Min dator har äntligen lagats!

Postat 2019-11-29 kl 05:50:00
Hej bloggläsare!
Jag har så mycket att berätta för er!
Jag har haft sån lust att blogga men jag spräckte skärmen på min heeelt nya Chromebook dator och jag lämnade in den i maj och jag fick tillbaka den i slutet av oktober!
Det har varit så mycket att fixa och grejer!
 
Det har hänt både roliga och spännane saker och lika väl tråkiga saker.
Men jag ska berätta om det sen.
Jag tror att jag ska börja blogga som förut, förut bloggade jag geom att bara skriva vad jag tänkte på och vad jag kände och sedan postade det, jag läste aldrig igenom det och liksom korta små inlägg om vad jag gör, videos och kanske ibland lite längre inlägg när jag vill skriva ut mig,,
 
Nu kommer jag ha som regel att INTE läsa igenom det jag har skrivit, jag vill inte lägga den tiden att "åhh får man säga så?!" eller "hur kan det tolkas?" för jag orkar faktiskt inte bry mig om negativa kommentarer och när folk uppfattar mina inlägg på fel sätt,
 
Att blogga är ju egentligen något som jag verkligen gillar att göra, det är verkligen ett stort intresse jag har pågrund av att det ingår att designa hemsidan i CSS och HTML och jag försöker lära mig flash och göra min sida lite bättre, man gör filmer och laddar upp på youtube och bäddar in här, man får hålla på att redigera bilder och jag är expert på photoshop ( Jag kan faktiskt säga det, jag har hållt på med PS sen jag var 9 ;) ) ,ja 9 år, det är det Kelly har fyllt nu! Alltså jag tycker att blogga är en portal där man kan lägga ut precis vad man vill och bädda in och man kan få sin sida att se ut så som man vill.
DET ÄR FAKTISKT HIMLA ROLIGT ATT BLOGGA! :D
 
Kelly fyllde 9 år den 22 november och ni kommer nog inte tro hur gammal jag har blivit..
 
Jag har åldersångest faktiskt.. Jag fyllde 24 år den 19 november... åhh jag vill vara 16 år igen med den perfekta kroppen jag hade då.. men det är svårt att inse att man aldrig kommer bli så igen, man blir bara slitnare och slitnare genom åren..
 
Men jaja..
Datorn är lagad och jag kan blogga! 
Tummen upp för det ;)!
 
Min Fina dator är tillbaks och Hello Kitty musen får vara med 
Challizz
Postat 2019-12-04 kl 17:36:56
Blogg: http://challizz.blogg.se

Jag är heeelt med på det där med att "Det är en kreativ hobby"..... fast så kom korkskallen i mig fram direkt när du började nämna alla datorrelaterade termer! xD Tänker på att du sa att "Det är ju lätt och går att lära sig", men är nog lika bra att inse i förväg att jag är en hopplös teknik-idiot och ska du försöka lära mig ett endaste dugg av det där så kan jag lova att du kommer att skratta ihjäl dig dubbelvikt på golvet innan vi ens hunnit halvvägs! xD Önskar att jag hade dina kunskaper där, har ju sett flera av alla olika fina grejer du gjort...och det är då man inser hur okunnig man egentligen är! xD
Apropå det, kom förresten på värsta idéen som jag ska ta med dig sen! Kommer bara lägga fram själva tanken och sen är jag ganska säker på att du kommer utveckla idéen till nåt snyggt om det är så att du gillar själva idéen! Hör av mig senare ikväll, nu ska jag slåss vidare med alla jäkla julförberedelser! Och slå in paket.... ;)

Challizz
Postat 2019-12-04 kl 17:40:37
Blogg: http://challizz.blogg.se

Förresten gumman, upptäckte en sak nu; Alla dina inlägg kommer inte fram (om det nu inte bara finns 2 för november, men tyckte att du sa att det fanns en hel del om jag inte missminner mig?), det kommer fram de senaste två och sen kommer det tre "punkter" som laddar och så håller det på i all evighet.. tänkte ifall du kanske inte visste om det så kan du ju kika på det så dina följare faktiskt kan se alla inläggen.Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar