Kellys Rum när hon är hemma hos mig

Postat 2017-08-11 kl 07:27:06
Hej bloggen och god morgon på er!
Har umgänge med Kelly den här helgen så idag ska jag åka till Arlanda och hämta Kelly! :D Kelly landar jättesent idag, hon komer landa vid 21.10, så vi kommer nog inte vara hemma förns klockan 22.00 som tidigast ikväll. Det är ju lite tråkigt att det blev så för det betyder ju att vi behöver gå och lägga oss på en gång när vi kommer hem till mig, men det här var det enda flyget som fanns. :( Det gick bara 2 flyg idag från Skellefteå och den ena gick på morgonen så den kunde hon inte ta :/ Vi förlorar iallafall ingen umgängestid iallafall pågrund av att hon kommer åka sent ifrån oss på söndag, klockan 19.00 går Kellys flyg från Arlanda till Skellefteå på söndag.
 
Fick en kommentar och det var någon som frågade om Kelly har ett rum hemma hos mig eller så och det tänkte jag svara på nu :)
 
Min lägenhet är för liten för att Kelly ska kunna ha ett rum här. Min lägenhet är bara en etta och jag får knappt plats med mina saker så jag skulle nog inte få plats med Kellys saker när hon är här!
När Kelly kommer till mig så brukar vi vara hos min mamma, hon har ett radhus som är stort nog att Kelly får ha sitt eget rum där! Eftersom jag bara sover över hos mamma när Kelly är där så har jag ingen eget rum eller några saker hemma hos mamma, jag tar med saker jag behöver för helgeni en väska.
Kelly har allt i sitt rum och sedan så har jag och Kelly varsin säng i hennes rum så sover vi tillsammans i samma rum! :)
 
Är inte hos min mamma nu så jag har inte möjlighet att ta nya foton just nu, kan göra det senare, men här är några bilder ifrån Kellys rum som jag redan hade i mobilen så ni får en bild av hur det ser ut! :) :
 
Här är vid Garderoben:
Här är en av garderoberna och här har vi hängt lite söta klänningar som Kelly har och ovanför dom (man ser inte) så har vi hennes tröjor:
Här är Kellys andra garderob och där finns Kellys byxor,kjolar och underkläder.
Här är en till bild vid garderoberna:
Nedanför i garderoben med byxor och sånt så finns det hennes leksaker! Haha det var inte jättejätte längesen jag tog den här bilden, men hon har mycket mycket mer leksaker nu haha xD :
Några av Kellys smyckesaskar, kläder och leksaker:
Såhär ser det ut från min säng, Kelly sitter på sin. Vi har tv där,skrivbord, whiteborde tavla och mer leksaker:
Var tvungen att ta med den här, så söt!
Här är Kellys säng:
Jag har ingen bild på Kellys säng när den är i hennes rum, men såhär ser hennes säng ut, jag har målat hela själv till henne! :) :
Kramar!
 
NORRSKEN EMMA
Postat 2017-08-11 kl 07:31:55
Blogg: http://nouw.com/lillemmish

ha en fin fredag =)

Svar: Detsamma :)
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-11 kl 15:04:00

Jag har följt dig sen du väntade Kelly, så det är ju några år.. Tycker att jag känner igen rummet, är det ditt gamla flickrum?

Svar: Haha jaa det ör det faktiskt! :D
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Anonym
Postat 2017-08-11 kl 15:04:00

Jag har följt dig sen du väntade Kelly, så det är ju några år.. Tycker att jag känner igen rummet, är det ditt gamla flickrum?

Svar: Ja det är det faktiskt! :D Det är hemma hos min mamma!Kram
Mikaela "Micah" Loven Väistö

Elli
Postat 2017-08-12 kl 03:02:10

Jättesöt säng, men börjar hon intn bli för stor för den, tänker mer på storleken på sängen inte målningen och så.

Maria
Postat 2017-08-12 kl 03:12:28

Jag är ganska säker på att sängen går att dra ut så att den blir länhre, och som det står i texten har hon ingen bild när den står i Kellys rum så det där var nog innan dom flyttade den till Mikaelas mamma.

Svar: Ja det stämmer att den går att dra ut, det är en "växa-säng eller vad det kallas :) Men bilden är tagen hemma hos min mamma men den har bara bytt till ett annat rum som nu är Kellys egna rum :)
Mikaela "Micah" Loven VäistöKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar