Min audition till Biggest loser 2020, brister ut i gråt när jag berättar om mitt liv

Postat 2019-06-17 kl 14:02:00
Hej bloggen!
Hade inte alls tänkt lägga ut den här videon för tycker det är lite pinsamt..
Ingen tycker ju om att vara tjock liksom och jag sökte till biggest loser som en sista hjälpande hand med min vikt.
Jag kom vidare till ett möte med dom och jag fick inte blogga om det, men eftersom jag inte kom med nu så kan jag göra det.
Hoppades verkligen att jag skulle få en plats.
Men men..
Skulle ni velat se mig i biggest loser?
 
Här är lite bilder jag tog utanför när jag gick på mötet och efter är videon med min "audition".
 
 
 
 Kommer nog ångra detta sen, men varsågoda:
 
 
 
 
sandra
Postat 2019-06-17 kl 20:06:49

tråkigt att du inte kom med :(

Matilda
Postat 2019-06-20 kl 07:40:37

Glöm inte bort att ditt värde inte sitter i din vikt! <3 Oavsett vikt så är du fortfarande en awesome person och är värd allt.
Sen förstår jag om man vill gå ner i vikt av hälsoskäl, kläder passar bättre osv.. Men glöm inte bort, att värdet inte sitter i X antal kilo. :)

Anonym
Postat 2019-06-23 kl 10:18:43

Du ser bra ut kram

Anonym
Postat 2019-06-23 kl 20:42:59

va kul med en video, du är så fin på alla sätt.

Susanna
Postat 2019-07-15 kl 19:24:22
Blogg: http://ninanna.blogg.se

Vad tråkigt att du inte blev uttagen. Jag följde din blog när du väntde Kelly och dina ups and downs som ung mamma, ung tjej och - jag minns att du lätt tog t dig av kommentarer angående din kropp och utseende.

Så ja - det hade varit jättekul att se dig i Biggest Loser, men vad viktigare är: Jag tror det hade varit en väldigt positive grej för dig. Att "komma tillbaka" till offentligheten och kämpa för ett mål som är ganska lätt för alla som tittar- att förstå.
Du skulle kunna få mer KONSTRUKTIVA kommentarer och mer positive kommentarer. Ingen - förutom om de ville måla ut sig själva som IQ fiskmås - skulle gnälla på att "Micah du borde göra en bröstförstoring" eller "varför har du lösnaglar?"

Du skulle få höra "Gud, vad grym du var i senaste avsnittet!", "åh nej, f*n vad surt att Kalle Karlsson slog dig i senaste vägningen."

Det skulle bli en kul - och samtidigt nyttig grej - för både dig och dina följare.

(Ifall du planerar att söka igen - till nästa säsong - så skulle du kunna påpeka att du faktiskt har haft en väldigt popular och besökt blogg - i och ed att det inte är så jättevanligt att få barn vid så ung ålder. Så folk kommer att känna igen dig. Vilket kommer att öka antalet tittarsiffror för dem på Biggest Loser. Ditt namnkommer att göra folk nyfikna och vilja se programmet. Sen om de väljer att "heja på" dig, eler någon av dina "konkurrenter" - det kan ingen veta.

Men det vore ett smart drag från deras sida att ta med dig i tävlingen.)

***

Sen måste jag också hålla med Matilda om att ditt värde inte har ett dyft med din vikt att göra! Såklart inte! Jag utgår ifrån att du vill gå ner i vikt av hälsoskäl - precis som miljoner andra vill leva sundare och ha mer energi att fixa vardagliga ting, att vara aktiv med Kelly - allt det som du så bra beskriver i din video för auditon!

**

Vi är en hel hop människor här ute som hejar på dig - på ett genuint sätt!

Lot's of love!

Ida
Postat 2019-07-16 kl 01:38:16

@Susanna - är du helt jävla slut eller? det finns INGET bra eller nyttigt (WTF?) med program som biggest loser. fattar du inte att det dom gör är farligt eller? fyfan. finns fan många bättre, och mer hållbara sätt, att gå ner i vikt på än någon jävla biggest loser där deltagare ibland t.o.m får ätstörningar av det när dom kommer ut. gud va nyttigt med ätstörningar, eller hur? idiot.......

Anonym
Postat 2019-07-28 kl 20:21:25

Går du på droger?

Anonym
Postat 2019-07-28 kl 20:21:27

Går du på droger?

Susanna
Postat 2019-07-30 kl 07:09:40
Blogg: http://ninanna.blogg.se

@Ida - Jag måste erkänna att jag faktiskt inte vet tillräckligt om Biggest Loser för att kunna uttala mig - så det var ett misstag från min sida att göra det. Att uttala mig.

Men min uppfattning är/var att det är ett kommersialiserat, men inte farligt koncept. Ätstörningar - det har alla som ställer upp i ett sånt program från första början: att överäta/tröstäta/äta pga. andra känslor än ren hunger - det är att klassa som en ätstörnng.

Jag tycker det känns jävligt mycket farligare att i hemlighet tvinga sig själv att spy efter måltider för att gåner i vikt.

Vad är det i Biggest Loser som är SÅ jäkla farligt? (På riktigt - jag vill veta vad du baserar ditt uttalande på. Du måste ha verkliga exempel på deltagare som utvecklat ätstörningar efter att ha medverkat - så kan du ge "idioten som är helt jävla slut" - några exempel på medverkande som utvecklat allvarliga ätstörningar som en direkt följd av detta TV-program? Och var snäll och ta med eventuella felkällor - för du vet att det är A och O när det gäller att visa sig seriös och väl insatt i en fråga som denna.

Vad skulle du förespråka för hållbar och hälsosam viktminskningsmetod?
Ida
Postat 2019-07-30 kl 16:28:33

@susanna - men snälla. om du inte vet tillräckligt om något, så är det väl bättre att inget säga alls? verkliga deltagare? finns massor, kolla upp. t.ex. från amerikanska BL finns det deltagare som börjat få skuldkänslor över att äta, etc etc, googla om det, orkar inte sitta och skriva en novell om det....finns säkert svenska som också fått liknande från det...och ja, visst är det kanske också någopn form utav andra ätstörningar dom har som går in på det, men inte fan är det bättre att gå från en ätstörning till kanske en annan....vad som är farligt? ja....att äta miniportioner, tugga tuggummi istället för att äta....etc, och sen träna i TIMMAR. så nyttigt. så bra....eller inte alls.Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar