kl 00:49:29

Låter som du syftar på någon? Håller med dig!

Catwoman
Postat 2017-07-14 kl 00:56:42

Du borde verkligen skämmas. Tänk på hur du behandlar människor som faktiskt bryt sig så mycket om dig. Så jävla lågt

Svar: Vad menar du? Jag behandlar folk som som faktiskt bryr sig om mig på samma sätt som jag blir behandlad av dom. Jag har inte behandlat någon som bryr sig om mig dåligt. Berätta vad du menar för jag vet inte alls vad du syftar på för vad har detta inlägg med att folk som bryr sig om mig att göra?
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 07:28:31

Håller med!

-
Postat 2017-07-14 kl 07:31:51

Skönt för dig att du är av med Challizz nu :) hoppas hon lägger ner sin blogg med :kr

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 12:17:28

Håller med! Kommenterat flera gånger på challiz blogg men hon godkänner typ inga

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 12:44:59

alla fattar att "Catwoman" som kommentera är challiz.. det är bara hon som tog åt sig ju
om man kollar hennes senaste blogginlägg

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 14:14:16

Anonym #6, nej det tror jag inte. M och C's vänskap är ju relativt ny. Gå vidare nu och lämna tjafset dem emellan.

kajsa
Postat 2017-07-14 kl 14:16:42

Micah.. Lyssna på dina kloka läsare som backar upp dig. Snälla bli av med ormen Challiz.. Hon är ego och lider säkert av någon personlighetsstörning. Ärligt du förtjänar fan någon bättre än hon.. <3

Du som är så snäll, vill inte göra illa folk. Nej.. UT med henne och IN med bättre folk.

Kram

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 15:57:38

Anonym #7: hej challiz! vad har det med saken att göra? vänskapen ny? ni blev väl vänner i höstas/vintras.
och ja, du har skrivit på din blogg att en "gammal vän" har svikit dig, men ändå förstår alla att du tagit åt dig av att micah skrev det här inlägget...

sluta ljuga bara och försöka prata bort allt. stå för vad du säger eller var tyst, så lovar jag att alla slutar bry sig om det här till slut

Challizz
Postat 2017-07-14 kl 17:08:19
Blogg: http://challizz.blogg.se

Ok, jag skulle hålla mig undan men jag tänker att ni bör veta att Catwoman inte är jag och att inlägget jag skrev inte handlar om Micah utan vi snackar om 20 år gamla relationer, så ni kan sluta spekulera nu.
Jag kommer in i det längsta att hålla mig härifrån eftersom jag inte är intresserad av att gräva i gammal skit. Men sluta och tro att ni vet allting.
Majoriteten av er vet ingenting om mig och än mindre vet ni om mina vänskapsrelationer. Vänligen släpp detta nån gång och ge fan i att dra in mig mer, jag vill inte ha något mer med den här saken att göra. Varit har farit. Jag går vidare medan ni sitter och ältar och tror att jag inte har annat att göra än att gräva ännu mer i skiten. snälla, get a fucking life people. Sköt er själva istället. Det var mitt sista ord i den här bloggen.

Svar: Har du nåt otalt med mig eller?
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 17:11:58

Anonym #9, nej jag som var nr 7 är inte C. Det kan jag försäkra dig om. Sitter i Västervik och har det allmänt najs. :)

Svar: Använder du någon slags IP-genererare eller? ;) Det är inte samma IP som Anonym #7 eller är du on-the go kanske? :). Varför kan du inte säga ditt riktiga namn om du ändå sitter i Västervik? :)
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 17:22:03

anonym #11: "okej" challiz :)

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 18:46:56

Anonym #12... Okej (sitter å fnissar lite) men jag heter Linda :) Ha det fint du

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 19:00:02

haha "challizz" kände sig träffad för nu sitter hon och accepterar "elaka" kommentarer HAHA xD

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 19:37:28

Glöm inte bort att behandla andra så som du själv vill bli behandlad, tack! ♥

Grethe Hagen
Postat 2017-07-14 kl 20:07:26
Blogg: http://siripuzenhotmailcom.blogg.se/

VARNING!!! For barnehage-mentalitet!!! Nå syns jeg at det er NOK med dritprat om Challizz her på denne bloggen!!!!! HVA I HELVETE vinner dere på det da???? Og du kjäre Micah,om du hadde värt MIN venn,så hadde jeg blitt VELDIG SÅRET av måten du behandler en venn!!!! En venn forsvarer en venn!!!!! Altså,hadde du värt en god venn, så hadde du IKKE latt dine bloggläsare skrive så mye styggt om Challizz her!!!! En normal reaktion lixom... TAKK FOR MEG!!!

Tuva
Postat 2017-07-14 kl 20:13:55

Dock är det skillnad på konstruktiv kritik och onödigt hat (som jag tyvärr ser en del av i ditt kommentarfält).

Micah
Postat 2017-07-14 kl 20:27:44
Blogg: http://micahs.se

Tja allihopa!
Tänkte joina eran diskussion och fråga varför ingen av er lämnar namn?
Ett namn kan väl inte skada, ett förnamn liksom? :)
Skulle MER än gärna uppskatta om ni lämnade eran mailadress i "mail-rutan", ingen annan än jag kommer någonsin se det, det kan jag lova.
Alla på hela planeten kan fråga om att se mailadressen, men jag lovar att jag skulle säga nej då! Om ni vill vara anonyma så respekterar jag det, ni har säkert bra anledningar.
Kommer inte berätta för någon om ni berättar för mig vilka ni är.
Men på vissa kommentarer som kommer som är anonyma så får jag också frågor som jag undrar över och som jag skulle vilja ställa frågor tillbaka till er baserat på era kommentarer, men hur ska jag kunna kontakta er tillbaka om ni inte ger mig något sett att kontakta er tillbaka på?
Jag lovar på heder och samvete att mailadresser, konversationer och vilka ni är etc. kommer ingen annan än jag få reda på. Även fast jag får reda på något som andra kanske borde höra så kommer jag inte berätta för dom. Inte ens min allra närmsta kommer få reda på något.
Jag är bra på att hålla hemligheter :)
Så snälla hörrni?
Lämna något slags kontaktsätt i mailrutan så jag kan kontakta er tillbaka, ni kan skriva vad som helst i mail rutan för det syns inte på bloggen. Om ni vill kan ni ju lämna nummer där eller Facebook, snap, vad som helst eller kanske ett hemligt meddelande i rutan? Så jag också kan få svar på mina frågor :)
Jag skulle verkligen uppskatta det, jag menar det verkligen. :)
Pussar från Micah! <3

Anonym
Postat 2017-07-14 kl 20:58:48

Jag sa mitt riktiga namn vilket är Linda. Har två tel jag skriver ifrån. Har faktiskt vara backat C i detta så jag undanbeder mig påhopp. Min mail är privat, till mitt företag och den lämnar jag inte ut då jag inte skrev för respons av bloggägaren utan ville klargöra att jag inte var C. Så, jag lämnar nog den här bloggen nu, känner mig inte helt välkommen. Ha det fint!

Svar: Okej, för det första har jag inte påstått att du varit C, jag har inte sagt något om henne ens.Synd att du känner så, men får jag fråga hur kan du känna dig ovälkommen när jag frågar hur jag kontaktar dom som kommenterar anonymt? Jag tyckte det kändes som en trevlig gest, men vad vet jag?
Skrev ingenting negativt i min kommentar men ändå känns det som att jag blir attackerad som frågar.
Och jag som bloggägare måste tänkt helt skruvat när jag trott att kommentarerna på min blogg är meningen att jag ska se och att jag ska kunna få ge min åsikt på det också.
Du är iallafall välkommen tillbaka, det är iallafall inte min mening att få någon att känna sig ovälkommen här.

Mikaela "Micah" Loven Väistö

Rebecca'
Postat 2017-07-14 kl 20:59:05

Sant!

Challizz
Postat 2017-07-14 kl 21:46:31
Blogg: http://challizz.blogg.se

Det är dina läsare jag har "otalt" med, jag ber dem att inte bara komma med egna påhittade sanningar. Jag vette fan vem Catwoman är men ändå påstår alla att det är jag av olika skäl. Jag vill inte bli omtalad här mer av dina läsare, när jag håller mig så osynlig som det går, för ALLAS trevnad inklusive min egen, det är det enda otalt jag har. Jag ber dem bara sluta dra in mig i vartenda inlägg du skriver för annars kommer det pågå i all evighet. Jag har släppt det. Det finns ett talesätt som heter att ju mer man rör i skiten ju mer luktar det, alltså blir värre av att älta det om och om igen. Så jag ber dina läsare igen att sluta dra upp mig hela tiden. Jag vill bara gå vidare i livet, inte stå och trampa i leran på samma ställe, låt oss alla agera VUXET bara. Jag har inte för avsikt att irritera någon så då behöver jag väl inte dras upp till och med när jag håller mig undan? Det är för din skull jag undviker in i det längsta att kommentera men jag var ju tvungen att tala om att Catwoman inte är jag, för sista gången. Jag har mitt eget privata att deala med just nu som tar energi och vill gärna göra det i lugn och ro utan konstanta rapporter om att det står ännu mer om mig, till och med när jag håller mig undan. Jag orkar inte bråka hela tiden.

Lorena
Postat 2017-07-15 kl 09:07:31

Det är ganska uppenbart att Challizz endast är vän med Micah för att få fler läsare till sin blogg. Challizz har noll självinsikt om sitt beteende.

MEN Micah verkar inte så oskyldig hon heller. Hon pikar Challizz i sina inlägg, hon svarar gärna på kommentarer som angår henne men absolut inte när det kommer till att försvara sin så kallade vän! Vad är det för vän?

Jag tycker att ni borde avsluta er vänskap helt och hållet. Tack för mig.

Svar: Jag har inte pikat någon speciell person, när hon var över så berättade jag denna åsikt för henne för det kom på tal och sedan tyckte jag det var en bra idee till ett inlägg. Alla mina kommentarer som jag skrivit på hennes blogg har accepterats men jag vet ju inte om folk har en annan åsikt. Hon sa själv när jag berättade det att hon tyckte samma sak och att hon inte raderar sina kommentarer så det vore konstigt om hon raderar sina kommentarer och också säger att hon har samma åsikt som mig. Jag kan varken säga bu eller bä om det eftersom jag inte varit med om att hon raderat mina kommentarer så varför skulle jag då pika till henne? Om hon raderar och säger att hon inte gör det är det ju på hennes samvete att hon sagt osanning till mig, men antar att om hon raderar kommentarer att folk då skulle påpeka detta så det kommer ju fram tillslut. Jag litar på det hon säger till mig, annars skulle ju inte vi vara vänner om jag inte litade på henne eller hur? och om hon raderar sina kommentarer och det kommer fram att hon ljuger är hon inte en vän helt enkelt. Jag har skrivit i mina inlägg när Charlene har varit med mig hur vår relation ser ut, speciellt efter vi gjorde den videon där nere. Jag har inte sagt något dumt någonsin om henne eller kommenterat NÅGOT om henne och jag har berättat för henne hur hon ska göra för att folk ska sluta komma med det dom skriver men hon verkar inte ha tagit i bruk det jag har sagt helt enkelt. Hon kommenterar sina egna åsikter och bara för att jag är hennes vän så betyder det inte att jag måste hålla med i allt hon säger och att jag måste ha samma åsikter som henne. Om man fortsätter att ge folk saker att gå på så kommer folk inte sluta och jag har gett henne råd att bara ignorera det tills det slutar, för folk tröttnar tillslut. Jag kan inte försvara henne efter varje kommentar hon lägger här och folk får nya saker att gå på, jag har inte den tiden eller orken. Jag har berättat var jag står, jag har inget otalt med henne och vi pratar med varann precis som vanligt. Jag tänker inte spädda på folks kommentarer genom att "försvara" henne för då kommer folk säkert säga att Charlene har manipulerat mig och fått mig att skriva och försvara henne? Vi berättade ju i videon att tjafset vi hade så hade hon sagt och undrat varför jag inte försvarade henne eller skrev ett försvarsinlägg och jag har berättat varför: för det blir värre och då har jag bidragit till att folk ska kommentera mer om henne, jag vill inte göra det värre för henne, jag försöker göra det ända som hjälper att folk slutar och det är att ignorera och låta det dö ut. En vän gör det som är bäst och som faktiskt hjälper att få det att sluta. Att behöva försvara offentligt är bara en slags bekräftelse att man är vänner, behöver jag göra det eller det som faktiskt fungerar som får det bli bättre för henne i längden? Folk har bildat sig en uppfattning av Charlene utifrån hennes beteende, det hon har sagt och skrivit och inte pågrund något jag skrivit. Folk spekulerar bara om detta inlägg handlar om henne men detta inlägg har inte fått någon att få en annan uppfattning om Charlene förutom den dom hade innan om henne. Jag har inte svarat på NÅGON kommentar som handlar om henne alls förutom den här då och jag har inte bidragit ALLS till att folk ska tycka och säga så om Charlene, utan det är hon själv som får står för vad hon har sagt. Folk går ju efter vad hon har sagt, inte på vad jag har sagt eftersom jag har inte sagt någonting om henne förutom i inläggen när vi är med varann och då har det varit positivt och jag har aldrig sagt något ont om henne eller svarat på nån kommentar om henne när folk till exempel frågar mig om "är det så eller hur var det?". Jag har nyligen sett att Charlene har själv svarat på flera kommentarer om mig som jag inte sett förut för jag brukar inte gå igenom hennes kommentarer och hon skrivit utan att kolla med mig att det är okej och lagt över på mig det folk skriver till henne. Tillexempel hade någon skrivit att varför hon hade gjort en video på 10 minuter hemma hos mig när hon skulle hämta sin laddare hos mig och
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Lorena
Postat 2017-07-15 kl 09:07:31

Det är ganska uppenbart att Challizz endast är vän med Micah för att få fler läsare till sin blogg. Challizz har noll självinsikt om sitt beteende.

MEN Micah verkar inte så oskyldig hon heller. Hon pikar Challizz i sina inlägg, hon svarar gärna på kommentarer som angår henne men absolut inte när det kommer till att försvara sin så kallade vän! Vad är det för vän?

Jag tycker att ni borde avsluta er vänskap helt och hållet. Tack för mig.

Anonym
Postat 2017-07-15 kl 10:15:48

CHALLIZZ NU FÅR DU FAN UPPFÖRA DIG SOM EN VUXEN!!! du är helt otrolig!!! Förstår du känner dig träffad eftersom du ALDRIG godkänner kommentarer som kritiserar dig. Men fan försvinn!!! Du är en negativ offer lekande jävel och micah förtjänar bättre!! Du sa att du inte skulle kommentera här, så kommer du och gör saker ännu VÄRRE!! Sluta bara läs kommentarer på micahs blogg. Dom är till HENNE inte DIG

Joanna-Livet med psykisk ohälsa
Postat 2017-07-15 kl 12:38:54
Blogg: http://www.joannahalvardsson.se

Man kan ju sålla av olika anledningar. Jag har en stalker, polisen har sagt åt mig att aldrig publicera hans kommentarer. Så de tas bort inte bara för att de är negativa utan av andra anledningar.

Svar: Ja jag skrev ju längst ner att hot och kommentarer i den klassen är okej att inte acceptera. Det har jag fullt förstående för att du gör! Jag menade att folk raderar kommentarer för att framstå sig själva som "perfekta", men om informationen i kommentaren är känslig eller hotande etc så tycker jag självklart det är okej! Hoppas du inte tog åt dig och förstår nu vad jag menade :) jag kanske skulle varit extra tydlig med vilka undantag jag tycker är okej. Kramar! <3
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-07-15 kl 13:22:50

Så gör ju challiz

Anonym
Postat 2017-07-15 kl 13:29:54

Vilken vän som inte backar sin kompis.

Svar: Se gärna mitt svar ovan på en kommentar lite längre upp
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-07-15 kl 14:19:33

Varför kan man inte se alla kommentarer? :/

Svar: Ibland tar det tid innan kommentarerna syns om man tittar i mobilen, prova uppdatera sidan! 😇
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-07-15 kl 17:31:22

Jag vill nog inte riktigt hålla med dig om att inte släppa igenom kritiska kommentarer. Jag anser nog att var och en bestämmer vad de vill ha för atmosfär och diskussioner i sitt kommentarsfält. Någons blogg är inget öppet forum där alla har rätt att höras, men ibland verkar de som kommenterar tro det. Kul att du har börjat blogga igen😊😊 hoppas att du mår bra och omger dig med människor som ger dig bra energi. Kram

Svar: Nej det är såklart, alla har olika åsikter! 😇 Tack så mycket ❤️kramar!
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-07-16 kl 18:14:56

Challizz godkänner aldrig något som inte är fjäsk eller positivt. Har gett henne kritik flera gånger och ställt frågor som kanske är kniviga svara på men aldrig varit elak. Challizz raderar allt som inte framställer henne så som hon vill. Fegt och barnsligt för att va som hon är.

Anonym
Postat 2017-07-16 kl 20:06:36

Vad är det för kniviga frågor du ställt som hon undvikit?

Lina
Postat 2017-07-17 kl 20:25:29
Blogg: http://themoviefreak.se/

Håller med, kan man inte ta orden som möter en så ska man inte på nätet vistas. Jag raderar bara en sorts kommentarer och det är de klassiska spamkommentarerna / reklamen som ingen jävel förstår innehållet i ändå.. Om folk sen är elaka mot mig eller hotar mig, de få vara kvar precis som de snälla. Dock är mina läsare lite dåliga på att kommentera mitt innehåll (finns inte så mycket att kommentera) så det är rätt tomt på den sidan ändå.

Anonym
Postat 2017-07-20 kl 14:37:53

Ja skrev på challiz blogg att ja Int tycker att man är en mästerkock bara för att man kan steka kött och hälla på Ica Basic sötsur sås och hon acceptera inte den 🙄Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar