Köpte en soffa på Ikea och hela kvällen gick åt..

Postat 2017-08-10 kl 00:10:33

Hej bloggen! 

Bloggar från mobilen nu för jag ligger i sängen. Min soffa gick sönder idag så jag åkte till Ikea och köpte en ny. När jag kom hem kl 8 så började jag bygga ihop soffan och NU blev jag precis klar haha! Asså det var så jävla jobbigt! Skruva på, Skruva av och skruva på och skruva av igen för det blev fel precis hela tiden! Så hela min kväll gick åt att bygga en jävla soffa och nu måste jag gå och lägga mig hahah xD så förlåt att det inte blev några blogginlägg idag men jag ska sätta klockan tidigt så att jag kan skriva några inlägg!

Här är min soffa som jag skruvat ihop hela kvällen haha:

Kramar!

Anonym
Postat 2017-08-10 kl 20:49:42

Kan du inte filmaeller fota din lägenhet hade varit kul att se hur du bor :) har Kelly eget rum hos dig? Om inte tänker du flytta i så fall om Kelly ska bo mer hos dig?

Svar: Ja det kan jag göra :D Kelly har inget rum i min lägenhet för jag har så liten lägenhet! När Kelly kommer hem till mig över helgerna så är vi hemma hos min mamma och där har Kelly ett eget rum med jättemånga leksaker och sådant och sen har vi varsin säng i hennes rum så sover vi tillsammans i hennes rum <3 Fram tills att jag hittar en större lägenhet och har råd med högre hyra (står i bostadskön och som ni vet så är det så himla lååång väntetid) så kommer Jag och Kelly vara hemma hos min mamma när hon kommer för hemma hos mamma är det stort ! :D<3Kram!
Mikaela "Micah" Loven VäistöKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar