Fick 3 stygn i knäet igår kväll..VARNING FÖR KÄNSLIGA BILDER

Postat 2020-01-07 kl 13:38:11
Hej Bloggen!
Usch vad hemsk sak som har hänt mig igår och nu får jag inte böja knät pågrund av att jag har 3 st stygn och jag har skitont.

Jag snubblade igår på en vass kant och fick 2 sår på knät och det ena såret var jättedjupt och brett och hade gått igenom flera lager av hud, underhud, fett och ända till muskeln.
Satt hemma i en hel timme och tryckte på såret som jag hade tejpat med kirurgtejp för att dra ihop det så att det inte skulle vara så brett men det blödde igenom och jag fick tejpa om och torka så många gånger och det slutade verkligen inte blöda och det blödde så mycket att jag började känna mig yr🤕 

Ja efter att det hade blödit i en timme ringde jag vårdguiden och dom så att jag måste skynda mig till närakuten löwenströmska eftersom dom skulle stänga om 1 och en halvtimme och man har ju inte lust att sitta på vanliga akuten liksom..
Kom dit kvart över 9 och dom stänger 10 och det var absolut inga patienter där och i kassan så sa hon va "Kom in så får du träffa läkare" och 2 st läkare kom på en gång och min mamma undrade varför det var två läkare och då så den ena att den inte hade något att göra eftersom det inte fanns några patienter. 
Så direkt lokalbedövade dom och sydde 3 stygn, tog 10 minuter- en kvart där och sen var jag klar.

Det jobbiga är att jag inte får böja knät alls för då kan stygnen gå upp och om 10 dagar måste jag till vårdcentralen för att ta bort stygnen...

 VARNING FÖR KÄNSLIGA BILDER, SPECIELLT DEN LÄNGST NER INNAN DOM SYDDE:

Här var det sytt och klart!

Och så här såg såret ut när jag kom in till närakuten efter dom rengjort innan dom skulle sy och då hade det ändå dragit ihop sig för jag hade tejpat så mycket och också blödigt i 1 och en halvtimme nonstop(så nu kommer en riktigt disguisting bild):
.
.
.
.

Fy vad äckligt det ser ut men gud vad ont det gör...

Man är ju klumpig..
Men hoppas ni mår bra iallafall!😇
God jul och Gott nytt år i efterskott iallafall!🎉


Medina Sabic
Postat 2020-01-12 kl 13:13:09
Blogg: http://medinasabic.blogg.se/

Aj aj aj! Hoppas det har blivit bättre!

Oj vad synd, men vad kul att du hade barn tittade nyss på din video, ja jag vet att den är några år men jag hoppas allt blir bättre med dig :)
Postat 2020-01-13 kl 21:19:39

Glöm inte bort att behandla andra så som du själv vill bli behandlad, tack! ♥

Maria
Postat 2020-01-22 kl 01:35:20

Aj det måste ha gjort ont! Är det bättre nu?

Luna
Postat 2020-03-11 kl 12:07:27
Blogg: http://luckytarot.se/

Men oj, stackare! <3Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar