Gud, snälla ge mig paus från alla tråkigheter.. Allt är som en mardröm! Vilken j*vla ångest också :(

Postat 2017-12-14 kl 12:00:43
Hej bloggen!
Det är väldigt länge sedan jag skrev något på bloggen och jag har haft sån himla ångest över det bland annat!
Har mycket ångest idag, så mycket ångest och panik att jag bara sitter och skakar..
Ska till psykiatrin idag klockan 13.00 på en ny mottagning och jag tänkte ta upp några nya saker med dom..
 
Har känt mig väldigt sjuk och trött dom senaste 2 veckorna och idag är första dagen på 2 veckor som jag känner mig lite piggare!
Har bara legat i sängen och dom senaste dagarna har jag haft sådan himla ångest och sedan har jag haft dom VÄRSTA MARDRÖMMARNA verkligen!
Jag tror det beror på att jag har fått en trauma för ett år sedan då min kompis dog hemma hos mig och att detta kommer upp nu..
 
Drömmer samma återkommande mardrömmar varje natt och det är om att min kompis som dog hos mig är fast i ett spöke och antingen så är min kompis spöke bredvid mig och att jag ser han och förösker prata med han och ibland, andra gånger, drömmer jag istället om att jag har blivit "besatt" av detta spöke, att spöket har gått in i min kropp och styr över den och att jag känner hans känslor och det och jag kände mig instängd då!
 
Jag har ju berättat förut för er att min kompis dog hemma hos mig för ungefär ett år sedan och nu har jag börjat få mardrömmar om det och att jag har drömt att "han är fast" i min lägenhet och inte kan åka till himmelen och att hans spöke har fastnat mellan liv och död..
 
Det jobbigaste är att när jag drömmer detta så VET jag att jag drömmer, jag vet om att jag sover och eftersom det är så läskigt och så i mina mardrömmar så försöker jag väcka mig själv, men det går inte, för jag känner mig HELT FÖRLAMAD! Jag kan inte göra någonting, jag försöker skrika och det kommer inget ljud, jag försöker öppna ögonen, men dom är för tunga och jag försöker röra mig eller sätta mig upp i sängen, men jag känner mig helt förlammad! 
Jag vet om att det är en mardröm och att jag ligger och sover men det är helt OMÖJLIGT för mig att vakna upp!
:(
Det är såå jävla läskigt! 
Ibland har jag lyckats vakna och inte vågat att somna om och riskera att drömma samma sak, så jag har gått upp och satt mig i köket och försökt att hålla mig vaken. 
Det är jättesvårt, för att detta har gjort att jag fått väldigt dålig sömn.
 
Jag hoppas verkligen att jag kommer få hjälp idag när jag går på mitt läkarbesök på psykiatrin.
Har tid klockan 13.00, jag återkommer och berättar sen hur det gick <3
Hittade denna bild i mammas mobil för att jag hade hennes telefon förut. 
Bilden är från 2011  och jag var inlagd på BUP när jag tog denna bild. 
Jag var inlagd i ett "lägenhets-rum" så att jag skulle kunna ta hand om Kelly där och att jag inte störde dom andra..
 
Jag hade precis gråtit, grät hela tiden när jag var där för efter jag hade varit där i 2 dagar så kom socialen förbi och tog Kelly ifrån mig.
Det var en sån smärtsam period i mitt liv, jag mår fortfarande as dåligt över det för det förändrade resten av mitt liv när Kelly togs ifrån mig.
Det gör så ont.
 
När ska gud ge mig en paus från alla tråkigheter? :(
 
Kramar!
 
Lisa
Postat 2017-12-14 kl 12:20:10

Jag tycket det där låter vääädigt mycket som sömnparalys som du beskriver. Jag brukar ha det ibland, det är som att man vet att man sover, men man kan inte röra sig eller göra nåt alls och det hör ofta paranormala saker till sömnparalys som demoner osv.... superskrämmande! Googla sömnparalys!

Svar: Det ska jag göra! Tack att du sa det <3
Mikaela aka Micah

Rebecca
Postat 2017-12-14 kl 13:34:49

Ja, troligen sömnparalys. Otäckt men inget farligt. Är bara hjärnan soma spelar oss ett spratt. Jag får det ofta om jag är övertrött eller stressad, eller sover dagtid. Kram

Anonym
Postat 2017-12-15 kl 14:49:54

Hur kommer de sig att du började missbruka? Var de pågrund av mammaliv eller var de för att du saknade ungdomslivet?🤔 Berätta gärna mer om hur de kommer sig att du hamnade där du hamnade där.

Svar: Hej! Vad för missbruk menar du? Dom missbruk som jag har haft är alkohol och smärtstillande tabletter. Jag drack jättemycket förut på grund av att jag mådde dåligt psykiskt och överkonsumerade då alkohol för att jag kände mig olycklig och jag ville ha känslan av att vara en annan person, en person som vågade göra mer och vara social.
När jag blev beroende av smärtstillande medicin, morfin, så var det för att jag hade väldigt ont under en period och fick då det utskrivet från sjukhuset och jag märkte att jag mådde väldigt bra av det och sedan gjorde jag allt för att skaffa mer smärtstillande och jag kom upp i större och större doser och tillslut behövde jag dom smärtstillande tabletterna dagligen för att kunna klara av vardagen för att om jag slutade med dom så blev jag sjuk.
Så det har varken varit på grund av att vara ung mamma eller att jag saknade min ungdom. Det har varit på grund av depression och på grund av att jag tillvänt mig efter jag fått utskrivet medicin för smärta.
Hoppas du fick svar på din fråga! :) <3
Kramar!
Mikaela aka Micah

Anonym
Postat 2017-12-15 kl 22:05:56

Det kan vara så att du fått ptsd. Jag fick det i samband med att min pappa gick bort på ett väldigt oväntat sätt. Fick en behandling som heter EMDR och gjorde mig frisk. Lycka till med allt <3

Svar: Vad är ptsd för något? Kan du förklara, vad det är för mig? :) <3 Vad jobbigt att du har haft det! men gud vad bra att du fick en behandling som funkade för just det och gjorde dig frisk! Får mig att få lite hopp om att jag själv kan skippa dessa jobbiga drömmar och allt annat.Kramar <3
Mikaela aka Micah

Anonym
Postat 2017-12-16 kl 03:30:54

Till anonym: Eh, what?

Anonym
Postat 2017-12-16 kl 03:32:08

Till anonym: helt frisk? Du känns inte helt friskt. Låter som du behöver ett liv :)

Anonym
Postat 2017-12-16 kl 03:32:10

Till anonym: helt frisk? Du känns inte helt friskt. Låter som du behöver ett liv :)

Anonym
Postat 2017-12-16 kl 03:32:11

Till anonym: helt frisk? Du känns inte helt friskt. Låter som du behöver ett liv :)

Emmmy
Postat 2017-12-16 kl 16:28:55

Lebina

Moa
Postat 2017-12-16 kl 17:01:42

Hoppas du mår bättre snart ❤️

Svar: Tack <3
Mikaela aka MicahKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar