Svårt att skriva inköpslistor? Jag med! Här är tips för att göra det roligare!

Postat 2017-08-27 kl 22:42:14
 
 Hej bloggen!
Har börjat med en sak för att göra det lite roligare för mig att skriva inköpslistor!
Eftersom jag har diagnoser som gör att jag har svårt att göra vardagliga saker så måste jag komma på sätt att göra det enklare för mig så att jag gör det! Detta tips är väldigt bra för er andra med psykiatriska diagnoser med funktionsnedsättningar, andra funktionsnedsättningar och såklart så funkar det väldigt bra på folk utan diagnoser och sånt!
 
Jag glömmer alltid att skriva inköpslistor och när jag väl ska handla så är jag helt "tom" i huvudet och vet inte vad jag ska handla.
Jag har börjat med att när jag väl kommer på någonting som jag behöver skriva så skriver jag upp det direkt, om jag är sugen på något och vill köpa det så skriver jag upp det på en gång också!
 
 Här kommer en lista på mina tips för att göra enklare och roligare inköpslistor:
 
1. Ha en inköpslista på kylen eller någonstans i köket. Det är i köket för det mesta som man kommer på vad det är för mat man behöver köpa!
 
2. Skriv upp direkt när det är något som du har kommit på att du behöver köpa så att du inte glömmer bort det! När du blir sugen på något som du vill köpa så skriv upp det också på en gång!
 
3. En litet roligt knep som jag har kommit på är att man kan rita bilder på det man ska köpa! När man väl ska läsa inköpslistan sen så kan man titta på bilderna man ritat istället och det är lättare att inte glömma bort något! Om man inte orkar skriva så kan man bara rita sakerna som man ska köpa om man vill, det tar ju väldigt lite plats och då får det plats att ha flera matvaror på samma papper! :)
 
Här är hur jag har gjort min inköpslista:
 
Kramar!
 
Anonym
Postat 2017-08-28 kl 05:07:09

Glöm inte bort att behandla andra så som du själv vill bli behandlad, tack! ♥Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar