Första gången jag och Challis träffades - BILDBOMB

Postat 2016-11-15 kl 03:33:00
 
Hej bloggen!
Ska snart träffa Challis och började tänka på första gången vi träffades, har inte lagt upp bilderna än men vi gick på röda korset då. Vi skulle handla pysselsaker eftersom det är ett gemensamt intresse och vi båda älskar det men det slutade med att jag slösade pengarna på att köpa gulliga saker till Kelly istället :)
Här får ni världens BILDBOMB:
 
 Jag och en vintage Kaffebryggare
 
 
Jag och Challis
 
Fin tavla vi hittade, ganska cool!
 
Challis står och frågar något i kassan
 
 ""Challis Chillar" ;)
 
 
Vi igen
 
 
Challis inspekterar tavlor
 
Har du hittat nån bra bok Challis? ;)
LäsHuvudet Charlene 
 
 
Nu är det fan vilodags!
 
Jag rotar bland leksakerna, hittar en fin docksäng (denna köpte jag också och ska måla om med Challis :) )
 Ihh vad det är kul att köpa presenter till Kelly !
 
"Klick!" Nehe....det var du som hade den riktiga kameran..
 
Hittar fint förkläde till Kelly
 
Lämnar butiken med massa köp och massa glädje :D
 
 
Och så Challis och jag igen
 
Och sedan...
Här är då alla leksaker jag köpte till Kelly(Docksängen är inte med på bilden för den köpte vi vid ett annat tillfälle och Spisen är demonterad, men det var lika bra ändå, för den ska jag måla rosa så passar den med allt det andra så har Kelly ett litet rosa hemkit!
 
Ja här är grejerna jag köpte: Strykjärn som låter och strykbräda för barn, ett gulligt rosa förkläde och en liten rosa gräsklippare för barn.
 
 
Anna
Postat 2016-11-15 kl 07:34:02

Det ser ut som att ni hade jätteroligt! Vilka fina saker du köpte till Kelly! Tyckte hon om dem? Jag bara måste fråga, du behöver inte svara om du inte vill, men jag såg en rullator i bild. Är det du som använder rullator? Är det på grund av mediciner du tar? Hur är det att använda rullator? Men, roligt med bildbomber, och ni ser så glada ut jämt :)

Svar: Hej!Kelly vet inte om att hon har fått dom här sakerna än, hon ska få dom i födelsedagspresent men just nu så får jag inte träffa henne pga "en viss person" men det kanske inte är så svårt att räkna ut vem jag pratar om... och det är väldigt sorligt för hon saknar mig så mycket. Jag måste vänta ända till februari när vi ska till hovrätten för att "denne person" överklagade domen, som var till min fördel. (Mer kan jag inte berätta eftersom jag inte kan kommentera pågående rättsprocess) :)
Och som svar på din andra fråga, nej det är inte min rullator, det är Challis Rullator, det är så att hon har en väldigt allvarlig rygg och höftskada som gör att hon inte kan hålla balansen så bra, så hon behöver rullatorn fram till hon får sin operation, hon har väldigt ont och utan rullatorn tappar hon balansen och ramlar lätt och slår sig vilket skulle förvärra hennes skada. Hoppas du fick svar på din fråga :) Har du yttligare funderingar kring challis kan du ju besöka hennes blogg ( www.challizz.blogg.se) kramar! <3
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-15 kl 08:59:17

Varför inte döpa om bloggen till Challis ist? 😂

Svar: haha jättekul, hon har en egen blogg, jag umgås mycket med henne och jag bloggar varje dag om vad jag gör om dagarna och om jag är med challis så klart det blir så att det blir inlägg med henne?
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-15 kl 09:40:59

Är du glad att du fick en dotter

Svar: absolut ja!
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-15 kl 09:41:00

Är du glad att du fick en dotter

Svar: absolut!
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-15 kl 10:54:28

Är inte Kelly 6 år..?

Svar: Hon fyller 6 år på tisdag!
Micahs -Mikaela Loven

Elin
Postat 2016-11-15 kl 12:06:29

Hej!

Jag har läst din blogg sedan du var gravid med Kelly. Så jag är en trogen läsare, men har nog inte skrivit till dig innan.

Ville bara säga att jag är jätteglad för din och Kellys skull att du verkar må bättre och vara gladare! Charlene verkar också trevlig och en bra vän till dig. Kul att ni hittat ett gemensamt intresse i att pyssla och fixa.

Jag har också Asperger och ADHD/ADD (enligt den första läkaren har jag ADHD men de andra läkarna och psykologerna tror att jag egentligen har ADD, men har ADHD som diagnos), samt PTSD efter ett trauma. Jag har sedan 8-9 år tillbaka (är 21 nu, född samma år som dig) haft mycket problem med ångest, depression och panikångest. Idag mår jag helt okej och har ett fungerande liv med bra relation till kompisar och familjen, pågående universitetsstudier och min psykiska hälsa är mer balanserad nu än tidigare. Jag har en jättebra psykolog som jag träffar med jämna mellanrum för att bearbeta traumat som utlöste min PTSD och för att bara prata med.

Med detta vill jag säga till dig att jag vet hur det kan vara att ha diagnoser och i kombination med det må dåligt. Man kan göra klantiga val och vara nere på botten, men det viktigaste är att se framåt och kämpa. Jag tror de som kritiserar dig inte förstår hur dåligt du mått och hur svårt det är att ta sig ur det, men jag som läsare har alltid hoppats att det ska gå bra för dig! Jag som också mått dåligt, vet hur det är och hur mycket kämpande det innebär. Så ta emot råd och tips om folk framför det på ett trevligt sätt (det kan vara till hjälp för oss med Asperger), men skit i dem som kritiserar och är elaka. Var stolt över dig själv över vilken resa du gjort! <3

Med vänlig hälsning,
Elin

Svar: Hej Elin, jag har mailat till dig privat, vill inte att alla ska se mitt svar till dig, jag uppskattar om du tittar på det och kanske svarar på det också <3 kramar <3
Micahs -Mikaela Loven

Anonym
Postat 2016-11-15 kl 14:51:30

Gud va kul. Ser fram emot resultat på pysselKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar