Vlogg med challizz.blogg.se - #No Hate

Postat 2016-11-05 kl 23:32:00
Hej Bloggen!
Som ni vet har jag ju börjat umgås med min kompis Charlene och nu har vi gjort en videoblogg tillsammans!
Ni har ju inte sett mig på ett tag så bli inte förvånade att jag gått upp så mycket i vikt, men jag tar ju även upp det i videon.
Annat som vi pratar om i videon är bland annat :
-Hur träffades vi?
-Varför bestämde vi oss för att samarbeta?
-Vi svarar på en läsares fråga från Charlenes blogg om vi är vänner på riktigt eller om det är bara är PR?
-Vad som kommer att hända
-Viktiga ämnen
Svar på Tal!
Och vi frågar också våra bloggläsare en fråga som vi skulle uppskatta jättemycket om ni svarade på det, så det är bara att skriva i kommentarsfältet här vad ni har för svar på våran fråga!
Tack på förhand! :)
 
 
 
 
Emma
Postat 2016-11-06 kl 07:29:09

Jag kan tänka mig att det är flera unga föräldrar som läser din blogg så jag tycker att det skulle vara intressant att höra mer om hur umgänget med Kelly ser ut och hur din erfarenhet med socialen och myndigheten är?
Självklart kanske du inte vill och kan ta upp mycket av det. :)
Sen låter pyssel som en toppenide! Det är ju jul snart och julpyssel borde vara igång redan ^^
Bra video tjejer! ♡

Lorena
Postat 2016-11-06 kl 08:41:21

Bra video! Hejja dig Micah, du har vuxit så mycket ☺️ Strunta i alla dumma kommentarer om din vikt, du är hur vacker som helst och jag är övertygad om att du kommer att reda ut alla dina viktproblem när du börjar hitta dig själv bättre ☺️ Och du är på god väg! Kram på dig!

♥Malin Virvelvind♥
Postat 2016-11-06 kl 09:43:31
Blogg: http://citronsocker.wordpress.com/

Hej Micah, jag tycker det låter kul med inlägg som handlar om pyssel och vardag, samt andra ämnen ni brinner för (no hate o.s.v.). Har följt din blogg nästan från starten och gillar att läsa dina inlägg. Lycka till med bloggandet, vänskapen och livet! <3

Anna
Postat 2016-11-06 kl 16:52:10

Vad roligt att du ska blogga mer! Roligt att se dig på video igen efter så lång tid! Det gjorde mig glad :) Och Charlene verkar jättesnäll!

Anonym
Postat 2016-11-07 kl 18:45:37

Kul att du är tillbaka i bloggandet igen! Jag har följt dig sedan du var gravid och tycker det är roligt att se vad du gör om dagarna. Jag undrar vad som hände med din pojkvänn som du var förlovad med? Han som var lite äldre än dig?

Svar: Hej tack så mycket!Som svar på din fråga så har jag ingen pojkvän längre(men han var inte äldre än mig heller) och jag letar inte efter en ny kille utan vill fokusera på Kelly och lägga min energi på henne och njuta av livet.
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-09 kl 19:03:19

Men snälla, du skrev hur mycket som helst om att du var tillsammans med Anders Duvstrand som var 45(?).

Millan
Postat 2016-11-09 kl 20:04:20

Hej Micah! Vad kul att du börjat blogga igen. Jag följde din blogg för flera år sedan. Jag fick själv barn väldigt ung, var 16 när jag blev gravid. Kände igen mig så mycket i dig och läste din blogg dagligen. Älskar att du och din vän tar upp ämnen som har med värdegrund och icke-hat att göra. Ps du är så himla vacker! Både förr och nu <3Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar