Stressat, inte mått okej, är arg och inte bloggat på en vecka..

Postat 2017-08-21 kl 23:53:23
Hej bloggen!
Som ni har märkt så har jag inte bloggat på en hel vecka och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för!
Efter Kelly hade varit hos mig så har jag för det mesta letat efter ett nytt akvarium till Hugo (min fisk) och det tog ett par dagar att fixa fram och det slutade med att jag köpte ett helt nytt akvarium istället och beställde det från zoo.se. :)
Har köpt nytt akvarium på 30 L med doppvärmare och filter/pump  med LED-lampa och och sen massa små saker till!
Jag hade också beställt växter tillsammans i  det paketet som jag hade beställt akvariumet i, men sen när jag fick paketet så skrev dom att dom inte hade någon av växterna i lager, DET HADE DOM INTE INNE! Så jag har fått vänta på växter och känt mig stressad att han inte har några växter och sånt, så det har varit lite stressigt under veckan för att jag ville fixa det fint till min fisk Hugo. Så i lördags så åkte jag istället till affären och köpte växter där och då gick jag till samma affär, alltså zoo.se som ligger i Bromma Blocks. Sammanlagt så har det kostat jättemycket med alla saker som jag har köpt till lilla fisken Hugo, men det mesta tog jag på faktura genom Klarna eftersom jag inte har pengar just nu  haha :D Så hela veckan har gått åt till att fixa ett bra hem till min lilla fisk och jag kan säga att han ser otroligt lycklig nu :D Han är så pigg och glad nu <3
 
Så det är anledningen till att jag valde att ta en veckas paus från bloggen, det har varit mycket med fisken och sen har jag också känt mig EXTRA stressad på grund av att psykiatrin INTE HAR FÖRNYAT MITT LUGNANDE.
 
Tycket det är så jävla dålig stil av dom, det är liksom den svagaste lugnande som finns i hela jävla världen (Theralen) och inte ens den kan dom förnya till mig? Jag hade sagt till i god tid innan den tog slut och det har gått efter intervallen, DEN ÄR SLUT,  men jag har FORTFARANDE INTE FÅTT DEN? Vad fan tror dom att man bara slutar känna ångest och panik helt plötsligt och sen beslutar dom sig för att bara skita i det? Fattar psyktrin inte att detta är en av anledningarna till att folk börjar knarka? Dom skiter ju fullständigt hur man mår! Jag har ringt 5 gånger om det där jävla receptet och dom säger att dom ska lägga in det, men det har fan gått 3 veckor nu! Jag behöver något lugnande, punkt slut. Vad fan är det för mening att försöka hålla sig undan beroendeframkallande mediciner om man inte ens kan få hjälp att FÅ ETT JÄVLA RECEPT PÅ DET SVAGASTE SKITEN SOM FINNS, dom vill ju inte ens hjälpa till?? Jag har inget jävla lugnande, jag blir skitsur och blir på dåligt humör, kan inte göra ett skit! Kan inte blogga, kan inte städa, kan inte äta, kan ingenting, JAG VILL BARA BLI AV MED MIN ÅNGEST, inte ens det kan dom hjälpa mig med?? Med en medicin som jag har haft i mer är 8 år, den kan dom inte ens förnya till mig och jag blir inte ens av med ångesten av den skiten heller, blir bara av med "toppen" av min ångest. Men inte ENS det får jag bli av med? Får leva som ett jävla kolli. Usch vad jag hatar psykiatrin, dom tror dom är så jääävla mycket bättre bara för att dom inte har någon ångest eller känner sig stressad eller har någon diagnos.
 
Usch jag hatar att jag blir arg för såna här skitsaker, jag är inte på bra humör, men vafan? När man har haft ett läkemedel i mer än 8 år, när den enligt receptet ska ha tagit slut, när man har sagt till i god tid och ändå fått vänta 3 veckor och ännu inte fått ett recept på en sån svag medicin? Då blir man rätt förbannad :/
 
Ber om ursäkt för detta inlägg hur det slutade med min ilska där :( ..
 
Här har ni en bild på hur Hugos akvarium ser ut nu förresten, ska plantera plantorna imorgon om ni undrar :)
 
Bloggar mer imorgon, det blev så sent med detta inlägg, klev upp tidigt idag och åkte till sjukhuset med en kompis för att han hade en sjukhus-tid, efter det vilade jag och sen har jag städat och sen vilat igen. Har varit trött idag, hade tänkt blogga fler inlägg idag men det får bli imorgon eftersom det blev så sent<3
Bloggar mer imorgon <3
Kramar!
Anonym
Postat 2017-08-22 kl 10:27:27

Tycker det är dåligt av dina vänner att köpa en "present" åt dig som du i slutända kommer behöva betala pengar för. Har dom köpt fisken ska dom även se till att den här ALLA saker dem behöver.

Anonym
Postat 2017-08-22 kl 13:59:18

Fint du gör till fisken!!! Ett tips är att tejpa fast mörka papper på tre av akvariets glasväggar. Det kommer göra fisken tryggare eftersom det är mörkt nere i havet. Lycka till :)

Svar: Tack :DHar köpt en bakgrund nu som täcker 2 av akvariumets sidor <3
Kramar!
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-22 kl 18:49:26

Antar att du går på Sollentunas psykiatri :P tillhör också dom och dom brukar också glömma/skita i att fylla på mina recept. Hade abstinens i 3 veckor en gång och fick åka in på psyket bara för dom "glömde" en viktig medicin.. Så dåligt. Dom har grov personalbrist..

Anonym
Postat 2017-08-22 kl 22:21:10

Hej Micah. Ibland när man googlar på ditt namn "micah" för att komma till din blogg, så kommer länken till din blogg upp med en bild på dig brevid när du ser ut att skicka på någon sexleksak.. bara så du vet.

Linnéa
Postat 2017-08-23 kl 02:15:11

Tycker det var lite fel väg att gå med att köpa en fisk bara sådär - jag förstår att de ville göra dig glad! men jag skulle föreslå någon form av presentkort på en fisk och sen kanske köpt utrustning och sånt istället. Helst ska ett akvarium stå och "gå" ett tag utan fisk för att utveckla en bra bakterieflora.
Hoppas det går bra för dig och Hugo! :) jag är säker på att du kommer göra allt för att ta väl hand om honom.

Anonym
Postat 2017-08-23 kl 04:40:46

Om du är i vårdnadstvist kanske du inte vill skriva att du inte orkar NÅT utan medicin om du hoppas få vårdnad om ditt barn. Theralen är äckligt o hjälper inte. Det finns andra metoder att testa bara du vill hjälpa dig själv leva ett medicinfritt liv. Yoga. Acceptansövningar.

Svar: Ja jag säger ju att det inte hjälper! Håller med om det är äckligt, det är en skitmedicin x) Men när jag är med Kelly orkar jag allt, jag blir så himla glad när jag är med henne och jag får energi bara av att se henne och ångesten är väldigt låg och jag fungerar normalt. Den mesta ångesten kommer av att jag inte får vara med Kelly och att jag känner skuldkänslor att jag inte är med henne. :(
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-23 kl 21:09:26

Hahahaha!! Sexleksak? De är pärlor Anonym. Där fick ja mig ett gott skratt 😂😂

Svar: Hahahhaha jaa fick också ett gott skratt! xD
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-23 kl 22:26:22

Hahahaha!! Sexleksak? De är pärlor Anonym. Där fick ja mig ett gott skratt 😂😂

LIL' BABUSTYLE - Here's my story
Postat 2017-08-24 kl 15:42:49
Blogg: http://nouw.com/lilbabustyle

Så fint du gör det åt Hugo! Jag känner lite likadant! Jag har en ödla jag fick av min vän i födelsedagspresent. Han heter Tagg och är tre månader gammal. Jag vill köpa massor till honom! Nyligen köpt ett nytt litet terrarium som han ska få växa sig stor i. Han är dyr i drift, haha! Men så himla värt det. Han trivs såååå bra. Min lilla ögonsten! Om du vill så får du gärna gå in på min blogg och kika på honom. Finns en bild på honom i menyn som finns till vänster, även i lite inlägg här och där. :)

Svar: Jag gick in på din blogg och lämnade 2 kommentarer <3Kramar!
Mikaela "Micah" Loven VäistöKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar