DET FÖRTJÄNADE DU KEVIN!JAG SKITER I ATT DU SER DET FÖR JAG VILL ATT ALLA SKA VETA VILKEN LITEN SKIT DU ÄR OCH ALLTID VARIT!

Postat 2020-08-21 kl 07:51:01
Hej bloggen!
Tänkte ta en liten paus från det jättehårda arbete som jag gör i kuliserna här på bloggen, tänkte säga att jag har fått en ny "spark" (alltså det engelska ordet) alltså gnista att ordna med bloggen, för jag är stolt över mig själv, det jag gjorde i lördags som jag sa att jag skulle publicera.
Eller ja effekten av att jag gjorde det tillslut som jag har behövt göra så länge, hela 9 år har jag hållit det inne för man måste ju "Tygla sig"
9 långa år har legat och grott mer och mer och det som Kevin utsatte mig för och nu gör mot Kelly har gjort mig mer och mer deprimerad med åren, jag borde egentligen sagt det här till honom sista gången vi var sams och vet ni när det var?
Efter behandlingshemmet smsade han mig och han visste att jag hade fått ny pojkvän och han hade fan tjej, den tjejen ringde ju mig under förhållandet, gråtandes och sa "Mikaela förlåt att jag inte trodde dig om Kevin, allt du skrev på bloggen om honom, jag trodde du hittade på och överdrev för att provocera och få mera läsare, jag litade verkligen på Kevin, men han ville ha sex och jag sa nej för att Kelly var vaken och i samma rum och han försökte våldta mig!.
förlåt att jag inte trodde dig omdet du skrev på din blogg när han var våldsam mot dig, våldtog dig och ströp dig ".
Jag ska säga er dem senaste gången vi var sams och blev osams var för jag nekade han sex när han hade bilvit ihop med en annan tjej och jag hade ny kille och jag märkte hur det kändes att vara med en kille som respekterade en, men han tror ju att jag skulle vara tillgänglig för honom och vara otrogen mot min nya pojkvän, min kille som jag än idag är ihop med, den första killen som gav mig respekt och han behandlar mig fortfarande idag som en prinsessa. 
Kevin smsar "Vill du ha sex? :P" , hahaha asså påriktigt? Jag sa nej.
 
EFTER DET har han gått på nån revenge-spree, för den här stackars tjejen berättade för mig flera år efter att hela deras förhållande pratade han om hur mycket han saknar mig. då fick hon nog.
 
Denna tjej träffade Kevin genom min blogg, hon fick reda på vem Kevin var genom min blogg och sedan addade han på facebook, under mitt och Kevins förhållande så flörtade hon med han, men ni vet att Kevin är ju inte van med att tjejer ens vill prata med han för han är ju inte så.. ja ni vet, men eftersom han hade blivit  pojkvän till den 5:te största bloggen och pappa till Kelly och min blogg var då den som var mest frekvent på skvallersidor och andra personliga bloggar, mest omtalade bloggen för det var en väldigt dramatisk tid i mitt liv. Man märker stor skillnad på mina inlägg när jag tog hand om Kelly helt själv och inläggen efter han hade flyttat in pågrund av att jag ville att han faktiskt började engagera sig i sin dotter, men han sket ju i att komma för han skyllde på olika saker hela tiden, men som 15 åring och ensam hemma på dagarna med ett litet barn och ta hand om ett barn helt själv utan någon hjälp var väldigt svårt, jag hade svår sömnbrist och det brukar ju faktiskt vara 2 vuxna som bor tillsammans och mamman tar mest hand om barnet men pappan brukar ju alltid finnas i bakgrunden.
Efter han flyttade inbörjade inläggen bli mer och mer dramatiska och man märkte vilken effekt HAN hade på mig
 
 Och i dagsläget...
Gör han Kelly deprimerad istället!

Fattar inte att han förstör för Kelly och fortfarande vill hämnas efter 9 år bara för jag sa nej.
Jag tror att där fattade han att han hade förlorat mig på riktigt och vårat dåliga av och på förhållande skulle aldrig återupptas. 
 
Jag och killen prata för några dagar sen och han säger att jag är förändrad, inte som förut, blivit bitter.
Jag tyckte inte jag var det, men sen märkte jag att jag var bitter och jag kände ilska, men inte mot honom, utan jag tog ut min bitterhet mot honom.
 
Jag behövde inte länge för att fundera på vem det egentligen jag var arg på och det är ju Kevin. 
Eftersom jag inte skrivit om det så vet ni inte om det men han började bryta mot domstolsbeslutet när året började.
Han har börjat igen att vägra att lämna över Kelly för umgängen, chockerande eller hur?
Han försöker dölja sin dåliga skötsel av Kelly och nu har han TILL OCH MED FÖRBJUDIT KELLY ATT HA NÅN KONTAKT MED MIG FÖR KELLY RÅKADE FÖR SÄGA SIG OM VAD HAN GÖR!
 
Sista meddelandet från Kelly var ett rop på hjälp att jag visste inte hur dåligt hon har det där uppe och hon är ledsen och deprimerad hela tiden skrev hon.
 
Den där jävla Kevin gör precis det han gjorde mot mig så jag skickade detta och ÄNTLIGEN fick ur all ilska, en del kanske tycker det är rätt barnsligt hur jag skriver, men som sagt detta borde jag sagt till honom flera år sedan och så ser ni lite i smsen vad han gör:
 Jag kanske uttryckte det barnsligt men som sagt, det borde gjorts för länge sen, ska visa er bevisen jag har på honom, hans sms och andra missar som idioten har gjort, det finns mååånga vittnen på hur dåligt han tar hand om Kelly. Skolan har gjort en orosanmälan, jag har gjort en nyligen.  Allt i smsen är sant, han gav till och med kelly en blåtira när hon var liten, jag är trött på att han kommer undan med sånt här! Han är en olaglig liten skit som olagligen flyttade till Norrland bara för han skaffa en tjej där och han har alltid haft flickvänner att ta hand om Kelly eller så har Kelly tagit hand om honom! 
Det är skrämmande nu när han är arbetslös och singel, ensam där uppe i Norrland utan någon hjälp och jag? 
Kelly har inte fått träffa mig, sin mamma sedan förra året och han har ju förbjudit henne att prata med mig för hon försa sig om att han skrev kellys meddelanden när meddelanderna blev elaka så nu har vi inte fått prata på 2 månader!

Kommer fortsätta hänga ut han tills jag får veta att kelly mår bra! Jag vet ingenting i nuläget och är vettskrämd, han ska fan få för denna skit!!
Jag vet påriktigt inte vad jag ska göra, har gjort allt!Anonym
Postat 2020-08-21 kl 08:22:00

Han borde fängslas!

Svar: Ja håller med, han borde fängslas. han borde fängslats för länge sen men när man är kär i någon och älskar den då gjorde jag inte några anmälningar på det han gjorde mot mig, våldtog mig, ströp mig (som han till och med erkände på sin egna blogg), misshandlade mig på alla sätt fysiskt och både psykiskt så tryckte han ner en till det inte fanns något självförtroende kvar.. När Kelly var ett spädbarn fick jag bevittna att han hade kapacitet att göra illa barn också, han tog upp Kelly ur babysittern när Kelly skrek och han skakade om henne(vilket ses som misshandel speciellt hos spädbarn)fast fontanelllerna inte var stängda vilket kunnat orsaka en utvecklingsstörning av skakningen(så det var till och med ännu värre! men tur att Kellys hjärna inte tagit skada av det för Kelly är jättesmart) och han skrek på henne "HÅLL KÄFTEN UNGJÄVEL!!" och jag blev riktigt, riktigt rädd för honom, Kelly fortsatte att skrika och han hade inte ens försökt få reda på vad hon ville och jag ba snabbt " JAG TAR HAND OM HENNE ISTÄLLET!". Allt det borde jag polisanmält han då för men jag älskade han då och hoppades på ändring... jag ångrar idag att kärleken gjorde mig blind. Kelly är i samma sits idag. blir behandlad på samma sätt men är trogen mot sin pappa för att hon älskar han, så istället för att tjalla på han visar hon alla tecken på att hon blir misshandlad och blir psykiskt utsatt, mycket visar hon upp i depression, men också andra tecken som humörsvängningar. se "tecken på att barn far illa" på denna adress: https://www.rikshandboken-bhv.se/livsvillkor/barn-som-riskerar-att-fara-illa/tecken-pa-att-barn-far-illa/ , Kellys tecken följer nästan listan slaviskt. det är så tragiskt... jag tycker så synd om Kelly att hon mår så dåligt där uppe med honom och Kevin försöker hindra alla insatser, speciellt soc att utreda saken om hur hon har det hemma. förhoppningsvis gör socialanmälningarna så att det blir ändring i Kellys vardag, varsomhelst är bättre än hos han. Jag hoppas verkligen också på att han får straff för det han gör.
Mikaela aka Micah

Melissa
Postat 2020-08-21 kl 09:31:05

Snälla Mikaela, ta genast bort det här inlägget! Det ditt ex har gjort är givetvis fruktansvärt, men det är inte rätt att publicera det på Internet. Han är din dotters pappa och inget barn ska behöva uppleva att föräldrarna förtalar varandra, så att barnet tvingas välja sida. Kelly är stor nu och kan läsa det som skrivs på Internet. Visa nu att du är en mogen vuxen och en bra mamma genom att sätta din dotter först och för hennes skull radera inlägget, innan det sprids.

Svar: jag känner mig illa tvungen, tyvärr! jag ville inte göra så här!för han lyssnar inte på mig, han lyssnar inte på domstolsbeslutet, han lyssnar inte på soc, han lyssnar inte på advokat, han lyssnar inte på nån, han lyssnar inte ens på sin egna dotter om att han ska lägga ner! hon ringde härifrån förra året och bad han att sluta bråka med mig och han ba " vi får väl se", såå jävla beskymmerslös och han har inte ens dåligt samvete att han misshandlat Kelly, han har inte dåligt samvete för det han gjort mot mig, som är hans dotters mamma, han är en sjuk jävel!

Jag hoppas på att han ändrar sig när jag skriver om det han gör här, att han försöker förbättra sig för att inte få mer anmälningar på sig tillexempel om det han gör mot Kelly, det är det som Kelly far illa av, inte av något som jag skrivit här. kelly kommer behöva gå år i terapi för det han gör... det han gör är det som hon kommer komma ihåg i flera år, för när jag blev slagen en enda gång av min pappa och än idag sitter och ältar det och när jag ringde min mamma och grät brydde hon sig inte, jag skulle vara så glad ifall hon gjorde något sånt här, jag hade inte tänkt på ifall min mamma skrev det på nätet, vadå ska hon då få skit för det pappa gjorde? jag skriver om det bara. han GÖR det och handling säger mer än ord. länge har jag hållit han utanför min blogg men nu räcker det, ni har inte ens sett vad han har skrivit och vad han tvingat kelly att skriva som hon sedan fick så dåligt samvete av att hon var tvungen att säga att det var inte hon som skrev det, utan Kevin. efter det förbjöd han kelly att skriva med mig. Kellys pappa sitter dagarna långa och pratar skit om mig INFÖR Kelly, jag vill aldrig blanda in Kelly i det här, det är han som jag skriver om, men han fortsätter att blanda in Kelly hela tiden. ska jag bara fortsätta och förlora min dotter? nej detta behövs tas upp, folk ska få veta detta och fler orosanmälningar behöver komma in så han inte längre bara kan ignorera soc utan att soc blir tvungna att göra något. 4 orosanmälningar är vi uppe i och alla handlar om hans sätt att ta hand om Kelly och det kommer till och med från hans närstående, bloggläsare kan också göra orosanmälningar och det gör dom och det är det som behövs just nu, för han har gått föööör långt, jag kan inte bara vara en åskådare till vad han gör, jag måste aktivt ta upp det här, han är ingen lämplig vårdnadshavare, han har ALDRIG tagit hand om Kelly, men nu när han måste blir han galen av det och jag vet inte vad mer han kan göra, han hade ju psyket att strypa mig så jag trodde jag skulle dö och misshandla sin dotter så vad händer när han är arbetslös och ensam med Kelly om dagarna och han blir stressad? jag vill inte ens veta och nu har han gjort att jag har NOLL insyn hur kelly har det och det senaste meddelandet som faktiskt var från henne var ett rop på hjälp. och hjälpa henne kommer jag göra om det så är det sista jag gör. hon säger jämt att jag vet inte hur dåligt hon har det hemma och hur deprimerad hon är, det är inte normalt för en 9 åring att vara deprimerad! hon vet inte hur det är att ha en normal barndom och hon är värd att ha den bästa uppväxten! han har skrivit så mycket skit om mig han själv, han gästbloggar på andras bloggar etc och tror att då kan han vara "anonym" och det han skriver inte är något "bevis på att han skrivit det", för det är då han verkligen pratar skit om mig och förtalar mig, men jag pratar sanning. jag har iallafall vittnen på det han gör.


jag vet att ungefär hälften tycker det jag gör är rätt, hälften tycker jag gör fel, men så är det i livet, alla tycker olika och jag tycker det är rätt att det tas upp hur han beter sig så hans beteende belyses upp så att fler insatser kan läggas in och ju fler orosanmälningar, desto seriösare blir soc att stoppa han. Skolans orosanmälan var väldigt viktig, för dom är ett väldigt trovärdigt vittne och en slags 'instans' som är opartisk och gör bara orosanmälningar ifall det är riktigt seriöst.
men efter den har det blivit värre och nu har jag ingenting, under sommarlovet kunde skolan inte längre rapportera
Mikaela aka Micah

Melissa
Postat 2020-08-21 kl 11:18:29

Okej, jag förstår hur du resonerar, men jag tror fortfarande att det hade varit bra att ta det med myndigheter och inblandade och inte offentligt på nätet. Jag förstår att du vill hjälpa ditt barn, men vad säger soc då? Och vad är det skolan har anmält? Om han faktiskt misshandlar Kelly borde hon omhändertas och placeras i familjehem, tänker jag. Har du en bra kontakt med skolan? Vad är det mer konkret de har reagerat på?

Myndigheter kan vara väldigt sega i sitt agerande, tyvärr. Har du övervägt att flytta upp till Skellefteå så att ni kan ha delat boende och du kan få mer insikt i Kellys vardag?

Svar: Ja alla myndigheter är ju inblandade men allt tar såå lång tid, det är ju bara att titta på det exemplet att jag faktiskt inte fått träffa Kelly på hela detta år! och Kevin vägrar att skicka in att han blivit delgiven så vi måste vänta tills dom skickar det andra brevet och vänta efter det. Inte nog med att alla processer tar lång tid, Kevin försöker samtidigt dra ut på tiden så långt det bara går! Det är otroligt irriterande, han lyssnar inte på mina sms om ändringar och jag VILLE få hans uppmärksamhet med dessa inlägg OCH jag kan säga att jag lyckats med det till en viss del, han har inte bokat några resor för Kelly till Stockholm, eller sett till att Kelly mår bättre och att han slutar behandla henne illa, men det kommer man ju inte märka på en gång att han slutat med MEN innan inläggen hade han förbjudit Kelly att kontakta mig och jag hade inte fått prata med henne på 2 månader. NU en dag efter första inlägget "helt plötsligt från det blå" kontaktar Kelly mig efter jag har länge försökt få kontakt med henne och nu har. vi bra kontakt och vi pratar som vanligt och det välkomnar ju jag väldigt mycket. Så jag skulle säga att detta tillväga sätt är det sättet man behöver hantera Kevin på för det är det enda som funkat på nåt sätt, så jag tycker nu ännu mer att jag har gjort rätt med att posta detta.

Ja jag har funderat på att flytta till skellefteå men eftersom jag vetat att boendet hos Kevin inte kommer fungera på lång sikt och att han till slut kommer göra att han själv förlorar boendet så har jag tyckt det vore onödigt, för då skulle jag och Kelly också vara jättelångt bort från RESTEN AV KELLYS FAMILJ så som min mamma och mormor och från Kevins sida Kellys jämnåriga faster tilly och hennes farmor och farmors syster osv. Bara för att han har kidnappat Kelly upp dit och flyttat henne olagligen ska inte hela hennes familj också göra det. Kelly behöver komma och bo i Stockholm igen. Kelly tycker familjen är det viktigaste som finns. När hon var liten var hennes favoritbokstav "F" och jag fråga varför och hon sa för att familj börjar på F. Jag tror Kellys brist på att kunna besöka resten av hennes familj bara över dagen eller känslan av att ha dom nära och så där har orsakat en del av hennes nedstämdhet och depression. När hon är i Sthlm känner hon sig iallafall väldigt trygg när hon varit med mig, jag har låtit henne träfffa resten av sin familj tillsammans med mig, även familjen på Kevins sida. Som tillexempel så firade vi ju jul hos Kellys farmor och när Kelly fyllde år för 2 år sen tror jag, bjöd jag in precis hela Kells familj och släkt. Jag har aldrig varit den som varit fientlig, det är Kevin som har varit, han är inte ens sams med sin egna familj och därför trivs han själv långt bort, men så är inte Kelly, hon är social. När hon är där är hon ledsen och när hon är här kan hon inte sluta skratta. det är som natt och dag. Därför har jag insett att problemet löser sig inte om jag flyttar upp, Kelly skulle må bäst av att komma tillbaka till Stockholm och det är det jag kämpar för.
Mikaela aka Micah

Fnaffan
Postat 2020-08-21 kl 19:46:18

Jag tycker det är skitbra att du lägger alla kort på bordet. Jag tycker att skolans orosanmälan är ett bevis på att din oro är befogad.. Jag hoppsd verkligen att du får hjälp med aty hjälpa Kelly. Det är hon värd!

Svar: Tack för stödet, behöver det nu❤ absolut det tycker jag också, det är anledningen jag kämpar så hårt!
Mikaela aka Micah

Anonym
Postat 2020-08-22 kl 01:33:59

Finns det några sms från pappan? Svarar han nångång?

Svar: det Här smset svarade han inte på, men jag har några sms från honom när jag har kontaktat honom om umgänge, man blir jätteirriterad av hans respons och han bryter ju tydligt mot domstolsbeslutet med att stoppa umgänget som han skriver om i smsen. dessutom har jag tidigare smsat och frågat om att samarbeta, det svara han inte heller på. när jag säger att han kan inte göra så här, tänk på kelly, säger han att jag får ta det med hans advokat men han bara förlänger tiden, han har ännu inte bekräftat delgivning av ett brev från domstolen som är 1 månad gammalt. kan lägga ut några sms senare.
Mikaela aka Micah

Anonym
Postat 2020-08-22 kl 22:42:17

Vilket vidrigt as du är, din dotter har du exploaterat offentligt sedan hon föddes. Fattar dubinte att hon skadas av detta? Hennes namn finns med otaliga gånger i denna text. Vad tror du händer när man googlar i framtiden? Gör som normala mammor gör för att skydda sina barn, vänd dej till sov, advokat eller polis. Äckliga jävla människa, du har förlagt dej rätten att kalla dej mamma. Du är ju för fan sjuk! Skäms på dej ditt jävla as! Hoppas Kelly blir omhändertagen så hon slipper er 2

Svar: det är nåt riktigt fel på dig..
Mikaela aka Micah

Anonym
Postat 2020-08-23 kl 15:37:28

Du är på riktigt en jävla hycklare. Du vet ingenting

Svar: hahaha va? vem fan är du liksom? 😂😂vad är det jag inte vet? Jag vet iallafall vad jag skriver om, det är du som inte vet någonting
Mikaela aka Micah

Anonym
Postat 2020-08-24 kl 12:25:45

En fråga bara. Angående att han nu gör samma sak mot din dotter som han gjorde mot dig. Har hon sagt att han misshandlar henne? Har hon sagt att han sexuellt utnyttjar henne? Eller har du några andra konkreta bevis på att det faktiskt händer? Eller är allt detta bara spekulationer pga att du ser att din dotter mår dåligt? Att m mår dåligt kan ju bero på men mängd olika saker å jag skulle säga att det är nästan större chans att det är pga hur du beter dig som får henne att må dåligt.

Eline
Postat 2020-08-24 kl 18:44:24

Snälla Mikaela. TA BORT DETTA. Du är arg på honom och det kan du ha all rätt att vara men att skriva såhär offentligt är så genomvidrigt gjort mot din dotter? Ska hon verkligen behöva läsa detta? Jag tycker att det återigen visar på hur otroligt omogen du är och jag tycker verkligen inte att du känns redo att ha ansvar för ett barn. Att du skriver detta förstör för din dotter och för dig själv. Det sänker din trovärdighet och synen på dig något enormt. Förstår du inte dessutom att du kan åka dit för förtal? Jag hoppas att allt löser sig för Kellys bästa och förlåt, men det känns utifrån ditt beteende på internet INTE som att det är hos dig det kommer att ske. Att skriva det här öppet hjälper dig inte ett dugg.

Melissa
Postat 2020-08-24 kl 18:58:55

Bra skrivet, Eline! Håller med dig till 100%.

Eline
Postat 2020-08-24 kl 22:36:37

Förresten, en sak till. Din oro ska du ta med MYNDIGHETERNA. Inte på din blogg. Ja, orosanmälningar kan komma från bloggläsare, men tror du verkligen att det blir något av orosanmälningar som kommer från någon som bara skriver "Mikaela skrev på sin blogg att han är elak så nu anmäler jag!"? Nej det gör det inte. Dela med dig av dina eventuella oroväckande bevis till myndigheterna istället för det är DE som ska bedöma hans lämplighet som vårdnadshavare, inte dina eventuellt gamla nyfikna bloggläsare. Ta detta på allvar och gå rätt väg nu, gör det inte värre för din dotter. Hon är i en fruktansvärd situation nu med ett öppet internetbråk som tack och lov inte besvaras från hennes pappa öppet. Förlåt, men just nu bidrar du väldigt mycket till att förstöra henne. Låt henne vara ett barn och låt henne slippa såna här inlägg.

Melissa
Postat 2020-08-25 kl 06:35:09

Bra skrivet, Eline! Håller med till 100%.

Melissa
Postat 2020-08-25 kl 06:35:11

Bra skrivet, Eline! Håller med till 100%.

Melissa
Postat 2020-08-25 kl 06:35:11

Bra skrivet, Eline! Håller med till 100%.

Anonym
Postat 2020-08-25 kl 19:12:59

Du har slagit i huvudet i en lyxstolpe människa...

Nomy är bäst!
Postat 2020-08-26 kl 15:17:19

Hej Michaela.
Jag förstår din kärlek till ditt barn, och jag förstår din frustration över att du inte får träffa henne... MEN kan det inte vara så att det ligger ganska rejäla anledningar bakom det?
Jag skulle absolut inte släppa iväg mina barn till den andre föräldern om jag visste om att denne brukar tung narkotika, som ej är receptbelagd dessutom. Om man söker vård, men inte vill uppge ärlig information om ens barn, då känns det ju faktiskt som att du redan vet om att du inte är lämpad att ha vårdad för din dotter? Eller vad är anledningen där liksom?

Jag tycker att du kan lägga ner detta nu, sluta försök svartmåla Kevin och ta tag i ditt eget liv och gör något vettigt med det istället.. typ sluta bruka narkotika, sköt dina mediciner, plugga, skaffa en inkomst som inte är pga sociala medier... väx upp helt enkelt. Du är (snart) 25 år, för fan.. visa det. Du beter dig som 14.

skäms du inte själv av dina inlägg kan jag göra det åt dig, för du är så pinsam när du beter dig såhär.

Låt myndigheterna sköta detta istället för att du ska fjanta runt på bloggen och hitta på lögner.


Anonym
Postat 2020-08-27 kl 19:47:51

Lilla gumman, du måste vara hög som ett hus om du tror att det är någon som går på all den här skiten. Ta och väx upp! En bra början kan ju dessutom vara att läggas in för behandling

Anonym
Postat 2020-09-09 kl 15:00:36

Haha förstår att han tar screenshots på saker du skriver, detta är ett bra exempel på något som förstör för dig själv i rätten för dom ser hur extremt skadad i huvudet du är som ens lägger ut dessa saker som skadar Kelly o hennes rykte i skolan i framtiden, om vilken psykiskt sjuk mamma hon har. Hon är i den åldern där hon snart kommer förstå vad du är för slags människa och skämmas över att ha dig som mamma. Att du dessutom skriver att han ska vara glad över att hon fått dina gener HAHA snarare tvärtom så får man hoppas hon inte blir som sin mamma. Hennes fina och glada personlighet är pågrund av hur bra Kevin har uppfostrat henne. Du kommer aldrig få tillbaks vårdnaden micah, det är bara att inse det och det vet alla, även vi läsare. Så det är bara skrattretande att se dessa inlägg där du på fullaste allvar tror att någon tror på. Dessutom har du skrivit i minst 20 inlägg att du ska lägga upp ’bevis’ på saker han skrivit men inte en gång har du lagt upp något, och det beror på vad för mytoman du är. Sluta ljug för dig själv och världen. Oavsätt så kommer du aldrig få vårdnaden så du borde börja inse det efter dessa snart 10 år. Kevin gav upp hela sitt liv för att uppfostra och ge Kelly en fin uppväxt och det har han lyckats bra med och det bästa valet han gjorde var att flytta så långt ifrån dig som möjligt. Förstör inte kellys liv och framtida rykten, förstår du inte att dessa saker kommer påverka henne när det räcker med att googla hennes namn och man ser vilket psyk till morsa hon har som lägger upp dessa saker där hon försöker svartmåla hennes pappa och hennes liv när hon i själva verket mår bra. Du är inte hennes mamma i hennes ögon och du kommer aldrig vara. Du är bara någon random efterbliven tjej som hon träffat några gånger för att spela in klipp med, det är det enda du gör med henne, inget annat kul låter du henne uppleva för du orkar ingenting annat. Du är en värdelös mamma och du kommer aldrig ses som en föräldrer för henne. Hennes familj är enbart Kevin och hans familj/släkt. Ge upp ditt hopp om att han kommer förlora vårdnaden för vi alla vet att han aldrig kommer göra det. Du lägger ut live på din fb där du sitter hög som ett hus och grinar över att du står utanför ett apotek och bankar på dörren o skrämmer personalen, enbart för en flaska theralen. Usch spyr på dig, låt Kelly vara, du kommer aldrig få vårdnad om henne

Anonym
Postat 2020-09-16 kl 05:39:14

Hur fan kan du göra såhär mot don dotter? Ligger just nu o tittar på min egen och skulle ALDRIG utsätta henne för sådanthär. Hur jävla självisk är du? Hemska jävla horunge

Anonym
Postat 2020-09-23 kl 07:41:01

Problem likt dessa tar man med myndigheter på en gång. Inte på sin blogg.

Anonym
Postat 2020-10-31 kl 00:07:11

Problemet är att du eventuellt gör dig skyldig till förtal och dessutom beter dig på ett sätt som kan upplevas som kränkande för din dotter, vilket inte kommer vara till din fördel när det kommer till vårdnad/umgänge med din dotter framöver. Jag förstår din frustration som mamma, men nu är du inte tonårsförälder längre - du är vuxen. Du måste tygla detta och inte ta det öppet på en blogg som dessutom inte är det minsta anonym. Dina bloggläsare kan INTE påverka situationen positivt, om så alla skulle börja orosanmäla (risken är att de snarare ser det som ett drev framprovocerat av dig - vilket inte är helt fel även om du skulle ha rätt i sak)
Dessutom: Tror du inte din dotter läser din blogg?

Anonym
Postat 2020-11-13 kl 12:53:48

Herregud tycker så synd om Kelly som har er båda som föräldrar. En orosanmälan är på sin plats, mot er båda. Stackars stackars barn

Anonym
Postat 2020-11-13 kl 12:53:48

Herregud tycker så synd om Kelly som har er båda som föräldrar. En orosanmälan är på sin plats, mot er båda. Stackars stackars barnKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar