Depresion,ångest, tvång

Postat 2016-11-11 kl 15:02:28
Hej .
Sluta upp med era frågor om jag är i förhållande eller inte, jag har ingen pojkvän och är inte intresserad av att skaffa en heller.
Anders är en mycket god vän till mig som har haft liknande problem som mig och vi har hjälp varann ur svåra situationer och han är ett bra samtalsstöd. Han är ingen pedofil eller hebefil. Vi känner varann utan och innan och hjälper varann när den andra har svårt, och det finns inget sexuellt mellan oss. Om Anders skulle se det ni skrev om han och specielt det där inlägget på den där bloggen skulle han bli mycket deprimerad.
Jag förstår att ni som inte har depression, ångest och tvångssyndrom etc förstår sig på detta och ni bara sitter där framför era datorer och skriver anonyma kommentarer. Men folk blir faktiskt ledsna.
Jag har nu två vänner som gått bort för dom mått dåligt och dom var i min ålder och en gick bort hemma hos mig och jag var tvungen att göra hjärträddning på han men fick inte igång hans hjärta...
Förstår ni hur det skulle kännas för mig om jag förlorade en till? Jag vill inte att Anders ska må dåligt pågrund av mig, lämna han utanför allt detta, snälla.
Snälla sluta vara dumma på internet, kom med fakta istället för fiction.
Jag har svarat på era frågor nu, jag och anders är inte ihop, vi skoja att vi var ihop förut, vi trodde inte ni skulle gå på det.. vi har aldrig vart ihop. så nu kan vi glömma det.
 
Ja jag fick ut mig en del, ska åka till hjärt och kärl kliniken nu, passar rätt bra med tanke på situationen...
 
Hittade denna artikel när jag skulle söka på en bild för hjärta och kärl eftersom jag ska på hjärt och kärl kliniken, kunde inte passa bättre till inlägget....
Läs hela artikeln här
 
Brustet Hjärta :( </3
 
Anonym
Postat 2016-11-11 kl 16:16:36

Han hemma hos dig tog överdos, inte samma som att dö av man mår dåligt. Man kan välja att inte ta droger hur dåligt man än mår

Svar: Käften på dig, du vet inte ens hälften
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-11 kl 16:16:37

Han hemma hos dig tog överdos, inte samma som att dö av man mår dåligt. Man kan välja att inte ta droger hur dåligt man än mår

Svar: alla som tar droger har problem i botten
Micahs -Mikaela Loven

Maria
Postat 2016-11-11 kl 17:00:08

Det är inget sexuellt mellan er men du har skrivit förut att du vill ha barn med honom? Du har fortfarande förlovningsringen på din vänsterhand, det ser man i ett inlägg postat för några dagar sedan. Och sedan stod det även att du var förlovad med honom på facebook till för inte så länge sedan. Jag tror att det är därför folk fortfarande frågar. :)

Anonym
Postat 2016-11-11 kl 17:43:47

Så både hans Facebook och din blogg ljuger. mytoman

ANONYM
Postat 2016-11-11 kl 18:20:57

Du ljuger om allt. Våldtäkter o såna allvarliga saker. Fattar du inte hur du förstör för oss andra som blir drabbade? Du har förstört anders liv din fnask.

ANONYM
Postat 2016-11-11 kl 18:20:58

Du ljuger om allt. Våldtäkter o såna allvarliga saker. Fattar du inte hur du förstör för oss andra som blir drabbade? Du har förstört anders liv din fnask.

ANONYM
Postat 2016-11-11 kl 18:20:59

Du ljuger om allt. Våldtäkter o såna allvarliga saker. Fattar du inte hur du förstör för oss andra som blir drabbade? Du har förstört anders liv din fnask.

Svar: Jag Har aldrig ljugit om någon våldtäkt, eller alla andra hemska saker som hänt mig. Jag har inte förstört hans liv, jag har inte gjort honom något ont, jag har bara varit en god vän. jag vet vem du är....sluta upp du är ju mytomanen
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-11 kl 19:27:42

Med tanke på de bilder som finns på din instagram och det faktum att ni står skrivna på samma adress blir jag skeptisk. Det är dessutom precis lika fel att en så mycket äldre man finner trygghet hos någon i din ålder. Glöm aldrig att det är hos honom problemet ligger, inte hos dig.

Moa
Postat 2016-11-11 kl 20:39:09

Men du har ju skrivit att det är din pojkvän och att ni är förlovade? Då är det såklart att människor tror det? Om han mår dåligt får han väl söka hjälp? Han utnyttjar ju dig,det är inte ditt fel. Du kan hitta någon bättre för dig, runt din egen ålder!

Självklart är inte hat Ok men människor reagerar ju när du skriver något sådant. Sedan är mycket av det människor skriver OM DIG/TILL DIG såklart inte Ok.

M
Postat 2016-11-12 kl 13:57:37

Kan alla bara sluta hacka på micha? Det är inget fel med att vara kompis med någon som är lite äldre än sig själv. Och att dom är lyckliga och mår bra av det är huvudsaken. Kram på dig micha! 💕

M
Postat 2016-11-12 kl 13:57:38

Kan alla bara sluta hacka på micha? Det är inget fel med att vara kompis med någon som är lite äldre än sig själv. Och att dom är lyckliga och mår bra av det är huvudsaken. Kram på dig micha! 💕

Minna
Postat 2016-11-12 kl 14:52:59

Du kan inte ta tillbaka sånt som är bevisat och sant. Folk är inte korkade det är bara sjukt att du tror att du ens kan lira folk bara för att rädda dig själv och Anders. Förmodligen har det väl med Kelly att göra. Att han är en orsak till att du inte får ha Kelly som du vill. Ingen köper iaf att ni inte haft ett förhållande. Gör dej själv en tjänst och sluta ljug och stå upp för vad det varit.

Anonym
Postat 2016-11-12 kl 15:40:09

Hon ljuger för att hon inte får ha Kelly boende hos sig ifall hon har ett förhållande med Anders. Det är olämpligt och Kevin tillåter inte detta.

Anonym
Postat 2016-11-12 kl 17:14:01

Du vet inte vem jag är för du har aldrig träffat mig din mytoman jävel.. bor inte ens i sthlm. Hela du är blåst liten valp.. äcklig är du som knullar pedofilen anders. Jo tack antar du har problem men alla dina historia om våldtäkter är ju lögn. Förstör för allt o alla. Skam o skäms på dig

Johanna
Postat 2016-11-12 kl 18:02:41

Men HALLÅ! Vad är det för kommentarer jag läser?! Vad har ni bakom pannbenet? Hur kan ni sitta och tala om vad som stämmer/inte stämmer? Vad vet ni om henne? Hur KAN ni så säkert veta att hon ljuger om våldtäkter mm som ni påstår? Skrämmande beteende av er som skriver kommentarer likt dessa. Skäms på er för i helvete. Vissa av er borde få förbud att ens få sitta framför en dator, förtala och mobba. Tänk till innan ni uttrycker er så förbannat dumt! Och man ser på människor när de mår dåligt, så jag tror inte hon ljuger när hon skriver ut saker i bloggen. Vad du än gör Micah, skit i kommentarerna, dessa människor är inte mycket för världen. Hoppas de inser att man inte uttrycker sig hur som helst, någon dag kanske de själva förstår hur man beter sig! Stå på dig!

Hanna
Postat 2016-11-12 kl 20:26:08

Du har visst ljugit om allt. Framför allt våldtäkterna. Trodde du verkligen att folk skulle köpa den historien? Det är ett hån mot oss som blivit utsatta på riktigt. Och du propagerar ofta för att man inte är en dålig mamma för att man är ung. Men DU är en urusel mamma som aldrig borde ha skaffat barn. Och Anders har något fel i huvudet som ville sätta på ett barn. Tror du verkligen att du kommer få ha Kelly hos dig för att du ljuger?

Svar: Varför i helvete skulle jag polisanmäla våldtäkterna, gå på AVK för dom att leta bevis om det är så att jag skulle ljuga? Du har ingen insikt i mitt liv och du kan inte uttrycka dig om saker du inte vet något om. Jag har varit utsatt och just nu hoppar du på en som varit utsatt och du vet inte hur jag är som mamma, jag är den bästa mamman som finns för Kelly, den ända mamman för Kelly och hon är lycklig när hon är med mig, jag har aldrig utsatt henne för fara eller misskött henne till skillnad från någon "annan". ja jag tror jag kommer ha Kelly hos mig på heltid i framtiden med tanke på den senaste domen från tingsrätten som blev överklagad, men jag kan inte berätta vad denna dom var för jag kan inte kommentera pågående rättsprocess.
Micahs -Mikaela Loven

Maria
Postat 2016-11-12 kl 20:54:44

Vad är det för fel på er som kommenterar att hon ljugit om våldtäkten? HUR vet ni ens det?!

Challizz
Postat 2016-11-12 kl 21:31:28
Blogg: http://challizz.blogg.se/

Lustigt att de som kommenterar inte törs stå för vilka de är och inte fatta att det går att spåra dem via IP-adress och anmäla dem....och dessutom ha mage att kommentera och påstå saker som de inte vet ett jäkla dugg om, som om de ens kände dig. men vet ni era arma iq-befriade idioter att det finns BEVIS på allt som Micah säger? Och hur kan NI avgöra om hon ljuger? Var ni med när allt hände kanske? Nä just det. Gå hem och lägg er istället och fokusera på era egna bekymmer, för Micahs bekymmer ANGÅR ER INTE och inte vårdnadsgrejen kring Kelly heller. HENNES barn, HENNES affärer, sköt era egna affärer istället. Och nu kommer alla börja förolämpa mig och trolla mig på mina blogg, men VARSÅGOD om ni mår bättre än det, för jag BRYR MIG INTE. Jag vet själv att jag är en bra människa så varför ens ta åt mig av vad ett gäng ungdomar säger? No sir.

Anonym
Postat 2016-11-12 kl 23:05:13

Lögnare.. Finns hur mkt bevis som helst att du och Anders va ett par för du själv har skrivit hur mkt som helst om det, samt att det finns folk i närhet som kan konfirmera detta.

Anonym
Postat 2016-11-13 kl 05:27:33

Du vet väl inte varför alla tar droger? Dom du träffat kanske har gjort det därför. Men inte alla och att dö för man mår dåligt är att man inte orkar mig. Inte man kör lite för hårt och man tar för mycket. Då dör man av överdos.

Ida
Postat 2016-11-13 kl 06:48:22

Micah, jag menar inte att vara fräck eller att inte respektera dig, men varför utsätter du dig själv för alla som kritiserar dig genom att nämna Anders och ditt förhållande här? Tycker synd om dig och känner med dig om alla hårda ord, men faktum är att du har gått ut med honom som din kille i lång tid, och som förlovad? Ni står folkbokförda på samma adress och du har haft hans efternamn på dig själv på Facebook länge. Ditt val att ha en äldre man, inget fel i det och det skulle inte vara nödvändigt att behöva försvara det. Lycka till vidare Micah.

Anonym
Postat 2016-11-13 kl 20:25:44

Om han mår dåligt är det INTE pga dig. HAN var den vuxna av er två och HAN gjorde fel angående inleda förhållande med 16 årig. Om han mår dåligt är det inte ditt ansvar, då mår han som han förtjänar helt enkelt.

Hanna
Postat 2016-11-14 kl 00:18:16

Tycker du att en bra mamma skaffar barn oansvarigt när hon fortfarande själv bara är ett barn utan eget hem, stabilitet, jobb eller någonting? Att en bra mamma självskadar, gapar efter uppmärksamhet hela tiden som du gjort förut. Att en bra och ansvarsfull mamma bråkar med sitt ex inför öppen ridå och beblandar sig med sjuka gubbar som går igång på småtjejer med psykiska problem? Mycket av allt som är nu har du SJÄLV faktiskt bäddat för, eftersom du ljugit om saker tidigare och ibland också medvetet lurat dina följare för att provocera. Att du inte skulle vara eller ha varit ihop med Anders är ju ren lögn. För det första har du själv länge pratat om ert liv tillsammans och det är flera personer, inkl ditt ex, som bekräftat det. Att försöka ljuga och påstå att det bara var en bluff för att du hoppas få Kelly är helt absurt. Och helt sjukt! Du har inget ansvar för Anders och att han har pedofiltendenser. (I och med att han faktiskt inledde något med en tjej som då var minderårig och skulle kunna vara hans dotter.) Att du håller en lägre profil nu raderar ju inte något av det. Dessutom, alla som liksom jag skriver kritiskt till dig gör det inte för att trycka ner dig eller vara elaka. Jag gör det för att jag är uppriktigt bekymrad. Du har nog fortfarande enormt mycket att jobba med hos dig själv innan du kan så mycket som göra anspråk på att vara heltidsmamma åt Kelly. För din OCH för Kellys skull. För övrigt, en bra mamma har inte behovet av att hela tiden påpeka eller försöka ge sken av hur bra mamma hon är. En bra mamma är ödmjuk och inser sina brister och vet att hon som alla andra inte är mer än människa. En bra mamma föregår med gott exempel för sitt/sina barn. Och tyvärr, efter vad du själv visat upp så är du inte en bra mamma alls. I dagsläget. Men du kanske kan bli- om du slutar jaga uppmärksamhet, slutar ljuga om saker, och börjar sätta Kelly i främsta rummet och beter dig som en ansvarsfull mamma. Vägen dit är lång. Så är det bara.

Hanna
Postat 2016-11-15 kl 22:29:01

Jag bara undrar... alla dina tidigare inlägg med förlovningsringar och alla alla inlägg. Vilket är sant? För det verkar verkligen som att du ljuger ihop en del i detta inlägget. Bara undrar hur du tänker? Kram!

Sofie
Postat 2016-12-09 kl 08:26:06

Kom av en slump in på den här bloggen, och.... Vad fan är det för jävla fucktards som kommenterar?? Behövde inte läsa så mycket av bloggens innehåll för att förstå att dessa iq-befriade kommentarer inte är befogade. Det är ALDRIG befogat att sitta och nätmobba folk och dessutom anonyma! Skämmes ta mej fan!!

Iofs är det väl samma gällande om man väljer att heta anonym eller typ... Tar bara nått från luften här....Hanna.

Hanna skriver dock på ett lite mer vuxet sätt, men i slutändan, borde man kanske inte kritisera eller vara bekymrad via tex mail ist?

Om ni stör er på eventuella lögner, bekräftelsebehov, förhållanden eller vad fan som helst, LÄS NÅGONTING ANNAT DÅ! Och är det bara så att man går in och läser just för att ha något/någon att klaga på, sitta och gnälla över, eller dividera hur vida saker som skrivs är sanna eller ej - köp Aftonbladet med bilaga.
Om nu denna blogginnehavare är så psykiskt sjuk, varför sparka på nån som redan ligger då?

personer som sitter och kommenterar nedvärderande saker, åt någon som dessutom tydligen har en massa diagnoser(?), skulle jag personligen kalla för jävligt slöa psykopater.

Svar: Ja jag håller med dig!
Micahs -Mikaela Loven

Caroline
Postat 2017-03-13 kl 09:27:47

Jag har något att dela med dig !!! Det är en stor glädje i mitt hjärta, jag vill dela med alla. Mitt namn är Caroline Webb från USA. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året som gjort oss bröt upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna Vilket han hitta mer sötare än mig, men eftersom tiden gick jag träffade bra Baalam Han är en stor stavnings caster. Jag kontaktade honom via hans e-post och förklarade allt för honom. Han sade att jag inte skulle oroa sig, att min älskare kommer tillbaka till mig på knä tigger om förlåtelse före den 24 hours.My största glädje nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på knä tigger om förlåtelse, och idag är vi glad och han botade min systers bröstcancer. Har du ett problem? oroa dig inte mer eftersom godbaalam kan Ger stavnings varaktig lösning på alla problem:
Om du vill att ditt ex tillbaka.
Du vill ska främjas på kontoret.
Om du vill bli botade av herpes, cancer, fibroid och andra sjukdomar.
Du vill bli rik och berömd
Du vill att din make / maka att vara din för evigt.
Återställa förlorade objekt tillbaka
Om du vill separera eller stoppa din skilsmässa.
Graviditet stavnings havande och föda ett barn
Om du vill vinna oroande rättsfall
Kontakta S t o r godbaalam via e-post: godbaalamtemple @ gmail. com

Anonym
Postat 2017-09-22 kl 12:50:37

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster @ gmail .com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster @ gmail .comKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar