Sköt ditt eget! Blir så förbannad...

Postat 2017-08-09 kl 01:38:09
Hej bloggen!
Har pratat med Kelly idag och det gick bra, hon var glad och hon längtar tills på fredag då vi ska träffas :)
Jag frågade henne "Ja vad vill du göra när du kommer på fredag förutom det vi sa tidigare?" och då svarade hon "Ja juste! Ehh vi struntar i att göra filmer, vi pysslar bara". För Kelly har pratat under VARJE tisdag och lördagar på skype umgängena hur hon längtar att komma hit och göra nya filmer och hon har pratat om vad hon vill göra på videosarna och så och så hade hon kommit med en idee att på mitt youtube konto så skulle vi lägga till en "play-list" eller vad det heter som skulle heta "Musikis" där vi skulle ladda upp filmer där vi sjunger. Och hon har längtat jäääättemycket att göra nya filmer, det är bland det bästa hon vet, vi kan hålla på med det en hel dag, hon tröttnar inte! Hon tycker om att göra filmer så mycket att hon till och med vill ha som yrke att vara "Youtuber". 
Så jag frågar henne "Men du som älskar att göra filmer och du hade längtat så mycket, varför vill du inte göra det längre?" och hon svarade inte någotannat än "ehh" och jag tyckte det lät så himla märkligt och jag frågade sen "Har du blivit tillsagd att du inte får göra filmer?" och då såg hon jättechockad ut och typ "inte så högt!" och hon sa med den snabbaste röst jag någonsin jag hört att hon haft "ehhhhh..vi struntar i det!".
 
Det är sååååå många gånger hennes pappa har sagt massa konstiga saker till Kelly som typ "säg inte det" eller "gör inte det" när du är med mamma. Till exempel så när vi pratar på skype så FÅR HON INTE säga "Jag älskar dig!" eller "puss" när vi säger hejdå till exempel. Och nu ska han FORTSÄTTA att försöka att lägga sig i vad jag och Kelly ska göra på våra umgängen?? Alltså herregud, han vill inte att hon har roligt hemma och han vill inte att hon har roligt hos mig? Han kväver henne. Jag blev så jävla arg för jag är trött på att Kelly blir tvingad att ljuga för mig bara för hennes pappa har konstiga ideer! En gång så kunde knappt Kelly hålla inne hur dåligt hon mådde av det och skrek i skype "DU VET INTE HUR JAG HAR DET HÄR UPPE!!" och efter hon hade sagt det då sa hon att "eeehh jag måste på toa!" fast hon gick 1 minut innan, jag menar allvar 1 minut och då sa jag "Men du var ju nyss där?" och hon ba "eehhh jag menar...ja jag ska dricka vatten!" sen hör man att hennes pappa viskar och sen kommer hon tillbaka till Skype och "måste sluta" och ser jätteledsen ut.
 
Alltså?? När ska det här ta slut?? Alltså förstår han inte själv? Hur kan man vara så dum i huvudet att man inte kan fatta att efter att han nästan förlorade boendet, så FORTSÄTTER HAN ATT BEHANDLA HENNE SÅ HÄR!
Stackars, stackars lilla Kelly.. Jag blir så jävla förbannad och så jävla ledsen på samma gång, hur kan man sitta och manipulera sitt eget barn såhär!
Jag var så arg att Kelly blev tvungen att ljuga för mig igen på grund av hennes pappa så jag smsade han och skrev såhär:

Du kan inte säga till Kelly vad hon ska och inte ska göra när hon kommer hit! Ta hand om henne istället när hon är hos er istället för att försöka kontrollera vad hon ska eller inte ska göra när hon är här. När hon är här så är jag ansvarig över henne och det är hon och jag som ska bestämma vad vi vill göra när vi träffas, du kan inte bestämma det eller förbjuda Kelly att göra saker som hon vill göra med mig. Sköt ditt eget istället för att försöka blanda dig in i våra umgängen. Det räcker nu , jag har verkligen tröttnat på detta beteende som du tror jag inte har någon aning om vad du håller på med. Och ta inte saker med stackars Kelly, ta det med mig istället om du har såna problem med att acceptera att Kelly har kul när hon är hos mig. Det är nödvändigt att du slutar lägga dig i kontakten och umgängena mellan mig och Kelly. Du har INGET med det att göra överhuvudtaget!

och han svarar med att han inte har någon aaaaning om vad jag pratar om och då frågar jag han " Så du har inte sagt till Kelly då att hon inte får göra filmer här?" och han lyser med sin frånvaro och har inte svarat på det på hela dagen. Mystisk...

Mitt hjärta är krossat..Yttligare.. För varje gång jag får reda på sånt här så blir mitt hjärta yttligare krossat. Får man ens göra så?? Det är inte just det här som gör att jag blir arg utan det har varit såå himla mycket och det är alltid samma sak, att Kellys pappa tvingar henne att göra eller säga saker hon inte vill eller att helt förbjuda Kelly att göra saker eller säga saker..Och all manipulation... Alltså ÄR DET ENS LAGLIGT ATT HÅLLA PÅ SÅ HÄR MOT ETT 7 ÅRIGT BARN?! Jag har seriöst nu HELT GETT UPP på att han någonsin kommer förbättras eller försöka uppmuntra en bra kontakt till Kelly med mig. Han hatar mig såå djupt att han till och med är villig att skada vårt barn psykiskt för att försöka få en "hämnd" eller vad fan det är han vill ha! Jag är så trött på detta beteende så det är helt sjukt. 

Alltså det känns så jävla viktigt för mig att få bort Kelly därifrån det manipulativa fängelset. Man får bara veta mer och mer nu när man har börjat träffa och prata så ofta med Kelly och ser henne två gånger i veckan i Skype och man ser verkligen på hela hennes ansikte om det har varit något eller om det är något hon försöker få fram som hon blir tvingad att säga. Jag vet aldrig vad jag ska svara henne heller.. En gång frågade hon mig "Har du ljugit?" och självklart säger man nej för jag tycker inte barn ska behöva dra typ "vita lögner" som vi vuxna gör och att hon skulle få reda på vad en "vit lögn" är till exempel om jag svarade "ja det har jag, men det har bara varit vita lögner", för då skulle hon fråga vad det var säkert. Och efter hon frågade mig så frågade jag henne "Du då?Har du ljugit någon gång?" och hon svarade "ehm, det kan vi ta sen!". Det var ett ja med andra ord... 

Usch jag tycker så himla synd om henne. Hon är så himla stark Kelly! Jag skulle själv inte klarat av att bo i dom förhållanderna och också vara så liten, bara 7 år... Hon är stark, gud vad hon är stark. 
Tack snälla söta HTML textredigerare som har räddat mig från att dra bort hår från huvudet och hjälpt mig lätta på mitt hjärta.. Haha nej jag skulle inte dra bort hår annars hahah så galen är jag inte xD
Men jag behövde verkligen skriva av mig, GUD VAD SKÖNT!
Tänk på att det här är mina innersta tankar, jag är säker på att ni också blir såhär arga ibland så tro inte att det är såhär jag är som person :) Jag behövde bara ventilera :P Hoppas ni förstår..

Saknar Kelly bara ännu mer, gud vad skönt att hon kommer på fredag så vi får ses <3

Gud hon är så himla söt <3 Den här bilden tog jag på henne när hon var hos mig förra sommaren och hon hade ännu inte börjat ett ny förskola fast hon hade bott i Norrland i ett halvår så jag tog henne till öppna förskolan så var vi där och lekte med dom andra barnen och sen kunde man sätta på sig dräkter och Kelly valde att bli en TIGER! :D<3 Hihi

 Kramar!
Ps. Förlåt igen för argt inlägg.. Ändra inte uppfattning om mig, jag är ingen dålig person 
ellen
Postat 2017-08-09 kl 02:45:48
Blogg: http://vividus.nu

Du borde ta upp det med familjerätten så de får reda på vad som sker där hos Kellys pappa. Det där är inte ok, hon verkar rädd.

Många kramar

Svar: Ja jag vet, jag tycker det med :/ Jag väntar på att min advokat ska komma tillbaka från semestern, jag skulle rapportera till henne sen hur sommaren har gått, då ska jag berätta det här
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Emma
Postat 2017-08-09 kl 06:54:33

Jösses! Det låter inte bra och Kelly ser ut som hon är rädd för något som har hänt hos sin pappa som hon vill inte säga sanning. Det var inte bara om youtuber och något annat mer bakom Kelly som har något hänt med henne mellan pappa. Så hemsk som det hänt och jag tror att Kelly vill gör video och det var pappa som styra och bestämma över henne och förbjudet henne som du säger.

Jag kan ser på bilder av Kelly så ser hur var Kelly osäkert och rädd samtidig hon var glad och lycklig att få träffa dig för att det känns som en frihet för henne.

På bilder kan ser på Kelly som något har hänt i Norrland med pappa. Jag har aldrig tycker något är bra mellan pappa och Kelly. Pappa som påverkar på en fel sätta mot Kelly så ser ut som Kelly mår inte bra när hon var hos pappa. Hon förnekar det för att pappa säga åt henne att hon får inte berätta för dig om det var pappa som sagt till Kelly. Jag visste att pappa gjorde något mot Kelly.

Du skulle gör en amnäl mot pappa att undersöka hans hemmet och allt så det behövs.

Det syns tydligare att pappa har gjorde något dumt och ljuga för er. Snälla du stoppa det att Kelly mår inte så bra när hon hos pappa så titta noga på hennes ögon!

Ser man på henne att hon vill berätta något som pappa har säger och gjort något dumt. Men hon var rädd.

Var lite mer noga och kontroll på Kelly så när hon på fredag och tar så allvar att prata med henne så vad som hänt hos pappa.

Hon behöver tala sanning och försöka bara gör som du kan så mycket som möjlighet.

Något sätta är fel hos pappa. Stoppa det Nu!

Emma
Postat 2017-08-09 kl 06:54:35

Jösses! Det låter inte bra och Kelly ser ut som hon är rädd för något som har hänt hos sin pappa som hon vill inte säga sanning. Det var inte bara om youtuber och något annat mer bakom Kelly som har något hänt med henne mellan pappa. Så hemsk som det hänt och jag tror att Kelly vill gör video och det var pappa som styra och bestämma över henne och förbjudet henne som du säger.

Jag kan ser på bilder av Kelly så ser hur var Kelly osäkert och rädd samtidig hon var glad och lycklig att få träffa dig för att det känns som en frihet för henne.

På bilder kan ser på Kelly som något har hänt i Norrland med pappa. Jag har aldrig tycker något är bra mellan pappa och Kelly. Pappa som påverkar på en fel sätta mot Kelly så ser ut som Kelly mår inte bra när hon var hos pappa. Hon förnekar det för att pappa säga åt henne att hon får inte berätta för dig om det var pappa som sagt till Kelly. Jag visste att pappa gjorde något mot Kelly.

Du skulle gör en amnäl mot pappa att undersöka hans hemmet och allt så det behövs.

Det syns tydligare att pappa har gjorde något dumt och ljuga för er. Snälla du stoppa det att Kelly mår inte så bra när hon hos pappa så titta noga på hennes ögon!

Ser man på henne att hon vill berätta något som pappa har säger och gjort något dumt. Men hon var rädd.

Var lite mer noga och kontroll på Kelly så när hon på fredag och tar så allvar att prata med henne så vad som hänt hos pappa.

Hon behöver tala sanning och försöka bara gör som du kan så mycket som möjlighet.

Något sätta är fel hos pappa. Stoppa det Nu!

Emma
Postat 2017-08-09 kl 06:54:36

Jösses! Det låter inte bra och Kelly ser ut som hon är rädd för något som har hänt hos sin pappa som hon vill inte säga sanning. Det var inte bara om youtuber och något annat mer bakom Kelly som har något hänt med henne mellan pappa. Så hemsk som det hänt och jag tror att Kelly vill gör video och det var pappa som styra och bestämma över henne och förbjudet henne som du säger.

Jag kan ser på bilder av Kelly så ser hur var Kelly osäkert och rädd samtidig hon var glad och lycklig att få träffa dig för att det känns som en frihet för henne.

På bilder kan ser på Kelly som något har hänt i Norrland med pappa. Jag har aldrig tycker något är bra mellan pappa och Kelly. Pappa som påverkar på en fel sätta mot Kelly så ser ut som Kelly mår inte bra när hon var hos pappa. Hon förnekar det för att pappa säga åt henne att hon får inte berätta för dig om det var pappa som sagt till Kelly. Jag visste att pappa gjorde något mot Kelly.

Du skulle gör en amnäl mot pappa att undersöka hans hemmet och allt så det behövs.

Det syns tydligare att pappa har gjorde något dumt och ljuga för er. Snälla du stoppa det att Kelly mår inte så bra när hon hos pappa så titta noga på hennes ögon!

Ser man på henne att hon vill berätta något som pappa har säger och gjort något dumt. Men hon var rädd.

Var lite mer noga och kontroll på Kelly så när hon på fredag och tar så allvar att prata med henne så vad som hänt hos pappa.

Hon behöver tala sanning och försöka bara gör som du kan så mycket som möjlighet.

Något sätta är fel hos pappa. Stoppa det Nu!

Emma
Postat 2017-08-09 kl 06:58:37

Det kan var också att pappa sitter bredvid och bakom Kelly så när han lyssna på dig och Kelly när ni pratar i Skype. Ser ut som han försöka gör något att tar över med sin makten. Det är bättre att säga till Kelly att är pappa här? Så Kelly skulle hitta en annat rummet prata där utan pappa ser och hörs. Blir bara lite oroliga över vad som hänt där hos pappa mellan Kelly. Det ser ut så illa och du måste gör en anmäl hos pappas hem. Det låter inte bra...

Svar: Ja jag har också misstankar om att han sitter bredvid Kelly fortfarande och "dirigerar" vad hon ska säga. Han har gjort det tidigare i telefonsamtal och Kelly pausade så länge när hon svarade och flera gånger när jag har haft hörlurar så har jag hört att mellan "pauserna" som det tog för henne att svara så har jag hört honom viska till Kelly vad hon ska säga och ibland har hon sagt "va?" till honom för hon inte hört och så har han viskat igen. Jag tror att om jag skulle fråga Kelly "Är pappa här?" så skulle hon inte säga att han var det för att hon inte vågar. Hon vet att det skulle bli konsekvenser för henne sedan när vi har lagt på ifall hon har avslöjat att pappa var där och lyssnat eller sagt till henne vad hon ska säga. Jag är väldigt orolig för Kelly hur hon behandlas hemma och efter sommaren kommer min advokat tillbaka och vi ska påbörja en ny rättsprocess.Kramar
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Rebecca'
Postat 2017-08-09 kl 07:15:14

Förstår att du är besviken. Men kan också förstå K. Tror inte att han förbjuder henne för att jävlas. Men Kelly är bara 7 år och du är en offentlig person. Du vet ju att anonyma människor på nätet inte alltid är snälla. Man ser också att bloggares oskyldiga barn drabbas.. Tyvärr. Tror det kan vara det han tänker på, att han inte vill Kelly ska synas på nätet. Kram sköt om dig

Svar: Hej! Detta handlade inte om att publicera videos eller ej utan det handlade om att göra videos överhuvudtaget. :( Jag anser inte att jag är en offentlig person längre, jag har varit det förut men nu så har jag inte många läsare, vilket är skönt för då kan jag vara mer öppen i bloggen och inte ses som en "offentlig person". Vill Kelly allt väl jag med, jag tycker att vissa saker kan man lägga ut och vissa inte. Och videorna som vi har lagt ut har jag tyckt varit okej, men om han hade tyckt att det var problem med att jag lade ut videos på Kelly så skulle jag accepterat det. Men detta handlade om att GÖRA videos :/ Kramar!
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Linda
Postat 2017-08-09 kl 09:29:46

Tror alla måste börja se det från bådas sidor. Och kellys. Ska hon behöva läsa att du är arg och kallar K för olika saker när hon blir äldre? Såna här saker har man privat och sköter inte via media. Ta det med familjerätten. Inte via blogg.

Isabell
Postat 2017-08-09 kl 11:30:04

Inte okej att ta ut problemen över barnet, men jag förstår att han ogillar Youtube-klippen. Genom ett öppet konto exponeras er dotter för hela världen, det hade jag inte heller tyckt var okej med en 7-åring som inte förstår konsekvenserna av det som läggs ut. Det är superkul att ni gör filmer, men det kanske räcker med att ha dem privat hemma?

Svar: Detta handlade inte om att publicera dom eller ej, jag hade inte varit arg om det hade handlat om det, detta handlar om att göra filmer överhuvudtaget, privat eller ej. :/
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-09 kl 13:30:50

Om han nu styr vad Kelly får säga så är det verkligen hemskt. Men att han inte vill att hon ska göra videos på youtube när ho är 7 år tycker jag inte är konstigt. Det märkliga är att han inte säger det till dig isåfall. Jag menar, du hade väll respekterat det? Hade hon varit lite äldre kan hon ju själv bestämma vad hon vill. Om pappan till mina barn inte hade velat exponera barnen på nätet hade jag respekterat det och inte gjort det. Jag hade även förväntat mig att han hade respekterat saker som jag tycker är viktiga, precis som vi hade gjort om vi levde tillsammans.

Svar: Absolut att jag hade respekterat om han hade sagt till mig! Jag tycker det är så konstigt att han måste ta det med Kelly istället för säga det direkt till mig? Men detta handlade heller inte om att lägga ut filmerna eller inte, det handlade om att göra filmer överhuvudtaget och det är därför jag är så arg för att Kelly älskar att göra filmer! Han har såna samarbetssvårigheter och han beter sig som en "ensam vårdnadshavare" fast han inte är det och det kommer tillslut få han att förlora boendet till mig igen, för det var bland annat dom anledningarna som domstolen tyckte att han inte kan hålla på med om han ska vara boendeförälder. Om jag var han skulle jag slutat med allt som domstolen klagade på för att han fick behålla boendet med näppe. Men han förstår inte själv att han förstör för sig själv så här.
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-09 kl 13:32:17

Om Kelly vill spela in filmer kan ni ju Göta det utan att lägga upp dem på nätet?

Svar: Ja det tycker jag också, men detta var om att spela in filmer överhuvudtaget :/
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-09 kl 19:05:30

Hmm,det är ganska elakt mot att skriva sånt här offentligt när du vet att Kelly kommer kunna läsa detta när hon blir äldre. Det absolut bästa vore att inte dela med dig av sånt här på bloggen. Stackars Kelly som ska behöva växa upp och läsa om allt tjafs mellan mamma och pappa. Tänk på att hennes vänner kommer kunna läsa detta också. Även om du menar väl så försätter du bara ditt barn i en ännu värre sits

Anonym
Postat 2017-08-09 kl 19:05:31

Hmm,det är ganska elakt mot att skriva sånt här offentligt när du vet att Kelly kommer kunna läsa detta när hon blir äldre. Det absolut bästa vore att inte dela med dig av sånt här på bloggen. Stackars Kelly som ska behöva växa upp och läsa om allt tjafs mellan mamma och pappa. Tänk på att hennes vänner kommer kunna läsa detta också. Även om du menar väl så försätter du bara ditt barn i en ännu värre sits

Anonym
Postat 2017-08-09 kl 20:49:28

Får pappan vara i samma rum som Kelly under era Skype umgänge? Vore det inte mer lämpligt att han är i ett annat rum under tiden ni har umgänge?

Anonym
Postat 2017-08-09 kl 23:21:10

Oavsett situation är ju det här inte okej att du skriver offentligt även fast det suger. Det är på riktigt egoistiskt att ta ut din ilska på din blogg för att det är elakt mot din dotter. Du kan ju inte hänga ut hennes pappa såhär om du tänker på henne. Hoppas verkligen att du raderar bloggen innan hon blir för stor för att läsa igenom.

Tove
Postat 2017-08-10 kl 13:09:11

Förstår att du är frustrerad men tror han tänker på att du faktiskt publicerat videos på din blogg. Samt att du skriver sånt här om honom, vilket är att hänga ut honom för dina läsare. Tror att om du förklarar att dina videos inte längre kommer publiceras på youtube så kommer han känna annorlunda, du vinner inget med att skapa mer bråk mellan er genom att hänga ut honom här :/

Svar: Jag tycker inte att jag hänger ut han, jag har inte nämnt vad han heter. Det är så otroligt fel det han gör mot Kelly, jag har tröttnat så mycket på hans beteende, jag vet att det inte handlade om att bara "inte publicera" videos för tidigare har han sagt till Kelly att hon inte får göra saker som hon vill göra hemma hos mig bara för att det verkar som om han vill att hon inte ska ha kul hemma hos mig, utan att hon ska bara få känna sig uttråkad så att han tror att förhoppningsvis att hon INTE ska vilja komma till mig. Det är exakt så här han är. Jag förstår att folk kan tro att det handlar om att "publicera eller inte publicera" videos för det verkar mer normalt att det handlar om det men jag vet att det inte handlar om det. Han har sagt så mycket till Kelly som hon ska ljuga om till mig och säga så det här förvånar mig inte, det var bara sista droppen för det kan inte gå till såhär längre. Om det var att jag bara inte fick publicera videos skulle han ju ha svarat på mina meddelanden jag har skickat, det har han inte gjort än. Jag har frågat han om det är det han vill att jag gör, att jag inte ska publicera videos, men han svarar inte. Jag skulle accepterat om det var det som var felet och jag vet att han SKULLE säga till ifall det var problemet, för han har INTE haft svårt att ta upp förut att han tycker något är ett problem, han vet att jag vet att han har sagt till Kelly att inte göra filmer överhuvudtaget och han vill inte svara för att bekräfta det så jag har bevis till när vi ska upp i domstolen. Jag önskar så mycket att han faktiskt kunde samarbeta och inte motarbeta så mycket att jag och Kelly ska ha kontakt och träffas, jag är jävligt ledsen att han är så ovillig till allt :/ Men så är fallet just nu..
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Jessica
Postat 2017-08-10 kl 15:40:35

Du vet att du inte resonerar som andra i din ålder och människor fortsätter påminna om att vissa saker talar man om, andra inte, ändå så skriver du ut sådant här offentligt. Det är så mycket skevt i din berättelse, som knappt är en berättelse. Om Kelly beter sig underligt eller säger något konstigt till dig så har det förmodligen med dig att göra. Du är inte direkt närvarande i hennes liv och hon har inte växt upp med dig.
Hennes pappa är otroligt viktig för henne och att du försöker få honom att framstå som en djävul är otroligt fult. Det kommer slå tillbaka på dig.
Av det som går att läsa på din blogg hoppas jag innerligt att Kelly stannar kvar i Norrland men att hon har tillgång till båda hennes föräldrar. Det skulle bara vara fel om hon bodde hos dig.

Svar: Vad är det som är skevt får jag fråga? Det är ju sanningen.Jag har en blogg, det är inte så att jag skriver i tidningen eller något sånt. Jag har inte nämnt pappans namn och få vet vad han heter. Varför tror du att jag inte har någon föräldraförmåga bara för att jag skriver saker i min blogg? Tror du saker jag skriver i min blogg faktiskt på något sätt reflekterar hur jag är som förälder? När jag är med Kelly är jag en förälder, och nämner inte mina känslor så här för henne. Jag är precis som alla andra och blir förbannad ibland och visar mina känslor, jag gör inte det framför Kelly. Det som står i inlägget att hon har sagt til mig och hur hon har betett sig har ingenting att bero på mig för att han tar undan henne hela tiden och viskar saker till henne och ber henne att avsluta samtalet, jag har hört han prata med henne flera gånger när jag har haft hörlurar att han har bett henne att "lägga på" så varför skulle det ha med mig att göra? Det är ju uppenbart att det beror på pappans agerande att hon säger sådär. Hon skulle må mycket bättre hemma hos mig än i Norrland med sin manipulativa pappa. Hur fan kan du ens jämföra och tycka att det är BÄTTRE det han gör och tycka att jag är den "dåliga" föräldern bara för att jag skriver i min egna, personliga blogg? Min blogg påverkar ju inte Kelly! Men det pappan gör, det påverkar henne! Kelly får inte göra det hon vill göra och hon måste göra det hon inte vill göra, som dessutom är fel att göra, hon måste lyda varenda order pappan har, hon blir tvingad att ljuga, hon blir tvingad att säga saker som hon inte vill säga. Hur fan kan det vara en bättre miljö att bo i för Kelly än hemma hos sin mamma som bara uttrycker sina känslor i text på sin blogg?
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Rebecca'
Postat 2017-08-10 kl 18:06:37

Hej igen, jag som skrev en tidigare kommentar. Missförstod ditt inlägg, ber om ursäkt för det.

Svar: Inget att be om ursäkt för, det är lugnt <3Kram!
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Nadia
Postat 2017-08-10 kl 20:22:05

Håller helt med Jessica.

Linda
Postat 2017-08-11 kl 09:31:36

Fast om du nu vill att hon ska bo hos dig. Varför skaffar du inte större boende? Och barn måste få ha regler. Inte kanske så mycket men lite iaf. Än om du inte har nämnt han i detta inlägg så HAR du nämnt honom tidigare. Är det bra om ett barn bor hos en som inte har ett jobb? Rädd för att vara social med Folk? Inte har ett hem åt sin dotter som är stort nog? Har din dotter ens träffat din pojkvän? Trivs Kelly med honom? Och det kanske är dags att växa upp lite och avsluta denna blogg och bara ägna tid åt din dotter och ditt liv.

Linda
Postat 2017-08-11 kl 09:31:37

Fast om du nu vill att hon ska bo hos dig. Varför skaffar du inte större boende? Och barn måste få ha regler. Inte kanske så mycket men lite iaf. Än om du inte har nämnt han i detta inlägg så HAR du nämnt honom tidigare. Är det bra om ett barn bor hos en som inte har ett jobb? Rädd för att vara social med Folk? Inte har ett hem åt sin dotter som är stort nog? Har din dotter ens träffat din pojkvän? Trivs Kelly med honom? Och det kanske är dags att växa upp lite och avsluta denna blogg och bara ägna tid åt din dotter och ditt liv.

Sara Fällström
Postat 2017-08-12 kl 09:41:28
Blogg: http://sarafallstrom.blogg.se

Har följt din blogg väldigt länge nu! Och usch vad arg jag blir över att han beter sig såhär. Om det är någon som ska ha vårdad över Kelly så är det du. Visst, jag vet inte allt som händer i ditt privatliv osv. Men från det man har läst så blir man bara mållös. Liksom varför skulle du ljuga? Vad fan tjänar du på det liksom? Uuuugh blir så arg :( Fortsätt kämpa! För du är en sån genuin och snäll människa. Du förtjänar verkligen all lycka i världen! <3

S
Postat 2017-08-18 kl 14:16:56

Tycker att du är ganska orättvis mot Kellys pappa som skriver det här inlägget om honom. Vissa saker tar man privat, som t.ex. familjeproblem. Det spelar ingen roll att du inte är någon "stor tidning" eller så. I framtiden kommer Kelly, Kellys kompisar och Kellys framtida arbetsgivare kunna googla fram allt som skrivits om henne och hennes pappa på internet. Tänk på vad du skriver. För hennes skull!

Anonym
Postat 2017-08-20 kl 10:09:37

Jag förstår att du menar att du försöker ändra på hur det har varit för att få Kelly tillbaka till dig. Men du har en lång väg att gå, att bryta mönster och att bki rehabiliterad. Antar att du går ochh får någon form av terapi, det kan ta flera år. Det bästa du kan göra för Kelly är att låta henne vara en fred och ro hos sin far, utan den stressen det innebär för ett barn att hela tiden få höra, när du flyttar hit, nör du inte bor i Norrland längre osv. Hon har det väldigt fint och stabilt hos K hon trivs på dagis, har många vänner och har en god stabilitet i vardagen. Du borde lägga detta på is. Du har ett problem med att röra dig ute bland människor. Att ha ett barn som snart är i skolålder KRÄVER att du är delaktig i skolan, föräldramöten, eftermiddagsaktiviteter, sport osv. Klarar du det som du mår idag? Du storröker. Du har en väldig oordning hemma. Du "leker" som en i nedre tonåren med dina väninnor och en rullstol och har problem med dygnsrytmen. Det känns som att du har mycket att jobba med. Det mest mogna beslut du kan ta är att låta ting bero till du har fått ordning på allt. Ang detta med videoer. Jag förstår K:s motvilja. Jag menar att barn inte har något på internet att göra. Nätet är fullt av "fula gubbar" och du har från tidigare många följare. Värna Kellys anonymitet. Lär henne istället att vara försiktig på nätet. Det är mycket osunda värderingar du gör i förhållande till detta. Jag önskar dig lycka till i jobbet med dig själv, men koncentera dig om dig nu, Kelly har det mycket bra hos sin far. Kram

LIL' BABUSTYLE - Here's my story
Postat 2017-08-20 kl 15:26:39
Blogg: http://nouw.com/lilbabustyle

Detta kanske är något du borde prata med Kellys pappa om. Om ni kommer överens om vad ni ska göra och inte göra, både när hon är hos honom och hos dig. Hon är ju ändå inte så gammal. Sociala medier är ju inte jättebra, varken för barn eller äldre, om vi säger så. I din text så verkar det som hon kanske är rädd för något.

Nu har jag inte läst kommentarerna här och lusläste texten lite snabbt för har lite bråttom, men kanske något att ta upp i familjerätten eller något?

Jennie
Postat 2017-08-29 kl 02:01:41

Du är som ett stort barn, det märker förmodligen alla sunda människor som läser din blogg.
Du borde inte få vara ensam med din dotter över huvud taget :(
Känns som att du verkligen behöver hjälp för att bli en stabil, mognare människa.Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar