Videobloggar på Habiliteringen och hur det gick där, vad vi gjorde etc.

Postat 2017-08-29 kl 22:13:09
Hej bloggen!
 Är hemma och tar det lugnt just nu, har varit på habiliteringen idag, sedan har jag pratat med Kelly och nu sitter jag och bloggar!
Såg också att jag var på plats 15 på blogg.se på Mest Besökta, det var rätt oväntat eftersom mina besökssiffror är lite konstiga när jag tittar på dom. När klockan är 00.00 så visar den ett antal, men sedan uppdaterar den till nästa dag och då när jag loggar in nästa dag så visas den riktiga siffran från dagen innan och det var mycket mer än när jag sist kollade! Så är det varje dag att besökssiffran uppdateras yttligare en gång även efter 00.00 och när en ny dag har börjat så börjar inte den nya räkningen att SYNAS förns klockan 3 på natten. Det verkar vara väldigt långsamt den uppdaterar siffrorna, jag vet inte varför det är så.
Har ni samma problem?
Jag hoppas att blogg.se åtgärdar det snart.
 
Men iallafall!
Tillbaka till ämnet!
Jag var som sagt på habiliteringen idag igen och förra gången pratade vi om mina problem och så och idag så gjorde vi ett Schema till mig och vi lade till på schemat olika rutiner som känns genomförbara just nu att introducera och att det skulle kunna funka och efter jag har börjat följa dom rutinerna ska vi introducera nya är det tänkt. Dom sa att om jag har svårt att komma igång eller hålla mina "nya rutiner" som vi kom på så skulle vi kolla vad för slags visuella hjälpmedel som kan hjälpa mig att komma igång.
Nu var det ju tyvärr så att dom skulle faktiskt kopiera schemat till mig så att jag skulle få hem men dom glömde det så nu har jag inget schema hemma faktiskt haha! xD Lite ironiskt faktiskt... Men dom får väl skicka hem det eller något.
 
Här är en videoblogg som jag gjorde när jag var på habiliteringen:
 
Såhär ser det ut i vänterummet på Habiliteringen:
 
Haha försökte ta en bild på mig när jag var ute och rökte innan mötet, men det BLÅSTE så himla mycket så jag ser jätteansträngd och ful ut hahah, tycker jag ser väldigt komisk ut! xD HAHHA :
 
Tittade på den här pärmen i vänterummet "Exempel på visuellt stöd":
 
Det här var innehållsförteckningen i pärmen:
 
Här är exempel på visuella hjälpmedel för "Tid":
 
Här var olika visuella hjälpmedel för at samtala och planera:
 
Ska beställa en order på mathem nu och sen bloggar jag mer efter det <3
Kramar!
Rebecka
Postat 2017-08-30 kl 15:23:23

Varför det uppdateras igen "påriktigt" klockan 03:00 är för att det är så man oftast uppdaterar servar =)

Rebecka
Postat 2017-08-30 kl 15:23:49

Då* menar jag, inte "så"Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar