Omstart, Nystart - Lång uppdatering

Postat 2016-12-03 kl 19:43:27
Hej bloggen!
Har varit sjuk nu i 2 veckor och äntligen blivit frisk, jag tror ni förstog att jag varit sjuk eftersom jag inte har bloggat någonting, men nu när jag är frisk så får jag ta igen lite!
Kommer lägga in lite inlägg och så och det kanske är inlägg som jag skulle ha postat för länge sen, typ något jag gjorde för 2 veckor sedan och så, men jag hoppas det är okej att det är lite gammalt innehåll, tex gamla bilder och sånt!

Idag så vaknade jag vid klockan 14.00 och vid 15.00 tiden så kom Challis hem till mig och vi satt och tittade på våra datorer och så och tänkte blogga lite! Men Challis var inte här så länge så vi hann inte göra någon videoblogg eller något, men det får vi göra nästa gång vi träffas! Vi gick till affären också för jag behövde panta flaskor, dom tog jättemycket plats hemma :) Spelade pokemon go på vägen dit, är snart på level 24!
 
Tänkte köra en frågestund någongång i veckan eftersom jag har ju inte bloggat regelbundet på flera år och jag antar att ni har en del frågor som ni vill ställa till mig eftersom jag inte har skrivit någonting på bloggen hur allt går för mig, vad jag gör om dagarna, hur jag mår och hur det går med Kelly osv, ja ni vet ju själva vad ni kanske undrar vad som har hänt med mig, så jag överlåter frågorna till er, eller hur? Jag behöver ju inte säga till er vad ni ska fråga haha x) Så iallafall.. Jag tänkte att det kunde vara rätt bra att börja med en frågestund nu när jag verkligen ska försöka att blogga mer och komma igång med det!
 
Behöver också ställa om mig och börja bli van igen att blogga, för jag har inte det som en vana längre att sätta mig flera gånger per dagen och komma på flera inlägg att skriva på min blogg, så det kommer bli en stor omställning för mig att börja igen, men jag hoppas ni finns här för mig och stöttar mig att börja blogga igen! o:).
 Men jag kan säga att den här otroligt lååånga bloggpausen har varit väl behövlig, ni som läste min blogg för flera år sedan vet ju hur fruktansvärt dåligt jag mådde och att jag har varit väldigt sjuk i depression.
När min blogg var som störst så fick jag ingen hjälp med mitt mående från psykiatrin för jag var från början odiagnosticerad och sedan fick jag fel diagnos och började med en medicinbehandling som gjorde att jag blev mycket sämre och allt bara gick bara utför under en period. Sen kommer ni kanske ihåg att jag hamnade på behandlingshem i 9 månader och det var då vanan att blogga försvann och jag lade bloggen åt sidan för att fokusera på mitt mående för att kunna vara en bra mamma till Kelly. Och jag känner att genom alla dom här åren har jag verkligen mognat, känner mig som en ny person och är lycklig. Jag kämpar ju fortfarande för att få träffa min dotter mer, jag startade igång en domstolsprocess redan förra året och tingsrättens slutliga dom var till min fördel, Kelly skulle börja bo med mig igen (nu förstår ni kanske hur bra jag har börjat att må?)men den domen blev ju överklagad såklart så nu ska jag till hovrätten i  febuari. Mer kan jag inte berätta pågrund av ett det fortfarande pågår nu igen eftersom det blev överklagat, det blev bara avslutat i tingsrätten. Det har varit så himla mycket på senaste tiden som hänt i mitt liv, pluggar ju nu också på distans på NTI skolan (Natur-teknisk linje) på Komvux som jag väntat flera år att få börja.

Man måste nämligen vara 20 år för att börja på komvux och kunna läsa på distans, och eftersom jag har svårt  att vara bland en stor grupp och mycket människor pågrund av min torgskräck(torgskräcken har börjat bli mycket bättre nu också förresten) så har jag inte velat gå i ett vanligt gymnasium. Har provat att gå i flera skolor, men det har alltid slutat i att jag har slutat någon månad efter för att det inte funkat.
Dessutom så tycker jag det är bra att plugga på distans ifall Kelly får bo hos mig så att jag kan ta hand om henne när hon inte är i skolan.
Jag kanske redan berättat det men Kelly bor ju nu i Norrland, det var ingenting jag har godkänt men så är det nu... Kelly har ingen anknytning till Norrland men ändå ska hon behöva bo där... Kelly bor skiljt från sin egen mamma som hon behöver i sitt liv och all annan släkt och familj och hennes kompisar som hon knytit till på dagis här i Stockholm :/. Blir så ledsen att behöva tänka på det... Kelly och jag brukar prata på Skype och hon vill verkligen verkligen träffa mig igen för hon saknar mig så himla mycket och om hon fortfarande bodde i Stockholm så skulle hon fått träffa mig och resten av hennes familj, men det får hon inte nu för hon bor där.
Jag skulle vilja skriva allt som hänt när det gäller detta med Kelly och så för jag skulle verkligen behöva skriva av mig, men eftersom vi håller på i en domstolsprocess så kan jag inte berätta någonting till er. Men jag tycker jag har rätt att få berätta att jag saknar min dotter och att hon saknar mig och resten av sin familj och var hon bor någonstans i dagsläget. Det ska inte vara  något fel att få skriva det. Jag älskar Kelly mest av allt och jag önskar jag kunde vara med henne hela tiden så hon kunde känna sig trygg och lycklig, för hon är alltid så himla lycklig när vi är med varann, vi har en så himla bra mor-och-dotter relation och det finns bara kärlek. Jag önskar verkligen att hon var hos mig nu så jag kunde berätta för henne att hon är älskad. Jag hatar när hon är ledsen och berättar saker för mig som hänt henne som inte är särsilkt kul att få vara med om eller saker hon har hört. Det krossar mitt hjärta, hon är mitt allt, jag borde vara med henne i vått och torrt och visa henne att hon är trygg och säker och att hon är värdefull och älskad och att jag vill bara kunna få vara mamma till henne, och det gör så ont att jag inte kan vara med henne när både jag och hon vill så gärna träffa varandra och att jag nu är frisk psykiskt och KAN ta hand om henne, men så får hon inte träffa mig för att hon bor så långt bort, något som jag inte ens godkänt eller från början ens visste om och det känns som min dotter dras ifrån mig, jag vill bara att hon kommer hem igen. Det enda hem som hon knytit till, det hemmet som hon bott i och besökt enda sen hon föddes, det är hemma hos mig, hos min mamma. Mamma har aldrig flyttat någon gång sedan 2008, och hon planerar inte att flytta från det huset, och det är det enda hemmet man kan säga är hennes riktiga hem. När hon kommit hem till oss då säger hon att det känns som att komma hem, hon känner igen sig där och det är det ända huset hon kunnat knyta sig till. Hon har bott på så många olika ställen men hemma hos mig är det stället som funnits kvar under hela hennes liv. Det gör verkligen ont i hela mig av att inte få träffa henne.
Jag saknar henne så mycket att det gör riktigt ont, men jag kämpar verkligen på för att få träffa henne och jag kämpar för hennes skull så hon kan få må bra och få ett bra liv.
 
 Ja vad mer...Jag går nu till psykiatrin och träffar läkare ungefär var tredje månad så det är inte så ofta som förut längre och det var jättelänge sedan jag var inlagd på psykiatrin på sjukhus.
 
Ja det var det jag kom på nu vad som har hänt under senaste tiden, kommer nog skriva fler lååånga inlägg om dom senaste åren men att varje inlägg handlar om en sak, men nu tog jag bara upp det som hänt senaste året.
Ja jag går ju fortfarande också på min dagliga verksamhet men det har inte varit lika mycket som förut pågrund av att jag pluggar nu på distans.
 
Ja men nu ska jag komma på lite ideer om vad jag ska blogga om och lägga upp något mer inlägg och sedan så ska jag tvätta ikväll också, men ja ni märker ju vad som kommer komma upp på bloggen, men fortsätt följa mig så ska jag göra mitt allra bästa för att försöka BÖRJA BLOGGA IGEN och börja blogga varje dag.
Tack för denna gången, vi hörs snart!
 
 
Bjuder på 2 bilder som Challis tog på mig förra gången vi sågs och hon sov över hos mig och vi dygnade xD. Här är jag, efter varit uppe en hel natt, det är tidigt på morgonen och jag är lite övertrött och lite barnslig och vill ta kort med glassgubben och sno hans glass, haha man har så torr humor när man är trött! :P
 
Anonym
Postat 2016-12-03 kl 19:53:02

Kul att du börjar blogga mer och mår bättre. Ser fram emot fler inlägg. :)

Anonym
Postat 2016-12-03 kl 19:53:04

Kul att du börjar blogga mer och mår bättre. Ser fram emot fler inlägg. :)

Svar: Tack :) kramar!<3
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-12-03 kl 20:10:42

Hej,
Barn behöver inte ha en mamma bara dör "det ska vara så" jag jobbar själv med barn och vet att barn mår bäst att ha stabila vuxna som bryr sig, sen spelar det infen roll om det är en mamma, pappa, kusin eller annan. Låter som Kelly har fått dels mycket falska förhoppningar men också flyttat mycket. Hoppas Kelly har det bra nu och får ett stabilt liv med ovillkorlig kärlek.
Och hoppas ditt liv blir fint också:)

Anonym
Postat 2016-12-03 kl 20:10:43

Hej,
Barn behöver inte ha en mamma bara dör "det ska vara så" jag jobbar själv med barn och vet att barn mår bäst att ha stabila vuxna som bryr sig, sen spelar det infen roll om det är en mamma, pappa, kusin eller annan. Låter som Kelly har fått dels mycket falska förhoppningar men också flyttat mycket. Hoppas Kelly har det bra nu och får ett stabilt liv med ovillkorlig kärlek.
Och hoppas ditt liv blir fint också:)

Svar: Ja absolut, men i Kellys liv så är jag en viktig person för henne som hon vet bryr sig om henne, älskar henne och jag är någon som hon kan lita på och hon anförtror sig till mig och hon berättar saker för mig. Hon vill så gärna vara med mig men så slits hon ifrån mig och andra som är viktiga personer i hennes liv så slits hon till Norrland på grund av någon är självisk och inte tänker på Kellys bästa och det krossar verkligen mig att veta att jag just nu är helt maktlös och kan inte påverka situationen. Jag hoppas också att Kelly får det allra bästa, för det är hon värd <3 Tack så mycket, kramar <3
Micahs -Mikaela Loven

Challizz
Postat 2016-12-03 kl 22:01:06
Blogg: http://challizz.blogg.se/

Jag blir så glad av att se bilderna och av att tänka tillbaka dit, det var en mysig kväll med mycket blogg, även fast du hade haft jätteont några timmar innan, haha awesome kväll var det!

Svar: jaa
Micahs -Mikaela Loven

De
Postat 2016-12-04 kl 13:10:06

Varför åker du inte upp till norrland för då? Då du pluggar på distans så har du möjligheten

Svar: För att han vill inte att jag träffar Kelly och om jag hämtar henne utan att han vill det klassas det som kidnappning.. :/
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-12-05 kl 07:49:24

Det låter som kevin hota dig med säger kidnappning kelly om du hämta henne. jag tycker kevin är konstiga person.

kan du kämpa mer för kellys rättigheter mänskliga och hon ska få leva en normalt livet utan bråka över en barn. kelly är inget en docka som man kan leka med. kelyy är en riktig människan.

jag tycker du är oskyldig ängel och alla har gjorde något gång att gör massor misstag så är det då man tycker du ska få en nya chansen.

Hoppas du får tillbaka kelly snart som möjlighet.

jag tror att kelly behöver sin mamma mest för att du har födda henne och allt. jag hoppas att kelly kommer snart att förstår när hon är äldre.

alla gör något gång av misstag och det är helt okej ändå tycker jag.

Svar: Ja jag har gjort misstag och jag mådde dåligt och var deprimerad, men jag har aldrig skadat Kelly eller på något sätt misskött henne, jag är en bra mamma och jag mår bra och har ett stabilt mående och hem. Jag vill bara ta hand om min dotter så hon får ett bra liv
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-12-05 kl 09:00:49

Synd att man inte får höra Kevin's sida. Tyvärr så tror jag att du smutskastar honom!

Allt är inte en persons fel.

Svar: Jag säger sanningen, jag försöker inte smutskasta han, jag säger som det är.
Micahs -Mikaela Loven

Helena
Postat 2016-12-05 kl 17:30:45

Men det är ju rätt så självklart att kevin bara tänker på sig själv, som tänker ta hans 6åriga dotters mamma ifrån henne pga sina egna känslor? Om han nu ens skulle lyckas med det skulle kelly förmodligen växa upp och hata honom för det..

Helena
Postat 2016-12-05 kl 17:30:45

Men det är ju rätt så självklart att kevin bara tänker på sig själv, som tänker ta hans 6åriga dotters mamma ifrån henne pga sina egna känslor? Om han nu ens skulle lyckas med det skulle kelly förmodligen växa upp och hata honom för det..

Anonym
Postat 2016-12-06 kl 08:29:37

Du borde nog börja betee dig som en vuxen också om du vill ta hand om Kelly. Du dygnar och håller på med en massa löjligt om dagarna. En ordentlig mamma håller inte på som du gör. Kemmy Kelly kommer växa upp och mogna mycket fortare än du. Det är onödigt du blir arg på mig eftersom det är denna bild du ger åt läsarna. Gå och lägg dig i tid och håll ordning på ditt liv, betee dig som en mamma och vuxen så kanske du får henne tillbaka. Jag tror nog Kelly skulle ha de bäst hos dig så fort du mognar och börjar betee dig.

Svar: Jag vet inte vart du har fått ifrån att jag dygnar , men det stämmer inte alls.
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-12-07 kl 07:15:19

Jag fick det från detta inlägg där du skriver att ni dygnade. Och det är inte första gången. Ni håller ju på så ofta

Svar: Oj får man inte dygna en gång när en kompis sover över? tycker inte det är så stor sak alls, jag dygnar inte alls annars
Micahs -Mikaela Loven

Nathalie
Postat 2016-12-07 kl 22:07:22

Jag tror nog Kelly har det bättre och mer stabilt hos sin pappa där hon spenderat iaf 80% av sitt liv. Inte för att vara elak på ngt sätt, men hon ser dej nog mer som en rolig moster som man hittar på saker med ibland. Inte en mamma.
Det märks att du mår mkt bättre och är på god väg! Men du har en bit kvar. Lite självinsikt kanske? Kramar ❤️

Malin
Postat 2016-12-07 kl 23:04:09

Du verkar vara en bra mamma för Kelly och bryr dig. Men efter att du har varit sjuk kanske det var bäst för henne att inte bo hos dig just då som du mådde så pass dåligt och fått åka in. Det kan ju nog bero på det mesta om att hon inte fått vara hos dig den tiden och då har hon inte haft sin mamma där när hon har behövt dig. Klart att hon har dig nu när du är frisk, men det kan vara väldigt svårt att ha sin dotter om man varit i det läget och nyss blivit frisk? Du får tänka vad som är bäst för henne och tänka att hon är ett barn som inte ska behöva se något hemskt och dåligt bland sina föräldrar. Det ska vara utanför henne sådanfall.

Du kommer inte gå på prövning om att få ha henne på lov och mer helger eller att hon ska få bo hos dig en längre tid? Det är klart att Kevin inte ska behöva ta ifrån dig din dotter, och att han har behövt flytta så långt på grund av det.

Svar: Hej! Ja nu är det ju så att jag varit frisk i ett par år nu och det var därför domstolen ansåg att jag skulle ha boendet. Dom vet min bakgrund men det är flera år sedan nu, har varit frisk i ungefär 3-4 år. kram!
Micahs -Mikaela LovenKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar