Grattis bästa Nadya, 22 år den 24 Augusti ! <3

Postat 2017-08-26 kl 04:47:26
Hej bloggen!
Det här är världens bästa kompis, min bästis Nadya <3 Hon är den roligaste, snällaste, mest underbara vän man kan ha! Vi har känt varann sen vi var 10 år och vi har sån otroligt bra relation till varann, jag älskar henne! <3 Vi har varit med om så jävla mycket med varann så ni kan inte förstå!
I tordags så fyllde kära Nadya 22 år, så ett stort grattis till henne! :D<3
 
Här är jag och Nadya år 2010 <3
 
Nadya bjöd mig till hennes födelsedagsfirande i torsdag och hon hade bjudit några fler vänner som hon har så vi hade jättekul! Vi var hemma hos Nadya och satt och drack vid hennes brygga vid vattnet och vi skrattade så mycket, vi körde "Jag har aldrig" och sen körde vi "Sanning eller konsekvens" och killarna gjorde så jävla roliga saker när dom fick konsekvens! xD Nadyas kille twerkade och Linns kille gav henne en lap-dance! Haha det var så jävla roligt och vi pratade om allt möjligt och lyssnade på låtar och sen gamla låtar som jag och Nadya lyssnade på när vi var små och vi fick sånna minnen och tänkte tillbaks hur mycket vi har gjort med varann.
Sedan gick vi in och dom andra gjorde hemmagjord pizza så vi satt och åt pizza och sen gick vi ut och satte oss igen i regnet haha <3 
Det var en jätterolig kväll!
 
Juste! När alla hade kommit så sa jag "Nu skämmer vi ut Nadya lite och sjunger "Ja må du leva!" haha!
Här är en video när vi sjunger för Nadya:
 
Här är när vi sitter och äter Pizza:
 
När vi skulle gå in så kysste Nadya sin pojkvän Sebbe och jag tyckte dom såg så fina ut när dom kysstes vid vattnet och allt så jag tog en bild, Save The Moment liksom <3 Haha och Claudia ville vara med och vara gullig! <3:
Det här köpte jag i present till Nadya :
Hihi och senare Snapade Nadya mig att hon använde sin godisbutik som jag köpte, så gullig! <3:
 
 Ja hörrni! Jag hade tänkt att hinna göra fler inlägg innan jag gick och lade mig, men nu blev klockan så mycket! :) Den är kvart i fem på morgonen, så jag får fortsätta när jag vaknar! 
Vi hörs när jag vaknar!<3
Kramar!
Anonym
Postat 2017-08-26 kl 11:47:22

Vart köpte du godisbutiken? Så fin

Svar: På "Flying Tiger Copenhagen" i Sollentuna Centrum! :D Dom har aaaaassöta och gulliga saker! Här är deras hemsida: https://se.flyingtiger.com/ Kramar!
Mikaela "Micah" Loven VäistöKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar