Gud vilken depp period jag har...

Postat 2017-09-08 kl 14:37:35
Hej bloggen!
Ska vara helt ärlig nu och berätta att den senaste veckan så har jag känt mig jättedeppig.
Har känt mig så fruktansvärt nere och stressad och det känns som att allt jag gör inte blir som planerat.
Jag har haft sån jävla otur denna vecka, min tv har gått sönder för jag stötte till den när jag moppa, så nu är det en stor spricka nu i den och skärmen funkar inte.
Jag blev inlåst på toaletten för att dörren gick i lås och jag fick sådan panik. Satt inlåst i 2 timmar och tillslut så fick jag sån panik att jag sparkade sönder dörren för att komma ut, så nu har jag bara en halv badrumsdörr...
Jag har försökt att fixa min blogg så att det ska synas mindre inlägg istället för att den bläddrar i all evighet och blogg.se har tydligen tagit bort funktionen att man kan trycka "nästa sida" när man har ett begränsat antal inlägg. Och nu syns det bara 3 inlägg och när jag fixar i kodmallen så får jag inte se hur resultatet blev förens några timmar efter för att det uppdateras så sällan..
 
Det har hänt positiva saker i veckan också, tillexempel att jag blev en av beta testarna till blogg.se´s app och jag har också fått många mail med bra möjligheter för min blogg. Jag blir glad för stunden men sådan kommer ångesten tillbaka om allt annat. Men jag kan inte ta till mig det och känna glädje över det för att jag mår dåligt och har sådan depp-period och allt annat har gått dåligt för mig, så jag känner bara ångest över allt annat som har hänt istället för att känna glädje över positiva saker. 
Jag känner också mig "påtvingad" att känna att jag ska må dåligt.
Det känns som om jag börjar känna mig glad så kommer det göra att det händer något som kommer få mig må dåligt, att jag kommer få otur i något annat.
Jag vill må bra, jag försöker må bra, men då händer bara nya dåliga saker och jag får mer otur..
Hur fan ska jag göra? :( :( :(
 
Anonym
Postat 2017-09-08 kl 20:07:38

Hoppas du söker hjälp! Terapi/samtalsstöd kan alltid underlätta. Sköt om dig

Vicky
Postat 2017-09-09 kl 15:09:34

Hej Micah, jag följer inte din blogg super regelbundet men kikade in idag, och jag är glad att jag gjorde det. Just nu så håller jag på att återhämta mig från en burnout, och det har orsakat både depression och andra jobbiga symtom som ett urkasst immunförsvar. Nästa månad börjar jag studera livscoachning för att kunna lära mig själv och hjälpa andra med liknande problem. Jag rekommenderar att du kanske funderar på att prova en livscoach. Det är INTE som en psykolog! Det är någon du kan prata fritt med men som kan ge dig mer råd i att bryta dåliga vanor, prata ut osv. Det kan vara ett jätteskönt alternativ. Önskar själv att jag hade det när jag gick igenom min värsta fas. Skicka gärna ett mail om du vill prata mer. Skickar positiva vibbar till dig!!!

Tess
Postat 2017-09-10 kl 10:07:26

Åh vad tråkigt att du har det jobbigt Micah. <3 Tänk på att även om det känns som att allt kommer på samma gång så är det separata händelser. Det råkar bara slumpa sig så att de kommer nära varandra. Och om du bryter ner händelserna och allt annat så kommer du klara det!

THERESA
Postat 2017-09-22 kl 13:10:29

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar