Bilder på Kelly och alla hennes Barbie dockor som är klädda med fina, söta Barbiekläder!

Postat 2017-09-04 kl 23:59:00
Hej bloggen!
Kelly har så himla många Barbies som hon har fått och hon har också så himla många olika Barbiekläder till dom!
Så jag och Kelly klädde ALLA hennes Barbies i fina kläder och sedan lekte vi skola med dom! :)
 
Sen så tyckte jag och Kelly att vi skulle visa er alla hennes Barbiedockor som hon har + att Cupcake Surprise fick också vara med och leka och också vara med på "Skolfotot" (för att vi lekte skola ju, haha :D)
 
Kelly älskar verkligen sina Barbies!
Vi lekte med dom varje dag under helgen! :)
 
Jag tycker verkligen att hon har så många fina Barbies och så fina kläder till dom och dom är så vackra att se på!
(Jag har en liten "förkärlek" till Barbie, jag.
Jag var värsta "Barbienörden" när jag var liten och jag lekte med dom ända tills jag var ungefär 10 år! (Haha jag vet att det är väldigt sent!), men jag och mina kompisar lekte väldigt mycket med dom upp till 10 års ålder. 
Gillade att göra dom fina och så!
 
Jag glömde förresten att berätta att den där "Barbie Garderoben" som jag visade er, den var faktiskt min när jag var liten, fast den var blå då och färgen hade börjat flagna på flera ställen, så jag "pimpade den" och målade om den och så! ;)
Innan jag fick den garderoben så var det min mammas. :)
Så den har gått i "arv" kan man säga!
 
Men jag och Kelly tänkte visa er alla hennes Barbiedockor som hon har + Cupcake Surprise som också fick vara med och leka och också vara med på "Skolfotot" (för att vi lekte skola ju, haha :D) ! 
 
På bilderna så visar Kelly upp 13 st av hennes olika Barbie dockor och 1 St "Cupcake Surprise".
På bilden längst ner är en bild på en till av Kellys Barbiedockor, fast den är hemma hos mig just nu på grund av att den Barbie dockan faktiskt just nu står  "modell" för alla Barbie kläder som jag håller på att sy till Kelly och hennes Barbiedockor!
 
 
Det är 3 st olika Barbie klänningar som jag håller på att sy och det är verkligen kul att göra så små kläder och designa dom! :)
Jag kommer visa er såklart när jag har sytt klart dom :)
 
Det är också 2 st dockor till som Kelly har, som inte är med på bilden och den är som en "kopia" av Barbie som hette "Steffi" eller något sådant, men dom glömde vi att ta med.
 
Så  samanlagt har Kelly 16 stycken olika Barbie dockor som hon har hemma hos oss och sen har hon också fler Barbies hemma vet jag, så hon är en riktig Barbie-samlare!
 
Här kommer bilder på Kelly tillsammans med hennes Barbie Dockor!
 
och
 
Visst är dom fina?
Vilken av dom här Barbie dockorna var eran favorit? Känner ni igen någon av dom frånn er barndom? :) 
Det gör jag faktiskt! :)
 
Kramar!
 
E
Postat 2017-09-06 kl 09:53:09

Hej!
Med de problem du själv har hade du klarat av att själv ta hand om Kelly på heltid? Eller om det blir så at tid får Kelly på heltid hade du fått stöd och hjälp av någon? :)
Jag menar verkligen inget illa, bara att det är lätt att vara en bra engagerad förälder i några dagar, svårare att vara det alltid!Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar