Nytt litet Sminkbord till Kelly i födelsedagspresent, som fyller 7 år den 22 November!

Postat 2017-11-15 kl 23:01:00
Hej bloggen!
Nu är alla födelsedagar bara några dagar ifrån. Jag fyller år den 19:de nov, Kelly fyller 3 dagar efter mig alltså den 22:a nov och min mamma fyller 3 dagar efter Kelly alltså 25:e november, så det är rejält många födelsedagar snart i min familj! Vi är novemberbarn hela bunten haha :).
 
Eftersom Kelly fyller hela 7 år så har jag och min mamma köpt ett litet sminkbord till henne eftersom hon börjar bli så stor nu så vill hon säkert ha ett sminkbord i sitt rum! :)
Mamma hittade det här sminkbordet begagnat som tidigare hade kostat 1700 kronor och vi fick det för 500 kronor och det ser helt nytt ut! 
Inte en enda repa eller skråma!
Så jag tror Kelly kommer bli jätteglad för sitt sminkbord! :) Det passar en liten flicka <3
Nu ska vi bara hitta saker att fylla det med!
 
Här är en bild på sminkbordet med en tillhörande pall som står i vår hall just nu och väntar på att få en plats i Kellys rum! :)
Det kanske blir lite svårt att packa in denna present i ett paket, eller hur? Haha xD
Kramar!
 
 
Anonym
Postat 2017-11-15 kl 23:11:08

Det var jättefint, hon blir nog jätte glad :)

Anonym
Postat 2017-11-16 kl 17:35:41

Kan du inte berätta lite om hur du tänker kring ditt föräldraskap och t.ex. genus? Många skulle nog tycka att en sjuåring är för ung för att sminka sig, och att man inte bör uppmuntra ytterligare utseendehets när det gäller unga flickor. Vore jätteintressant att höra ditt resonemang om saken! Tack för en fin blogg.

Anonym
Postat 2017-11-16 kl 17:35:43

Kan du inte berätta lite om hur du tänker kring ditt föräldraskap och t.ex. genus? Många skulle nog tycka att en sjuåring är för ung för att sminka sig, och att man inte bör uppmuntra ytterligare utseendehets när det gäller unga flickor. Vore jätteintressant att höra ditt resonemang om saken! Tack för en fin blogg.Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar