Svarar på Kommentarer - 3 kommentarer med svar till!

Postat 2017-08-30 kl 20:29:23
Hej bloggen!
Sitter just nu och svarar på kommentarer, har gjort det lite i taget varje dag och jag tänkte ta en liten paus från det nu och lägga upp 3 svar som jag har skrivit på 3 olika kommentarer för jag tänkte att ni kanske också undrar samma sak, så det är lika bra att göra ett inlägg!
Det är först en screenshot på en kommentar och så svarar jag under bilden så ni vet hur det ska läsas :)
 
Här kommer 3 av kommentarerna som jag har svarat på:
 
Svar: 
Ja jag har också misstankar om att han sitter bredvid Kelly fortfarande och "dirigerar" vad hon ska säga.
Han har gjort det tidigare i telefonsamtal och Kelly pausade så länge när hon svarade och flera gånger när jag har haft hörlurar så har jag hört att mellan "pauserna" som det tog för henne att svara så har jag hört honom viska till Kelly vad hon ska säga och ibland har hon sagt "va?" till honom för hon inte hört och så har han viskat igen.
Jag tror att om jag skulle fråga Kelly "Är pappa här?" så skulle hon inte säga att han var det för att hon inte vågar.
Hon vet att det skulle bli konsekvenser för henne sedan när vi har lagt på ifall hon har avslöjat att pappa var där och lyssnat eller sagt till henne vad hon ska säga.
Jag är väldigt orolig för Kelly hur hon behandlas hemma och efter sommaren kommer min advokat tillbaka och vi ska påbörja en ny rättsprocess.
Kramar!
Svar:
Ja jag säger ju att det inte hjälper!
Håller med om det är äckligt, det är en skitmedicin x)
Men när jag är med Kelly orkar jag allt, jag blir så himla glad när jag är med henne och jag får energi bara av att se henne och ångesten är väldigt låg och jag fungerar normalt.
Den mesta ångesten kommer av att jag inte får vara med Kelly och att jag känner skuldkänslor att jag inte är med henne. :(
 Svar:
Ja det är tiderna hon har när hon är med sin pappa när hon går i skolan men jag förstår att han har valt att ha just att hon ska lägga sig vid klockan 9! :)
Kelly är så himla pigg av sig och hon vaknar jättejätte tidigt på morgonen och om hon skulle lägga sig vid 8 på kvällen så skulle hon vara uppe vid klockan 5 på morgonen redan! :)
Kelly sover väldigt bra på nätterna och somnar på en gång när hon lägger sig och hon är pigg när hon vaknar och är pigg under hela dagen fram tills hon ska sova igen . :)
Hon lägger sig klockan 9 när hon är hemma hos mig också även fast det är helg och så hon vaknar av sig själv mellan klockan 06.45-07.15, alltid!
Det är så olika för alla barn, när jag var liten hade jag jättesvårt att komma upp på morgonen och jag kunde sova jättelänge fast jag också hade lagt mig vid 9 och jag var absolut inte lika pigg som Kelly är på morgonen!
Hon är en riktig morgonperson och är pigg och glad vid klockan 7 på morgonen, så jag är inte orolig att hon får för lite sömn på grund av att hon är så himla pigg på morgonen och under resten av dagen och det verkar som om hon fått tillräckligt med sömn under natten :)
Kramar!
 
Ja det var några svar som jag har skrivit nu när jag hållt på att svara på kommentarer denna vecka :)
Kramar!
Ji
Postat 2017-08-31 kl 16:23:33

Sluta fih att hänga ut ditt barn. Känns som att hela din relation till henne går ut på att smutskasta pappan och att prata om "bloggen". Varför ska barnet ha något blev bloggen att göra?

Hanna Karlsson
Postat 2017-08-31 kl 21:44:48
Blogg: http://hannafialotta.blogg.se/

Vad sorgligt att läsa om att ni inte verkar ha några naturliga samtal. :-(

E
Postat 2017-09-01 kl 01:06:26

ang sömnen.. det är inte det att hon inte skulle vara pigg, alla timmar före midnatt är bäst för kroppen att sova på, det är då den växer bäst, om man säger så. Det är viktigaste tiden för kroppen att sova på. :)

Erica
Postat 2017-09-02 kl 16:14:45

Skitsnack det där sista.
Jag har en 4 åring och hon lägger sig alltid kl 21 oavsett om hon ska börja på dagis kl 06:30 dagen efter eller kl 11:00.
Hon har alltid varit sån att hon somnar vid den tiden enda sen hon var bebis.
Alla barn är olika precis som oss vuxna.
Blir såååå irriterad när andra lägger sig i hur ens barn ska vara.
FNGHAJGOSDGLDG

THERESA
Postat 2017-09-22 kl 13:11:52

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar