Trump som President- Mina åsikter om det och Kuba inleder militärövning efter Trumps seger och annan info om segern

Postat 2016-11-09 kl 18:00:42

Hej bloggen !
För er som inte hört ÄN vem som vann valet i USA kan jag droppa bomben (haha det lät lite fel med tanke på hans senaste rykten, förlåt dåligt skämt xD) att det var TRUMP som vann. :D

Här har ni lite info från Aftonbladet , lite av mina åsikter och sen skulle jag vilja höra era åsikter, jag har skrivit frågor där nere i en bild så det är lätt att läsa :) Här :

 

 
 
 
 
 
Personligen, jag hejade på Trump,jag tror inte att han kommer lägga USAs säkerhet på spel eller resten av världen för den delen utan allt han kommer göra och besluta har en plan bakom sig för att göra det bättre, även fast han är president så har han jättemånga rådgivare etc. Om han kommer med en idée att använda kärnvapen så är det inte bara att han kan beordra det, det är mycket svårare än så, beslut som gäller kärnvapen så är dom väldigt försiktiga. Jag tycker att med Trump som president kommer det bli lite gjort, han verkar ha " sting i sig ". Vad tycker ni själva?

PS.Politik kan få folk ogilla varandra, bli ovänner etc och jag ber om ursäkt om jag har stött någon, det har inte varit min mening.
Hoppas heller inte ni hatar mig för mina åsikter, men sanningen är ju att en majoritet valde Trump, så det är inte bara jag som känner så här, annars skulle han aldrig vunnit och blivit USAS PRESIDENT!

Här har ni lite uppdateringar om president valet som är ganska intressanta:
 
Den här uppdateringen från Aftonbladet tyckte jag var liiiite skrämande, men bara lite, inte världens grej, det är ju inte Trump som gjort något utan det är ju Kuba som satt in extra insatser, dom sägar att det INTE har med Trumps vinst att göra, Jo tjena..... Men ja jag bor ju inte i USA men ändå bryr mig om Amerika, vill flytta dit någon dag om jag vinner på lotto eller nåt :P
 
 

Alla bilder och Info kommer från Aftonbladet och artikeln hittar du HÄR

 

 

Grattis Donald Trump!

 
madde
Postat 2016-11-09 kl 18:52:40

Fel. Majoriteten av befolkningen valde och röstade på Clinton. Det är dock inte de röster som har mest att säga till om gällande resultatet.
Att som ung kvinna heja på Trump är att skjuta sig i foten. LGBTQ-personer ska inte ha några rättigheter, kvinnor ska inte få göra abort och ska dessutom behöva stå ut med sexuella trakasserier och inte göra en 'big deal' av det. Muslimer och afroamerikaner anser han är smuts och fattiga ska inte ha råd med sjukvård. Han är dessutom öppen för samarbete med Putin och har stöd från den forne ledaren av KKK. Står du alltså bakom detta? Fräscht. Sista gången jag gick in här, hejdå!

Anonym
Postat 2016-11-09 kl 23:32:57

vad har hänt med hugo chippen. hur gick han bort? :(

Johanna
Postat 2016-11-10 kl 08:00:46
Blogg: http://johannathroback.myshowroom.se

Läs gärna mitt senaste inlägg om Trump för att få mer översikt vad han egentligen står för. Hoppas du ändrar din uppfattning! Sen är det inte majoriteten av befolkningen som har röstat fram honom, utan han har fått fler elektorsröster.

En fråga till dig. Hur ofta träffar du Kelly?

Http://johannathroback.myshowroom.se

Anonym
Postat 2016-11-10 kl 20:41:20

Håller helt med Madde! Sjukt bra skrivet. Att du står bakom en rasistisk sexistisk får dig verkligen att sjunka i mina ögon. Jag kommer inte att besöka denna bloggen igen, f.

not my president
Postat 2016-11-11 kl 06:41:31

Jag bor i USA och massor av mina vänner här med invandrarbakgrund har småsyskon som är livrädda för att familjen ska splittras eller att de ska bli deporterade. Förstår inte hur någon som har en dotter kan stötta trump på något vis. Skäms över att ens vara bo i usa nu, med en president undergår investigation för våldtäkt av en 13årig flicka.
Du får ha din åsikt men tror inte du läst på tillräckligt. Om du har det är det direkt osmakligt tyvärr.

Anonym
Postat 2016-11-11 kl 16:30:53

Att en kvinna kan hålla med honom efter allt han sagt om kvinnor visar hur lite självrespekt och självkärlek du har. Du har tydligen inte heller att hbtq ska ha samma rättigheter som dom som är hetro. Fy och usch på dig och trump

Anonym
Postat 2016-11-11 kl 16:30:55

Att en kvinna kan hålla med honom efter allt han sagt om kvinnor visar hur lite självrespekt och självkärlek du har. Du har tydligen inte heller att hbtq ska ha samma rättigheter som dom som är hetro. Fy och usch på dig och trump

Anonym
Postat 2016-11-11 kl 16:33:23

Du är tydligen kvinnohatare, homofob och rasist. Tro fan folk tycker illa om dina åsikter då. Antingen har du inte läst på ett skit eller så är du en vidrig person. Antgingen eller

Anonym
Postat 2016-11-13 kl 13:58:08

Du säger att det är Kubas fel att dom förstärkt sin säkerhet eftervalet. Då vill jag att du läser på om usa och Kuba konflikten som varit och sedan säga vems fel det är. Förstår inte hur du som kvinna själv accepterar hans tycke om kvinnor, eller hur man överhuvudtaget kan acceptera så myclet hat för andra folkgrupper. Det är äckligt, respektlöst och överlag intw ok. Han ser miljön som ett skämt och han vill dra in alla bidrag som går till miljön. Du måste läsa på innan du yttrar dig, att hålla med en rasist, kvinnohatare och homofob är under all kritik. Detta visar även vad du har för åsikter.Kommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar