Jag blev så förbannad, jag helt enkelt "LOST IT" när jag bad om Recept..

Postat 2017-08-27 kl 01:05:13
Hej bloggen!
Ångrar det lite nu, men det kändes rätt då...
Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så har psykiatrin skitit i att förnya ett av mina recept så jag gick in på "Mina vårdkontakter" för att YTTLIGARE påminna dom, för fjärde gången att dom fortfarande inte har förnyat mitt recept!
Jag bad om det första gången för 3 veckor sedan och jag har varit utan medicinen i 2 veckor, men det bekymrar dom inte ett dugg att jag är utan medicin! Dom har helt enkelt skitit i det!
 
När jag har ringt till dom så har dom sagt "Kolla på ditt Apotek i eftermiddag, då har det säkert kommit in!" och sen säger dom att dom att det tar UPP TILL 3 dagar att få ett recept förnyat, INTE HIMLA 3 VECKOR??
När jag skulle påminna dom om mitt recept idag så ville jag skriva till i "ytterligare information" att detta inte var första gången jag hade bett om detta recept, alltså att ärendet behöver bli behandlat så fort som möjligt, men det urartade lite...
Jag började bli jättearg och helt plötsligt så blev det jätte"bitchigt" det jag skrev och som sagt så kändes det rätt då och jag tänkte "HA! Nu ska dom få se!" och jag skickade iväg min "Recept förfrågan".
 
Men nu efter några timmar så ångar jag lite att jag skrev såhär, jag undrar om jag kommer få NÅGOT recept överhuvudtaget efter att jag har skrivit detta till dom!
Är rädd att dom tar bort alla mina mediciner som jag har bara för att jag skrev så argt till dom...
Men kan dom göra så egentigen?
Det kan dom väl inte? :S
Att dom skulle typ "hämnas" på en för att man var otrevlig och arg och slutar att skriva ut mina nödvändiga mediciner som jag behöver?
Det är ju ändå en psykiatri, dom måste väl förvänta sig att det kommer en galen och arg person ibland och klagar, speciellt om man väntat så här länge på en receptförnyelse!
 
Jag förstår verkligen inte varför dom INTE HAR förnyat theralen receptet än!
Dom har sagt 2 gånger att dom skulle göra det och när jag skickade in på "Mina vårdkontakter" första gången så skickade jag in om 3 olika mediciner som jag behövde och först så förnyade dom min "Elvanse" och sen förnyade dom min "Lergigan".
Men att dom inte har förnyat theralenet är helt oförståeligt för mig.
Jag skickade ju in alla förfrågningar samtidigt?? 
 
Förstår inte vad fan dom håller på med nere på psykiatrin i Sollentuna...
För mycket kaffe raster och för lite arbete med att hjälpa patienterna verkar det som?
 
Nedan här på bilden så ser ni vad jag hade skickat in till dom, haha... :
 
 
Har ni också varit med om detta?
Eller har ni varit med om några andra mardrömssituationer inom sjukvården som ni helt enkelt bara blivit så himla förbannad på att ni inte kan inte förstå hur dåligt behandlade ni känner att ni blivit?
Något annat obehagligt som inträffat i sjukvården??
 
Det verkar som om Sveriges sjukvård bara blir sämre och sämre tycker jag..
 
Ja.. 
Kramar iallafall <3
 
 
Anonym
Postat 2017-08-27 kl 10:00:12

Theralen är en mild medicin så ingen fara! Ring istället och förklara NOGA och lugnt hur viktigt där och be om att få prata med läkare om det receptionist. Jag har haft samma problem. Vården i Sverige är underbemannad och dom prioriterar! Tjata

Anonym
Postat 2017-08-27 kl 13:45:53

Underbemanning! Jag kan lova dig att inget läser och skiter i vad du skriver på din mottagning, utan det handlar om att den stackars sjuksköterskan har 50 andra liknande meddelanden att gå igenom också, och sen måste en läkare ha tid att skriva ut recept till de här 50 som hört sv sig.

Linnéa
Postat 2017-08-28 kl 03:33:17

Haha, jag ringde för att få mitt insulinrecept förnyat, det tog någon vecka och jag fick helt enkelt insulin via en kompis till pappa. Tydligen hade de skrivit en lapp som "kommit bort"
Detta har hänt flera gånger, nu har jag och min sköterska bestämt att jag ska gå via henne då hon isåfall kan se till att doktorn verkligen tar tag i och förnyar receptet. Känns himla oskönt att sådana åtgärder ska behövas från första början, det borde vara tryggt att bara ringa och sedan få det fixat :s

Anonym
Postat 2017-08-28 kl 22:27:40

Kan de va så att dom inte skriver ut den eftersom du kryssat i att medicinen inte fungerar och att du får biverkningar? :o bara en tanke.
Men annars förstår jag dig, går på samma mottagning och dom har struntat i mina recept också iblandKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar