Min pysselbokhylla och mina pysselmaterial:

Postat 2016-12-21 kl 02:47:20
Hej bloggen! Jag tänkte att jag skulle börja att blogga lite om vad jag pysslar med eftersom det är det jag brukar göra på fritiden, gillar att göra allt som man gör själv, så jag har nu en ny kategori som heter "Pyssel och DIY" och jag kommer lägga in lite pysselideer och tips för er som vill ha lite inspiration och vara kreativa! :)
Men jag tänkte börja med ett inlägg om mina pysselmaterial, vad jag har och sånt och jag har allt i min lilla "pysselbokhylla" som ni ser på bilden, och brevid ser ni mitt skrivbord som jag bara använder när jag ska pyssla och vara kreativ! Haha har massa påbörjade projekt ovanför bokhyllan som jag börjat med, men ja, mer om det sen! Här är min pysselbokhylla:
 
Min pysselbokhylla och mitt skrivbord som jag sitter vid när jag pysslar:
Första hyllan: Scrapbookalbum, Scrapbook material, stenciler och böcker om olika kreativa saker..
Här kan ni se tydligare vad titlarna på böckerna heter om ni är intresserade :) :
 
 Andra hyllan: Olika verktyg, lim,tejp, gipsgrejor, lera och keramik grejer och delar och verktyg till att göra smycken:
Tredje hyllan: Penslar i olika storlekar och specialpenslar, fjädrar, papper av olika sorter (enfärgat, mönstrat, glittrigt osv), klistermärken, glitter, en låda där det står modellera men inuti är det mer stenciler och sen massa plastblad till en overhead:
Fjärde hyllan: Här finns det teckningsmaterial bara bla kalligrafipennor, akvarellpennor, pennor i hudfärger, ritkol och blyerts i olika hårdheter för att kunna skissa och rita teckningar:
Femte hyllan: Den här hyllan ser jättestökigt ut, men det är massa smått som man kan pyssla med typ piprensare, frigolit kulor, hattar, ögon, roliga figurer och snören tillexempel:
Sjätte Hyllan: Här är den enda hyllan som inte är pyssel, men det är pussel! och övriga böcker, anteckningsböcker och cd-etikett-kit.
Sjunde Hyllan: Finns det massor med garner i, mina quick knit ringar, sticknings och virkningspinnar och annat som har med garn att göra:
Åttonde: Är min sy-låda och här har jag tråd, tyger, band och andra tillbehör man behöver när man syr. Har min symaskin på skrivbordet som ni kanske såg på första bilden? :)
Och i sista lådan: Har jag alla mina hobbyfärger och paletter, har min penselrengörare i den här lådan och ni ser inte det men under dom färgburkarna som syns så finns det 2 lager till med färgburkar som finns i små burkar, det var lättare att lägga det såhär, då är det bara att ta bort dom stora färgburkarna när jag behöver någon färg så kan man se alla småfärger som finns under.. :P
 
Ja det var mina pysselsaker som jag hade i min "pysselbokhylla" , hoppas det var roligt att se det! :)
Kram!
Åh vad fint Mikaela! Kan du vara snäll och visa upp det du mest är stolt över? Som du har gjort? 😀👌
Postat 2016-12-21 kl 07:55:21

Brukar du köpa pysselmaterial på wish? Jag tror att du hade ÄLSKAT den appen! Sök bara på DIY. Aaaaasbilligt!

Svar: Har varit på appen och tittat och fått mycket inpireration iallafall, men aldrig köpt något, brukar köpa på make and create, panduro hobby och slöjddetaljer när jag köper pysselsaker 😃❤️
Micahs -Mikaela Loven

elkurr.blogg.se
Postat 2016-12-21 kl 11:02:05
Blogg: http://elkurr.blogg.se/

Hej, Micah!

Jag har följt dig sedan du blev gravid och har varit en av de som slitit sig i håret över din nedåtgående spiral, dåliga umgänge och förmåga att ta dåliga beslut.
Vill bara säga att det är så roligt att se hur du verkar ha lugnat ned dig nu, har vuxiy som person och fokuserar på helt rätt saker. Fortsätt så!

Jättefin pysselhörna!

Anonym
Postat 2016-12-22 kl 08:07:03

Har du gjort några smycken? Skulle vara roligt att se vad du gjort! Kram :)

Mathilda
Postat 2016-12-22 kl 18:49:54

Jättefint! God jul på dig!

Anna
Postat 2016-12-31 kl 09:00:38

Vad himla snyggt du har det bland dina pysselgrejer! Nu blev jag inspirerad att ta tag i min egna pysselsamling och organisera upp den :) Gott nytt år!

Svar: Åh vad härligt att du tyckte det var fint och att det inspirerade dig! Ska komma med pysseltips snart så det kanske kan ge dig mer inspiration hoppas jag! Härligt att jag inspirerat dig! 😇❤️kramar och gott nytt år!
Micahs -Mikaela LovenKommentera inlägget här:

» Namn

» Mail

» Blogg/hemsida

» Kommentar