Usch vad mycket jag har fyllt... Jag fyllde ju år den 19 november.. Men det positiva är att jag fick en Instax Mini 9!

Postat 2019-11-30 kl 15:26:08
 Hej bloggen!
Jag fyllde hela 24 år  den 19 november ju (AAA ÅLDERSÅNGEST), påriktig så har det inte smällt in än att jag är hela 24 år nu!
Mentalt är jag typ 16 år, jag är väldigt barnslig av mig, gillar att busa och neej jag kan verkligen inte släppa den barnsliga stilen än. 
Jag har ju blivit väldigt mycket mer mogen såklart och socialt medveten, men ibland kan jag verkligen släppa till.
 
Men det jag tänkte blogga om i det här inlägget var en av födelsedagspresenterna som jag fick!
Jag fick ett presentkort i Sollentuna C av pappa på 500 och jag köpte en ny ögonransböjare( I ROSA SÅKLART ;), sen köpte jag en ny mascara, fast samma sort som jag alltid brukar ha(och mascaran råkar faktiskt också vara rosa utanpå haha), ja jag tyckte det var viktigt att köpa det jag behövde.
Om ni undrar om sminkmärken och sånt så får ni vänta lite med det, har inte det i huvudet vad mascaran heter men en sminkvideo är pågång där jag visar hur jag sminkar mig och då säger jag alla märken på sminket jag använder inklusive mascaran.
 
Iallafall med pengarna som var kvar på kortet så handlade jag en INSTAX MINI 9 som jag har önskat mig såååå länge, ända sedan den första modellen kom ut. Men det var ju black week så den kostade 699 men jag hade inte det kvar på presentkortet så min kille betalade resten av det som behövdes till kameran. 
 
Ni som inte vet vad en Instax är för kamera så kan jag berätta att det är faktiskt en ny modell av en polaroid kamera! Och om ni inte vet vad en polaroid kamera är så är det en kamera som "framkallar" bilderna på en gång, så efter man tagit bilden så skriver den ut bilden på en gång!
Jag provade ta ett kort hemma och det blev en bild på mig själv. 
Jag ska bara fota vid speciella stunder eftersom 10 st fotopapper kostade 149 kr!
MIn kompis som var med mig bjöd på fotopapper även fast jag sa nej att det behövde hon inte, men det gjorde hon ändå så det tackar jag för, det var snällt <3
 
 
Nu har jag en perfekt kamera att använda för att få fina bilder till mina scrapbooking böcker som jag pysslar med! 
Då slipper jag vänta på posten att få mina bilder! 
Plus att bilderna tycker jag är perfekt för scrapbooking eftersom det är alltid en vitram runt så det ser ut lite som ett gammeldagsfoto.
Jag tittade på nätet och såg att det fanns jättemånga olika fotopapper med mönster istället för att det bara är vit ram, så det ska jag skaffa också för att variera lite :D
 
Jag är så glad!
För helt ärligt... Visst ser det stilligt ut? ;)
Riktigt snygg kamera...! 
 Söta Hello kitty fotoalbumet får vara med och posa på bilden bara :)
För att jag scrapbookar ju mina bilder, kan visa er mina scrapböcker någon dag!
 
Tjej
Postat 2019-12-04 kl 12:45:44

Hej!

Kan du berätta något om Kelly och har inte hörs om det på länge. Hur går det med henne nu? Mår hon bra? Hur har ni just nu tillsammans? Vore kul ni vill berätta det

Tjej
Postat 2019-12-04 kl 12:45:45

Hej!

Kan du berätta något om Kelly och har inte hörs om det på länge. Hur går det med henne nu? Mår hon bra? Hur har ni just nu tillsammans? Vore kul ni vill berätta det

Challizz
Postat 2019-12-04 kl 17:28:17
Blogg: http://challizz.blogg.se

Haha, åldersnoja redan? xD Det är nu jag tänker som och citerar Shan Atci lite; "Micah är 24 år.. HON HAR HELA LIVET FRAMFÖR SIG!" och så kommer vi till mig; "Challizz är 36...faaan hon är nästan DÖD den här jäveln, står hon fortfarande??" Bara för skojs skull ska jag fråga den dagen du fyller 30 eller nåt, "LEVER DU FORTFARANDE??" - för det är så jag tänker rätt ofta numera lol, men som du säger så kan man fortfarande ha kvar barnet i sig ändå, livet blir ju så tråkigt annars!
Supergulliga presenter för övrigt! :D Alltid bra med rosa grejer i sin ägo, du vet väl hur de säger i Vanish-reklamen; "Lita på Rosa!"
Jag har till och med skrivit ner det i min Journal som jag har här... inte för att den är superproffsig på nåt vis utan för det innehåller många minnen. Och så är det ju det kreativa som är viktigast! Och du får dina presenter av mig nu när vi väl ses, liiiite överraskad lär du nog bli ändå! ;)Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar