#PokémonMys + en liten åsikt/ Diss

Postat 2017-01-06 kl 16:59:48

Hej Bloggen och gott nytt år!

Förlåt att jag inte har bloggat men jag har tagit det lite lugnt nu vid helgdagarna, vilket kan vara förståeligt va? :) Sitter nu med min nya Pokémonfilt och min nya mjuka Pokeball och sitter och försöker komma på nyårslöften, ni får se sen vad mina nyårslöften är sen! Sen har jag massa pysseltips som jag har fotat och sen har jag bilder från nyår men jag behöver bara ladda upp dom från kameran till datorn, bloggar just nu från mobilen. 
Ja men nu är bloggpausen över och det är dags att börja jobba på bloggen igen! Så fler inlägg kommer komma upp snart, det är bara det att jag gillar att man lägger ner tid på varje inlägg, lägga till fina texter och fina bilder och sånt. 

Jag tycker bloggare som bara kastar iväg inlägg efter inlägg som inte handlar om någonting speciellt och att man inte lagt ner tid på inläggen bara är onödigt. Varför ska man blogga då om man inte anstränger sig? Man kan inte förvänta sig att folk vill läsa massa dåligt gjorda inlägg och sedan undra varför folk inte vill läsa... Jag blir lite irriterad på det faktiskt, det är en rejäl diss ifrån min sida, man kan inte gå och förvänta sig att folk vill titta på en blogg där en bloggare bara skriver inlägg för att kunna säga att man är aktiv på bloggen och skriver många inlägg men inläggen handlar inte om någonting, bara kallprat liksom och dåligt utformade inlägg och inget som man fastnar för precis. Det vore en annan sak om man bloggar för sin egen skull och vill blogga för att kunna spara minnen och sånt säger det, men om man säger att man bloggar "proffesionellt" så förväntar man sig lite kvalité på både bloggen och inläggen, om man säger att man bloggar för andra så tycker jag att man kan lägga ner tid att göra det lite fint. Bara en åsikt från min sida, förlåt att jag låter bitter, det är inte meningen att låta bitter och sur. Men jag tycker inte att man kan gå och säga att man har en blogg som man bloggar för andra vill läsa den, men sen inte ens bry sig om att göra bra, kvalitéts inlägg. 

Håller ni inte med? 

Ps. Jag säger inte att detta inlägg är av kvalité eftersom jag bloggat från mobilen, men när jag väl gör inlägg så lägger jag ner tid på dom. Photoshopar textrubriker etc, tar bilder med systemkameran osv, för jag tycker det är mycket roligare att läsa när det ser fint ut!

Iallafall här har ni en bild på hur jag har det just nu, Pokémonmysigt! 😇

Challizz
Postat 2017-01-06 kl 17:30:33
Blogg: http://challizz.blogg.se/

Förstår lite hur du menar men sen så samtidigt så är det väl upp till var och en hur mycket man vill blogga per dag? Och om man talar om varför man inte varit aktiv en särskild dag så tycker jag att det tyder på respekt gentemot läsarna så länge det inte är hela tiden :) Jag menar, både du och jag ursäktar oss ju också när vi inte bloggat. Det där med att påstå att man bloggar professionellt tycker jag man ska vara försiktig med dock, jag kallar mig ju exempelvis fortfarande för småbloggare och bloggar mest för att det är kul, men så klart uppskattar man ju de läsare man har :) Men skulle vi köra på pysseldag imorgon?

Linda
Postat 2017-01-07 kl 23:17:27

Men jag tror att en viktig sak är att bloggen är förutsägbar. Det vill säga att man vet när man ska gå in och läsa. Hatar när en blogg inte uppdateras så då glömmer jag och börjar att läsa en ny (det betyder inte att den måste uppdateras varje dag men i alla fall en gång i veckan är bra). Sedan är det bra om den som är bloggare håller det den lovar. Tex nästa gång ska jag.... Och sedan händer det nästa gång, eller ställer en fråga och sedan svarar på följarnass svar. Annars blir det istället en öppen dagbok för alla att läsa istället för en blogg.Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar