Min reaktion på mina kompisars överraskning!

Postat 2017-08-08 kl 12:56:00
Hej bloggen!
Förlåt att jag inte bloggade igår men ni kommer förstå varför efter det här inlägget!
Hahah asså det var så jäävla sjukt kul!
Mina kompisar Nadya och Matilda hade varit i stan och efter skulle dom komma hem till mig och Nadya smsade att Hugo var med dom och jag ba "VA VADÅ HUGO" för Hugo hette kompisen som gick bort hemma hos mig. När dom kom så började Nadya spela in och sa "Här är Huuugoo" och så tog tog fram en FISK! EN FISK! Och jag fick sån jävla chock hahahha och jag trodde först den var död och jag ba va?? men den levde haha och dom hade köpt akvarium och stenar och en liten leksak och nu har jag en Hugo hemma hos mig igen! :D
HAHHAHHA asså min reaktion var såå himla skön! Jävla tur att dom filma! Jag blev så himla chockad!
Efter jag "typ" smält att jag blivit fiskägare så sa Nadya:
"Ska vi gå och äta Sushi"
och jag började ASGARVA och först förstod Nadya och Matilda inte men sen förstod dom! Liksom dom har nyss köpt en FISK till mig och sen ska vi gå och äta SUSHI efter HHAHHAHHAHA JAG DOG!
Sedan var vi påväg till sushi stället men vi såg en annan resturang som var närmare som servera kebab så vi gick där istället.
 
Kebabstället  hade en bild på köttbullar mellan ett bord på  uteserveringen och då skulle jag gå fram och titta ner på bilden när 2 killar satt där och säga "Vad fina bollar! Dom är jag sugna på!" HAHHAHA MEN JAG SKRATTADE FÖR MYCKET OCH KLARADE INTE AV DET HAHHA! xD
 Jag måste säga att jag har vääääärldens bästa vänner!!
 
Alltså ni måste se min reaktion, VIDEON ÄR SÅ JÄVLA ROLIG HAHAHHA! 
Använd er av textningen så ni vet vad vi säger <3
 
 Här kommer lite bilder på Hugo, så söt! Älskar han <3:
 
 
Kramar! 
 
Anonym
Postat 2017-08-08 kl 14:05:27

Ett djur är ingen leksak man skaffar sådär bara! För det första kan inte fisken vara ensam och för det andra måste det finnas växter och saker den kan gömma sig bakom. Det där ser oerhört stressande ut för den.

Svar: Se svar under, det är en kampfisk som ska vara ensam och det är saker i redan? Ska köpa mer men man kan inte förvänta sig att den ska ha ALLT första dagen.
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anna
Postat 2017-08-08 kl 14:17:15

Det där var den sorgligaste bild jag sett på länge... Varför är fisken ensam? Och varför har den så lite vatten? Har akvariet pump ens?

Svar: Den är ensam för det är en kampfisk? Dom ska vara själva, annars biter dom av svansen av varann eller äter upp dom andra fiskarna!
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Linda
Postat 2017-08-08 kl 17:49:10

Bara jag som inte såg det roliga i det här?

Anonym
Postat 2017-08-08 kl 22:59:37

Jo man kan visst förvänta sig att ha allt som gör att djuret trivs så bra som möjligt innan man skaffar det.. du verkar tro att det bara är en rolig grej? Det är ett djur med känslor och behov precis som vi.

Svar: Ja absolut, men jag tror ni har missat en sak? Om ni läste inlägget så kom mina kompisar med en fisk utan att jag visste om det, jag har inte haft någon fisk förut, den har varit här en dag, jag planerar att köpa saker till den, men det kom som en chock, jag var inte förberedd på detta.
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-08 kl 23:51:59

Jo det är sant men blev bara lite orolig. Jättebra av dig att du kommer köpa saker och ta väl hand om den!

Svar: Aa okej, det är ingen fara! Tack så mycket :)
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-12 kl 02:05:23

Föreslår att du läser på lite om fiskar. Det är nämligen olagligt att ha ett runt akvarium, extra mycket när det är en sådant litet. Även fast det "bara" är en fisk förtjänar den inte att utsättas för djurplågeri. Kram på dig <3Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar